ОКТОМВРИйка почивка планува,а бебенце в корема палува!

• 11 876
  • 252
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро newsm03
Честит празник на всички деца baloni  ura Tada
Хубава седмица! Hug

# 121
Добро утро,
Честит да е празника на нашите слънца!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Моят сън също се нарушава последните дни Confused

днес ще изпращам моята сестричка на гурбет в Англия! Много ми е мъчно, но вярвам че ще се оправи и и желая късмет Hug Heart Eyes

# 122
  • гр.София,кв.Овча купел
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!!! dancing baloni
Sgodena,честит мъж!
Днес сме на ФМ и се надявам ,вече да ни се покаже,че последния път си чеса главата,показва си всичко друго, но не и това което искахме да видим .Joy Praynig
Хубав ден на всички Hug

# 123
  • Пловдив
Добро утро,момичета

Честит първи юни на всички дечица!

Рони,много добре казано Peace.Аз започнах с една пастичка без флуор(Ненедент),тя май е единствената в БГ подобна. Crossing Arms и дано да му се отрази добре.

Сгодена,честит ви мъж

За курсовете,аз псециално ги намирам полезни за родители,които чакат първата си рожба,особено за такива ,които са нямали никакви наблюдениея върху малки деца и възможност да натрупат някакъв опит.Аз посещавах само курсовете на 9мес,но лекциите  за къпане и масжа на бебето ми бяха от абсолютна полза,защото ми изглеждаха извънземни тези работи Laughing.Изкуството да сменяш памперс ми се струваше хипер сложно hahaha.И сега ми е смешно,но тогава и най-рутинните операции ми се струваха трудни.Пък и съм нямала баби,които да ми помагат,така че съм разчитала сама на себе си.И да,по-добре и татковците да присъстват,за да нямат оправдания и после да помагат Laughing Wink

# 124
Добро утро,октомврийки.
На тези,които имат по едно съкровище у дома: ЧЕСТИТ 1-ви юни!
Честито на всички,видяли пола.
Аз вчера цял ден рових и извадих дрешките на Дани от бебе.Какво да ви кажа,голям ентусиазъм съм имала тогава,толкова дрехи има,че нищо няма да купувам първите три месеца.Единствено белите са пожълтели,както каза Ани и сега ще ги мъча да ги оправям.А бели имам много.Simple Smile
Такива са сладки и малкии дрешките,чак не ми се вярва,че моето дете е било толкова малко бебе.Simple Smile
Рони,Карера бе моят първи избор за количка,когато се роди Дани,но купих Чико,защото Карера нямаха моя цвят/не можаха да ми дпставят еин,който много исках в магазина/,а се влюбих в един Чиковски.Сега пак така се получи,имаче много ги харесвам Хане-то.ЧИковския кош наистина идва малко тесен,но прецених,че за тези пари мога да си взема една лятна количка и пак ще ми излезе по-евтино,ако купувам друга марка.Ако се наложи така ще направя.
Лек ден от мен и дано виждаме слънцето повече днес,че дъжда много ме депресира.Вчера цял ден бяхме навън,на двора,до късни доби. Mr. Green

# 125
Здравейте и от мен  Hug
Честит празник на дечицата, да са ни живи и здрави!

Честито на Сгодена за това че ще имат сини гащета  Hug

Миркам ти защо се притесняваш, че съветите са ти неуместни, напротив винаги има нужда да се спомене личен опит за да се отворят очите ни къде да гледаме и какво  Peace

Дани-пух ще чакаме отчет след ФМ днес  Peace

Нашата палавница Андреа сутринта успя да нарита баща си по гърба  smile3532 Гушнах го а тя като почна да лудува та чак го събуди  hahaha Той се ухили и каза, че това било много хубаво събуждане ........ в 6 сутринта  newsm62

# 126
Здравейте мамчета, хубав ден и приятна седмица на всички. Честит ден на детето, освен мъничките ви съкровища, поздравявам и вас за празника и ви пожелавам, никога да не избяга детето,което е вътре във вас. Hug. На узналите гащичките на мъничетата си-поздравления, а не тези които днес са на прегледи, стискам палци и чакам само хубави новини в прекрасния празничен ден Simple Smile. Аз днес реших да си остана в къщи, защото задето ходих на работа в събота и ме наваля дъжда, съм понастинала и ме наболява гърлото, реших да не си правя повече експерименти и да си остана в леглото цял ден. Взела съм си мини-лаптопчето и ще си пазя леглото цял ден,така се надявам да помогна на организма сам да се справи бързо с настинката и утре да скоча пак бодра на крака. Приятен и успешен ден от мен.

# 127
Здравейте момичета! Аз едва днес намерих време да пиша. Трогната съм от пожеланията на всички ви и страшно много ви благодаря  Hug  bouquet. Много сте мили  Heart Eyes Останах приятно изненадана като прочетох, че сте се сетили, че имам празник. При нас всичко мина много добре. Вече съм госпожа  Mr. GreenНе исках да свърша нито деня, нито вечерта. Бях много щастлива и се забавлявах страхотно Heart Eyes Няма как да ви почерпя, но ви изпращам от моето слънчево настроение, с което съм се заразила и ви пожелавам хубава и слънчева седмица

# 128
Добро утро и от мен маДами Heart Eyes Heart Eyes
Честит първи юни на всичк ималчугани. Да са ни здрави и сам ода ни радват!

Сгодена,честити сини гащички! Hug
seagirl83 , почивай си и никакви болести Hug
Дани-Пух, стискам палци Praynig

Момчиета толкова ме е яд за срещата .Исках да ви видя много. Другия път задължително.Всички сте прекрасни на снимките Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хриска, много е хубаво ,че так добре е минало тържеството. Чакаме снимки Hug

Днес сам още ви чета ,че няма никакво настроением, абе много съм зле Sick

# 129
Здравейте октомврийски мами.
Честит празник на всички, които имат дечица и на тези, които са запазили поне малка част от детето, което са били.  Grinning   bigdance2

# 130
Надявам се да ме актуализирате на първа страничка!  bouquet Peace Hug
Хубав ден на всички!  bouquet

# 131
  • Пловдив
Честит празник на всички бъдещи мами и дечица [b]Да са ни живи и здрави:)[/b]

FirstExpection сега разгледах занятията на практическия курс за който си писала. Аз смятам да го посетя също , защото ще е доста полезен за такива като мен, които нямат никаква представа как се гледа бебе, дори не съм имала и контакт с други новородени. Доста съм невежа в това отношение  Embarassed

Смятам да предложа на таткото да го посетим заедно, защото все пак и те трябва да помагат и да се включват в отглеждането на бебето.
 Желая приятна седмица на всички  , а със пловдивските мами които ще посетят курса - ще се видим в сряда  Hug

# 132
По повод курсове и лекции, вижте какво ми попадна...

http://www.natalyoga.net/events.html?tab=0&panel=4#TabbedPanels1

Мисля си ,че може да е полезно да се посети един такъв еднодневен или двудневен семинар, дори само защото нещата ще бъдат представени от друга гледна точно- не на традиционната медицина, а с по-източно звучене... Simple Smile
За съжаление само за София и Варна са обявени дати, но все е нещо...

# 133
Добро утро и от мен!

Честит 1-ви Юни на всички дечица (а и на тези които носят детското в себе си). Много здраве и безгрижни игри! Hug

Гинче, спора го споменах, за да не се заформи. Далеч съм от мисълта, че си искала такъв. Peace И аз казах същото, че учебниците са доста стари. И разясних да се чете кой каквата информация има и да взема решения за себе си и децата си. Simple Smile

Джени, какво ти е? Бързо да се оправяш, искам те свежа и с положителни мисли. Hug

сгодена, честит момък! Simple Smile

При нас днес е почивен ден. Чакам мъжът ми да се прбере, че се качи до Андора и после разходка с малката да си избере някоя дрешка.

Хубав ден!

# 134
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ПОРАСТНАЛИ ДЕЦА!   smile3535

С пожалание за много здраве и усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт