ДЕКЕМВРИ е далече вече, но ти си тук до мама, мъничко човече!

• 13 838
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравйте мами Simple Smile

Честити месечинки и половин годинки на сладките мишлета, да са живи и здрави и мнооооого усмихнати  Hug

Аз се позагубих напоследък, но си имахме абитуриентка и тичам с малчугана, а той напоследък е много кисел - спи по 30 минути най-много през деня, буди се и плаче през нощта... От тиквата ни хвана запек, та по неволя сега въвеждам круша, да регулираме стомахчето. Отделно вчера опипвахме венците и установихме, че на мястото на долните 2 са вече леко подути - та явно и това се включва и затова е толкова неспокоен  Rolling Eyes #Crazy
Така като мернах и вие имате подобни емоции Wink

Весел и спокоен ден на всички Simple Smile

# 181
                                      Добър ден
 Благодаря на раннобудните мами за закуската и кафенцето  bouquet
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАЛКИТЕ СЛАДКИШЧЕТА
Ние вече сме по- добре, кашлицата почти отшумява, но киселеем през деня, а и нощем не спинкаме добре.
velizara_82, аз меря кашата с мерителна лъжичка от АМ, че от супена до супена лъжица разликата е голяма в грамажа, а и на мен все ми става редичка кашата. Сега давам на Хумана. И в тоя ред да питам има ли мама, която да дава АМ на Хумана, че го пробвам, но Сашко много се разхлабва от него. При Вас така ли е? Забелязах, че след като престои неизпитата смес в шишето, не се 'утаява", като от другите АМ.
     Хубав и усмихнат ден

# 182
Жени, на нас Хуманата не ни разхлабваше, но децата са си различни.
Сега сме на Фризо, не ми прави бучки, както примерно рпавеше Хипа , а и Хуманата, много добре се разтваря Peace

Пюретата Hello  са доста добри, днес изяде едно ябълково с гореща вода, за да стане по-рядко, като ектар в 10 чаас, а на обед морковено с АМ. Нещо са сладки , жалко че само плодови намирам на фирмата.

# 183
  • USA, Steak State
Честита полугодинка на празнуващите бебоци днес.Само да радват мамите си!
 Hug
Аз сега става и незнам къде се намирам, така че ще се включа по-късно Simple Smile

# 184
  • Пловдив
Чаена аз се поразрових да ги видя какви са тези пюрета , че не ги бях срещала след като ти писа и намерих инфо за тях , но пише , че са със захар!Така ли е?Ако можеш да прочетеш съдържанието ще съм ти благодарна ?

# 185
О да, имат захар. Пише си. Нямат глутен, хим. консерванти и оцветители и аромати.
Много са вкусни.

# 186
здравейте,аз съм майка на едно декемврийче              досега само четях  може ли да се включа кам вас

# 187
Регистритрай се, и заповядай!
Добре дошла! smile3525

# 188
  • София
Здравейте и от мен !

Честити месечинки на всички пораснали бебковци

Моят мъник си спи по цяла нощ , без да се буди ( за сега )....Зъби на хоризонта все още няма, макар, че е целият в лиги и всичко що докопа, бута в устата  Laughing

Вчера с татито решихме, че ще му купуваме гърне, защото акото му е толкова гъсто, че не може да се изходи в памперса като е седнал....Вчера имах такова преживяване с това акане  ooooh! толкова се напъва милия и нищо не можа да направи, накрая го събух и акото тръгна....Та сега ще видим какво ще направим с гърнето  Grinning

meki vanesa добре дошла   bouquet

# 189
  • USA, Steak State
Петя, то като не седи стабилно детето, незнам как ще седи на гърне.Я пусни една снимка на гърнето дето сте взели.

# 190
  • София
Ели не сме го взели още, даже не съм разглеждала къде какво има...Не съм убедена в успех, но мислим да пробваме да видим какво ще стане....Вместо да му държа краката навирени нагоре, да го държа на гърнето  Grinning

# 191
  • Пловдив
Благодаря Чаена   bouquet !

# 192
  • София
Честити половин годинки на празнуващите днес. Да са здрави, да им растат безболезнено зъбките и многооо да се усмихват  Simple Smile

Аз давам по-рядка каша и по малко, тъй като повръща, да не би да е от това. Вие каква каша давате на запечените деца? Аз давах първо на Блевит, тъй като имат бифидус ефект. Не бих казала, че помагаше. Съдържа захар и реших да сменя с безмлечна на Хумана с ябълка. Ама всички, които разглеждам, имат ориз. Пшеничените съдържат глутен. Чудя се дали да не пробвам елда на Хип. Тя запича или разхлабва?

Ох, какво да правя с това дете, не знам. Ако знаете как суче  ooooh! Толкова нервно, дърпа се, приплаква. Изправяме се за оригване по няколко пъти. След ядене също плаче или "бръмчи". Ужас. И преди беше не много спокойно положението, но сега е кошмарно. С акането също. Почти не ака сам. Налага се аз да му бъркам по дупето, за да се изака. Ако успее сам, то е само малко и като му бърша дупето се доизаква. Оплаках ви се. Не знам какво да го правя. Започнахме захранване със зеленчуково пюре- тиква, с надежда за разхлабване, обаче за сега няма ефект. И още нещо да попитам - коя фирма има спаначено пюре?

А иначе вчера бяхме на детски рожден ден. Марти беше много впечатлен. Имаше нещо като проходилка с различни забавления отпред. Сложих го за мъничко и толкова му хареса. Поигра известно време. А за тортата беше с купонджийска шапка с остър връх  Simple Smile Много беше смешен. И стоя човека.

Добре дошла на новата мама  Hug

# 193
  • София
Не съм писала вече цяла седмица, а си имаме новини: ИМАМЕ СИ ЗЪБЧЕ!!! Simple Smile

Аз дори не разбрах как стана- майка ми го откри Simple Smile Да ми е жива и здрава, дано все така лесно да ги вади! Сега е много сладка, чакаме и второто отдолу, нали излизало скоро след първото.

Maigto, за кърменето съм се жалвала хиляди пъти тук. Ние така сме си по принцип- плаче, спираме, после пак , пея, говоря, утешавам с биба и пак продължаваме. Почти всеки път. Рядко се кърмим спокойно. А сега и със зъбчето, като стисне челюсти и то си боли. Сякаш съм в началото, когато се роди и цялата бях разранена от кърменето. Ама продължаваме да се кърмим и досега.

Захранихме се със зеленчуково пюре на ХИП картоф и морков. Много го хареса. Не й допадна особено картоф и тиква, а днес дадох само тиква и го хареса. Но морковът й е любим. Нямаме проблем да изядем едно бурканче, днес дори повечко. А днес не е акла, нищо, че ядем тиква.

И да попитам нещо- някой беше писал за шомпоанче против крусти, което помагало. Кой е този шампоан? Ние си имаме крусти и въпреки че мажем зехтин и решем с гребенче, няма никакъв ефект до момента...

# 194
  • Пловдив
maigto а крушата не ви ли помага за разхлабване ?Иначе за кашата досега съм давала само Оризова на Милупа и ни втвърди акито , но нямахме проблеми и пропуски  Wink

Общи условия

Активация на акаунт