ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 20

• 34 417
  • 452
  •   1
Отговори
# 330
Като си е на НОВА, пък да си го изкарат докрай дългия сериал, а не купили до някъде, а после другите серии кой ще ги купува?! Имаме нужда от ИСТИНАТА, ама кой да я каже?! Rolling Eyes

# 331
# 332
  • Перник
Аз пък не разбирам, как могат да дават Ники Кънчев по цяло денонощие, а 20 мин. не могат да отделят за сериалчето. Господарите и те са външна продукция, ама няма да ги спират Close

# 333
Не виждам някаква логична причина да спрат сериала и без това пак дават някакви сериали. Нито има лайф, нито предизборна реклама, друга ще да е причината

# 334
  • София
Ами освен всеки да им пиша на мейла сайта и да си каже мнението - ако искаме сериала от 01.09 например. Просто пауза до 01,2010 ни се вижда голяма и ще загубим  интерес. Ама то нашия интерес не е интересен, важни са рекламодателите. Та, който работи в рекламна агенция - от там да им мрънкат. Така си го представям.
Явно  го дават само като поддържащ на Биг и Вип брадър.

# 335
Според мен или продуцента или адвоката на Забранена любов са объркали нещата. На мен такива мисли ми се въртят из главата:
1. Продуцентът е искал доооста повече хари от колкото са били склонни да дадат Нова и затова, пък от Нова са искали клаузите от договора да са в тяхна полза.
или
2. Некадърен адвокат и мениджър, там който отговаря, не е обмислил добре договора и не е сложил клауза като примерно, ако не се излъчва 2 месец, да имат право да дадат правата и на друга телевизия. т.е. Нова да си го пускат, ако искат 2010, да си имат правата, но да не са с единствените права, а да могат да се предоставят и на друга телевия.

Много жалко каквато и да е причината. Не съм пропуснала нито една серия и вече ми липсва.

# 336
# 337
  • В царството на мечтите
ПОне да имаше някакво обяснение защо го спитат. Всички актиори казват че записват нови серий. ДА бяха излъчили поне 2 сезон

# 338
Е Нова вече прекали,нестига че гледаме нонстоп Ники Кънчев и Милен Цветков,да спрат филма Crossing Armsкато са започнали да го дават до край,то пък срамота досега 100 серии ги влачат 9 месеца Crossing Arms

# 339
  • Перник
А за турски сериали има и пари, и време Close Всъщност ги харесвам, но харесвам и бг продукциите. Предпочитам ЗЛ пред турска сапунка.

# 340
Забранена любов си е вътрешна продукция на Нова тв,тя си го снима и тя си го излъчва.Не разбирам какви серии и от кого да купуват СОБСТВЕНИЯ си сериал.Всъщност за първи път виждам някой така да саботира собствения си продукт ooooh!

# 341
  • Плевен
Момичета,снощи имаше ли серия,ако да ,дали я има качена някъде? newsm78

# 342
Slansed нямаше серия Sad/няма и да има сигурно скоро/

# 343
Всички сме прави в мислите и исканията си, мъчно ми става за актьорите, които се трудят, направиха хубаво сериалче и ето какво се получава типично по български, но такава рязка балтия, днес го има, утре го няма и без да се оповести.. нямам против д-р Хаус, но мога да си го гледам и по АХN, дори там си ми е по-интересен.

НИКИ КЪнчев, горкия човечец, загуби едното си детенце...

# 344
  • Плевен
Slansed нямаше серия Sad/няма и да има сигурно скоро/

Я пък ти,що??? Rolling Eyes
Пропуснала съм нещо явно..... newsm78

НИКИ КЪнчев, горкия човечец, загуби едното си детенце...
Това пък какво е сега????

Общи условия

Активация на акаунт