Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за феталната морфология и къде да се запиша?
Какво представлява видеото, заснето по време на фетална морфология?
Какви са мненията за различни лекари и центрове за ФМ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за феталната морфология и къде да се запиша?
Феталната морфология е важен преглед по време на бременността, който се извършва между 18-22 седмица и позволява оценка на развитието на бебето. Мненията за фетална морфология включват препоръки за лекари и центрове. Някои майки са доволни от Майчин дом, докато други препоръчват центровете на д-р Марков и д-р Врагалева в МЦ „Фемина“. Отзивите за д-р Марков са положителни, но чакането за записване може да е доста дълго. Също така има препоръки за центровете на д-р Токуда и Свети Лазар. Важно е да изберете специалист, който ви вдъхва доверие и към когото имате достъп.
-
Какво представлява видеото, заснето по време на фетална морфология?
Видеото, заснето по време на фетална морфология, е запис на движенията и позите на бебето в утробата. Това е възможно само ако бебето е в подходяща позиция. Видеото може да бъде емоционален и ценен спомен за родителите, позволявайки им да видят развитието на бебето и да го споделят с любимите си хора.
-
Какви са мненията за различни лекари и центрове за ФМ?
Мненията за различни лекари и центрове за ФМ варират. Някои майки са доволни от прегледите при д-р Марков и д-р Врагалева в МЦ 'Фемина', като споделят положителни впечатления от тяхното внимание и професионализъм. Също така има препоръки за центровете на д-р Токуда и Свети Лазар. Важно е да изберете лекар, който ви вдъхва доверие и към когото имате достъп, тъй като чакането за записване при някои специалисти може да бъде доста дълго.
-
Какви са препоръките за упражнения по време на бременност?
-
Какви са препоръките за диета по време на бременност?

играя в един клуб. Тая вечер бая тропнах и се попритесних после, дано всичко е наред. Смятам днес да е последното ми хороигране с групата.

На миналата бременност, нищо не ми казваха, никакви изследвания не ми правиха и когато в средата на 8мия месец отидох да се видя с доктора, който щеше да ми прави секциото и той ме пита <на каква доза магнезии си дневно?> и аз 
Току ме избива на плач, а ако е нещо съществено, като ниагарски водопад съм