ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 20

• 34 465
  • 452
  •   1
Отговори
# 210
Ама много ме изкефи Маймунчо: "Що ме мислиш за толкова елемЕнтен?"  Joy
А, Емилия може да припада, защото все пак не иска да се забъркват заедно заради Ана, де да знам...просто ми хрумна. От др. страна пък не е казано, че двамата трябва да са заедно в крайна сметка, все си мисля, че Елица ще изхвърчи, ако любовта им наистина е невъзможна, защото очевидно не ни е интересна.

# 211
Ама много ме изкефи "Що ме мислиш за толкова елемЕнтен?"  Joy

hahaha и мен

Утре няма да има серия по програма, предполагам защото даваха 2 серии миналия петък, затова очаквам довечера да има някаква голяма развръзка за добър край или по-точно начало на следващата почивка.

# 212
  • пак там
Хора, може ли някой да ми обясни Емилия всъщност каква се пада в целия филм, че нещо този момент ми бяга...  newsm78 Не е баба явно на децата, не е леля, приятелка ли е някаква на Митака?

# 213
аз знам че Емилия е сестра на Митето и се е грижила за Явор, когато Анастасия ги е напуснала. После Митето се е оженил за Надето и тя е продължила да се грижи за Явор.

# 214
аз знам че Емилия е сестра на Митето и се е грижила за Явор, когато Анастасия ги е напуснала. После Митето се е оженил за Надето и тя е продължила да се грижи за Явор.

НЕ Е СЕСТРА! Емилия е била хазяйка на младите Димитър и Анастасия, в последствие се превръща в ПРИЯТЕЛ и много БЛИЗЪК на семейството човек, но роднински връзки нямат.

# 215
  • Перник
Е, нали Митето и Ана са живели при нея като наематели, и така са станали близки. И когато Анастасия си е тръгнала, Емилия му е помагала за Явор. Докато не се появила Надето... А, дали не бъркам newsm78

Да се редактирам: От няколко дни гледам тази реклама http://vbox7.com/play:20f896bd и се чудя, това не е ли Валери, актьорът, де newsm78

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 13:21 от nadiad79

# 216
  • пак там
Абе и аз усетих, че не му е сестра, ама не ми беше съвсем ясно. Благодаря!

# 217
Един съвет - когато се чудите кой кой е, каква му е връзката с останалите и т.н., поглеждайте в сайта на сериала! Хората са се постарали да има инфо за всичко. И няма 100 серии по-късно да се чудим и отговаряме на глупави въпроси.

# 218
  • пак там
Един съвет - когато се чудите кой кой е, каква му е връзката с останалите и т.н., поглеждайте в сайта на сериала! Хората са се постарали да има инфо за всичко. И няма 100 серии по-късно да се чудим и отговаряме на глупави въпроси.

ОК, нямаш проблеми, няма да пиша повече тук. Приятен ден.

# 219

Разбира се, че нямам проблеми! Не и тук! Де да беше толкова елементарен животът, за да са ми това проблемите в него. Просто казвам кой е най-лесният и сигурен начин да се разбере нещо такова. Както и всеки е свободен да си пише интерпретациите по темата, но без да претендира за истинност.

Да се редактирам: От няколко дни гледам тази реклама http://vbox7.com/play:20f896bd и се чудя, това не е ли Валери, актьорът, де newsm78

Да, Иван Юруков е.

# 220
  • София

Елси, ненужно груба си!

# 221
Разгледах сайта, ама това за Емилия не го намерих  Embarassed И аз си мислех, че му е сетра. Е, сега да ходи да доказва, че няма  Joy

# 222
  • Бургас
Рися,пиши си тук!Когато нещо не ми е ясно,питам и момичетата ми отговорят,за което им благодаря.Според мен темата е създадена да си споделяме емоцийте относно сериала,а не за апострофиране и забележки.

# 223
  • Велико Търново
Да, и аз мисля че Емилия е сестра на Димитър

# 224
  • край голямата локва
Разгледах сайта, ама това за Емилия не го намерих  Embarassed И аз си мислех, че му е сетра. Е, сега да ходи да доказва, че няма  Joy

http://zabranenalubov.bg/index.php?p=get_star&star_id=15
Както виждаш Емилия освен това в родословното дърво е при други, а не при Балеви, а има и инфо за нея.

Цитат
все си мисля, че Елица ще изхвърчи, ако любовта им наистина е невъзможна, защото очевидно не ни е интересна.

Тя е основен персонаж, разделената близначка която се оказва привлечено от брат си. Това, че Саня е определено най- несполучливия избор за тази роля е друг въпрос. Как ли млада руса манекенка става получава главна роля без грам талант Mr. Green. Това обаче едва ли може да промени много сюжета, просто сценаристите май ни обичат и максимално и намалят репликите Peace

На мен лично пък Елси  не ми се струва губа, наистина понякога трябва и да се почете. Елси - за теб beer2

Общи условия

Активация на акаунт