ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 20

• 34 455
  • 452
  •   1
Отговори
# 240
Ей, попиляха се от завист конкуренцията.  Sick
само че няма да им позволим да ни съсипят сериала #Cussing out

Хммм, странно е това с новината, че е махната!

Ако не е вярно, щяха да напишат контрановина, че сериала ще го има! Не мислиш ли?

Според мен се е получило недоразумение между екипа на сериала и телевизията! Много ще се изкефя ако е така! Иначе няма логика.... все пак в официалния сайт като гледам бунтовете започват! Подозирам, че ще спрат и форума на сайта или ще изтрият темите! Хайде да видим какво ще се случи. Аз вече им подпалих пощата! Нещастници!

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 20:42 от Ninakata

# 241
  • София
A TAKAAAAAA!

Хубаво ни подредиха ти яот НОВА! Спират сериала - ПРОСТО ТАКА!!!! Пак се изплюват в лицето на феновете и зрителите. Как може да спиран най-гледаната си продукция не ми е ясно. Току що прочетох в сайта на сериала това:

"„Забранена любов” спира непредвидено
Сериалът Забранена любов спира тази вечер и не е ясно кога ще бъде подновено излъчването му. До края на сезона остават още 32 серии, като голямата изненада и всички неочаквани обрати ще се случат в епизод 143. По план зрителите трябваше да гледат специалната едночасова серия в края на юли."

Как ви звучи????
Супер несериозно е. Знам, че са заснели много серии, така че няма друго логично обяснение за мен да го спират освен подигравка! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!!!! Бас ловя, че ще пуснат някаква тотална глупост или нещо свръзано с изборите. Абе не ми се гледа политика бе. До колкото съм наясно, продукциите по телевизиите почиват най-рано от средата на Юли до септември - това се води отпускарския сезон.  

Аз лично не съм чувала и виждала друг сериал по телевизията така да се излъчва на прибежки, кой нормален човек ще има нервите да следи нещо което ту го спират ту го пускат. Това го няма никъде по цял свят. И защо го правят точно с българския сериал?
БЯСНА СЪМ. Какво да гледам по скапаната телевизия сега? Искам си този половин час въздух!!!

Ще ги побъркам....
Е как какво ще гледаш, ще  купят поредната  турска помия Sad

# 242
  • София

Ей, момичета днес сте много негативни! Защо помия? Какво общо има единия филм с другия?
Ако визираш 1001 нощ, можеш да го наречеш помия само, ако не си го гледала!

# 243

Ей, момичета днес сте много негативни! Защо помия? Какво общо има единия филм с другия?
Ако визираш 1001 нощ, можеш да го наречеш помия само, ако не си го гледала!
Ааааа не,dmaria не е негативна Naughty Тя просто няма достатъчно умствен багаж,за да проумее смисъла на един турски филм Rolling Eyes
Ако наистина спрат Забранена любов,това си е чиста подигравка с феновете Confused

# 244
Терапия та терапия...тя Надето изперка повече и от Марина ooooh!
Тоя Андрьо голямо шефче го раздава  ooooh! Grinning

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 22:43 от Поли`

# 245
  Ееее,2 пъти с припадъци свършва епизода,нещо се върти около Емито... 
  Тони ми е интересно какъв ще го играе. newsm78
  Една от малкото серии без Анито,направо ми домъчня за тази жена

# 246
Тони нещо хич не ми харесва като персонаж... Янчето не бива да се занимава с него. Андрей и мен много ме дразни, кога стана шеф, кога се наду, ама Юри добре направи, че им изпрати Буби.  Mr. Green Откакто Марина се прибра, играта й ми харесва повече от преди.
И сега ако чак наесен дадат следващият епизод, егати!  #2gunfire

# 247
Аууууу, каква стана тя...Същия финал като вчера и никаква развръзка. Ама Стойо е железен, с манекенките  Joy Мен Андро ме кефи, ама ще му дойде в повече Буби в този момент, когато Марина го отблъсва така да се каже...Няма май да издържи да е благоверен и подкрепящ я. Верно, че и Ана я нямаше, като се замисля и Сартори зачезнаха, Еличка...е, от утре всички ще зачезнат. Тъкмо ми стана интересно.

# 248
Някой може ли да разкаже,че пропуснах?
  bouquet

# 249
Дано се включи някой вътрешен и разкрие някои тайни около сериала,че съвсем ще се побъркаме до есента. Дано някой от артистите чете тук и ни каже какво да очакваме  Joy

# 250
Ще се опитам накратко: Марина изпусна купата, когато Светльо каза "шшшшшшшшттттт". Родителите й започнаха да я притискат защо е постъпила точно така в този момент, какво е станало че трябва да сподели, защото усетиха, че нея нещо я притесни. Тя им каза че човека, който я е отвлякъл втория път много и напомнял за Светльо - но не твърдеше, че е сигурна че е той. Баща и почна да говори, че може да се бърка, според мен той въобще не допуска варианта наистина да е Светльо. Той не я взе много насериозно... След случката със счупената купа Светльо си тръгна по средата на мача... видимо се притесни. Яна започна да се разхожда с Тони, което породи ревност у Фил. След като Мартин и Явор се скараха, Еми започна да им се кара и Явор слезе долу, а Мартин започна да и обяснява че Явор излизал с Елица, че тя е омъжена жена и прочие и Еми изведнъж припадна - но това май си беше в миналия епизод. Накрая дадоха как Софи се прибира от някъде и влиза в бара, имаше необслужени клиенти и тя попита една дама от колко време чака. Когато лелката и каза че от 10 минути чака за кафе - Софи отиде горе и видя че Емилия е припаднала втори път и така свърши филма.
Мен не ме бива много по разказването - ако нещо съм пропуснала моля за извинение.
Това което съм пропуснала е че Андро вече е шеф на Сибир и тъкмо им беше добре на него и на Маймуната - пури, уиски и пр. и малко след това пристигна лошата новина че Юри им праща човек от неговите да им помага. Мартин започна да изнервя Андрей със разни реплики в негов стил и по едно време се появи Буби - Юри я е изпратил нея да надзирава бара и да контролира нещата.

и сега от мен: АЗ си мисля, че всъщност може да се получи врътка между Буби и Андрей.

# 251
  • Бургас
И мен ми се върти нещо такова за Буби и Андрей!Маринчето доста му се опъва,а той сега и шефската го раздава.
Ако спрат сериала!?Това ми е едно от удоволствията,да почина половин час пред телевизора.

# 252
Някой може ли да разкаже,че пропуснах?
  bouquet

Емилия припадна, свести се и отказа да викат бърза помощ, така започна, цялата серия ходи замаяна и бледа като платно и свърши как София я намери просната на дивана. Андрей се сдърпа с Мартин, че иска да прави парти с модели без да го предупреди. Юри се обади, че им изпраща някой да ги наглежда, този някой се оказа Буби, Андрей и Мартин категорично не очакваха да е тя. Филип и Яна спореха за ромчето Тони. Яна и Тони се срещнаха и Тони и показа къде живее, но не я покани, макар и тя да настояваше да види къде живее. Марина си била припомнила жест на похитителя, но това го каза на родителите си чак на следващия ден. Светльо така се спече вечерта, че още на полувремето си тръгна. Надето искаше да заведе Марина на шопинг, но тя отказа.
В общи линии е това, ако съм пропуснала нещо съществено да ме допълнят.
Аз очаквах доста повече в тази последна серия, но уви.

ред. изпревариха ме, но и аз ще оставя преразказа ми  Simple Smile

# 253
Впредвид отношенията с Марина Андрей наистина може да лапне по Буби, но има нещо което също е вероятно - възможно е на цялата тайфа от Сибир да им се доиска да прецакат Юри и плана им да бъде осъществен именно с Буби...

Аз не разбирам защо от Нова се хабят да списват програма, като я спазват по изключение. Те си пускат когато каквото сметнат за добре...

# 254
Мерси за преразказа.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт