ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 20

• 35 013
  • 452
  •   1
Отговори
# 150
Еее, как ще го изнудва, той е свестен.
Разбивате ме с кулинарните вметки... Joy ама то верно за смях е работата.
А немските сцени са много готини бе...тия нашите тук игра си играят ехеее...Айде да започват да ги дават повечко.
А Марто и Софи нещо се губят.

От понеделник няма вече Забранена любов. Чак на есен ..
 Sick
а това сигурно ли е?

# 151
Съмнява ме да няма дълго време Thinking
Аня Peace Не ми се рови за табелката "good posting" Grinning Надя е уникална жена, а Димитър все повече ми бърка в зравето на моменти Close В този ред на мисли - на мен пък ми стигат развалените и полу-разбити семейства в този сериал. Не искам Надя да се влюбва в друг. Искам и Димитър да осъзнае къде му е мястото Crossing Arms Искам едно нормално семейство с всичките му позитиви и негативи. Да, на всеки може нещо "странично" да се случи. Но всеки в крайна сметка трябва да направи избора си. А семейство с три деца не е път за пренебрегване, особено заради една стааара рана (вярно, незатворена, но стара Peace)

# 152
Наистина от понеделник няма сериала в програмата. Naughty

# 153
Много ме е яд като започнат през летния сезон да спират предавания и сериали. Вместо да привличат зрители, те ги губят. Много тъпо.

# 154
Абе то е много рано бее!Поне от началото на юли да го бяха спряли.Те колко го даваха от началото на март до сега.Така само фенове губят. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 155
  • с/у ОколоМръсТното

много жалко и да ги цунат всички жаби  Joy

Изуми ме откровението на Ана, че се целувала с Метето... Не можах да повярвам, че си призна пред Елица. Но това е поредния й ход... няма да е било за да си хаби патроните.

# 156
вижте какво прочетох:
Златка става актриса, ще играе самата себе си
03 юни 2009 /
Русокосата изкусителка и повелителка на мъжките еротични фантазии Златка Райкова не само ще играе в сериала "Забранена любов", но ще играе самата себе си.
Вярно – ролята е малка, но пък колцина са тези, които могат да се похвалят, че хем са актьори, хем са герои във филм,пише vip-bg.info. Така Златка вече наистина ще работи Златка, както се беше изразила преди време. Само Бойко Борисов го е правил в "Забранена любов", но Златка ще поседи на екран повече време от кмета на София. Отдавна се чува, че Златка се кани да става ТВ водеща. Засега ще влезе само в ролята на водеща на Live Dance Show в клуб “Бизаро”. Там щяла да опровергае и клюката за раздялата й със самбиста Благой Георгиев

# 157
  • Перник
Е, не можаха ли някой друг да сложат, та точно Златка Sick Освен като някоя долна .... не я виждам нещо друго да играе.

# 158
Вчера имах РД и снощи празнувахме с половинката, та не гледах сериала.
Някой може ли да ме снабди с линкче, моля  Grinning
Сърдечно благодаря   bouquet

# 159
  • край голямата локва

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=170ed0587665c5cd7 … 0ea17f3cd36a6f564

Честит рожден ден, много здраве и късмет.smile3525

# 160

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=170ed0587665c5cd7 … 0ea17f3cd36a6f564

Честит рожден ден, много здраве и късмет.smile3525
newsm51

# 161
Много ме е яд като започнат през летния сезон да спират предавания и сериали. Вместо да привличат зрители, те ги губят. Много тъпо.
Егати тъкмо почнах да го следя и ми стана интересно и те да вземат да го спрат #Cussing out после докато почне ще забравя какво е станало до сега Crossing Arms
дали поне докато го спрат ще се разбере какво е станало с Марина

# 162
Ако не го бяха спрели за талкова дълго време през зимата,сега по-леко щяхме да понесем лятната пауза.Ама тези от Нова са за #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Пък тая Златка...... Sick

# 163
  • София
И защо изобщо го спират, това не е предаване на живо или нещо подобно?! Нали има още доста заснети епизоди. Какво пречи да ги пуснат всичките и тогава да го спират... Tired

# 164
Оф, няма ли да престанат да ни я навират тази Златка навсякъде?  Sick
За сериала - жалко.  Sad Ще разчитаме на поредната турска бозица от 8 вечерта по бТВ. Дано е свестен заместител за лятото.

Общи условия

Активация на акаунт