ОКТОМВРИйка почивка планува,а бебенце в корема палува!

• 11 871
  • 252
  •   1
Отговори
# 150
Здравей,plami-alex, и добре дощла при нас!
Виждам,че си писала като гост, можеш да се регистрираш, така ще ти е по-удобно!
Момичета, исках да ви се оплача - от както съм забременяла настроението ми се мени през 20 мин- ту съм мнг весела, ту като видя някоя лоша новина по телевизията или някой тъжен филм, се започва един рев!Направо в чудо със се видяла!! Shocked
Има ли други като мен или само аз съм се побъркала? newsm78

# 151
miracle82, споко, промяната в настроението се дължи на бушуващите хормони. След раждането може и по-зле да стане. Mr. Green

Добре дошла Плами!

пп. изчезна ми лентичката на Ема и вече полудявам. В подписа си стои кода ми, явно е от сайта. Crossing Arms
Не е болка за умиране, но все пак...

# 152
Ронка, как ме успокои само Laughing Сега поне си имам оправдание с бременността ,ами после?!
И аз забелязах,че лентичката ти с Ема я няма...но пък тази която си си сложила за бебето е много сладка Hug

# 153
Ронка, как ме успокои само Laughing Сега поне си имам оправдание с бременността ,ами после?!
И аз забелязах,че лентичката ти с Ема я няма...но пък тази която си си сложила за бебето е много сладка Hug
Ами после ще е следродилна депресия. Laughing Мен такава не ме е ловила, дано и сега се размина с нея.

Сега отивам да си издирвам лентичката, че така сякаш пренебрегвам детето си, и то на празника. Crossing Arms

# 154
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕТЕТО
И в духа на днешния много любим мой празник ви изпращам следното послание (четох го някъде и ми се запечата):
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата си:
- да бъдат радостни без повод!
- винаги да са заети с нещо!
- да се стремят с всички сили към това, което желаят!

На всички ни (по-малки и по-пораснали деца) много хубав остатък от деня пожелавам!!!!

ПП.
Плами - добре дошла  bouquet!
miracle82 - споко, преди нк дена и аз от това се оплаквах! Просто лудницата е пълна, ама май голямата веселба тепърва предстой (Рони, мерси за успокоението  Laughing)
Герчо - имам едно наум покрай твоите изживяваници в Тасос, ама въпреки това съм си го навила на пръста и живот и здраве ще отидем! Пък и не съм толкова за самата почивка, а по-скоро за обикалянето, разглеждането, тръпката от посещението на ново място - завършила съм туризъм и съм малко изкревена в това отношение: може и на земята да спя, по-важното е да съм на ново, непознато място (друг е въпроса колко по-различно ше е от континентална Гърция, но все пак...)
Рони - за твое успокоение да кажа, че Ема си я гледаме и й се радваме всеки път като те четеме

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 16:26 от radost_i_na

# 155
bubeto21, уча във великотърновският университет социална педагогика (задочно), вече съм 3-ти курс  newsm44 . Не знам на есен как ще я карам, но сама съм си го избрала все пак. Преди да забременея си мислех, че ще мога да ги съчетая двете, но нещо почнах да се плаша, че тоя семестър с тоя бременен мозък малко труден ми се видя. След няколко дена и ти ще сършиш - пожелавам ти успех!!!
А относно настроението - и аз съм на различни вълни постоянно, тези хормони са се побъркали нещо.  #Crazy

# 156
  • гр.София,кв.Овча купел
Здравейте,момичета Hug
Преди малко се прибрахме от ФМ и сядам да се отчета,ще си имаме момиченце dancing newsm44  !!!
Д-р Янкова каза,че е много добре развита и всичко и  e наред Peace.
Плами,добре дошла Hug

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 17:55 от dani-puh

# 157
Момичета, на практическия курс в ДКЦ-1 в Пловдив няма места (за който беше пуснала линк First Expectation). Разбрах, че Ралица е успяла да се запише в последния момент, но е много на кантар. Ще има още един курс след 24.06 и жената каза, че ще ни има впредвид за тогава. Рали, ти ако искаш, изчакай да ходим заедно (разбрах, че на втората лекция си нямала да можеш да отидеш), но жената помоли да й се обадиш за информация.
От 18.06 започва и основния курс, който ще продължи до началото на август и струва 82 лева за двата месеца. Аз съм навита да ходя, някой да иска с мен? Лекциите са вторник и четвъртък от 17,30. Поела съм ангажимент към жената да й се обадя между 15.06 и 18.06, за да се запиша и да й кажа евентуално дали ще има още мами с мен. Ако някой иска - да се обажда!
Мерси за информацията, Гинче! Много жалко! Но ще се запишем на следващия! Аз се изкушавам и за редовния курс, но искам първо да се консултирам с доки, защото има доста часове по гимнастика, които не знам дали ще мога да посещавам, а много ми се иска... При всички положения ще ти кажа до няколко дни  Wink

За настроенията - при мен също е нещо страшно. Най-лошото е, че съм станала ужасно избухлива и бедният ми любим го отнася непрекъснато. После се чувствам ужасно гузна. А за секса - благородно завиждам на тези, които имат желание. При мен сякаш се изпари  Cry Иначе сънувам еротични сънища като за световно, но дотам. Луда работа!

# 158
Здравейте, момичета!!!  bouquet Hug  bouquet

Честит празник, момичета!!!
И на всички  - които са запазили детското в себе си!!!
Желая здраве, щастие, много усмивки
и безкраен купон!!!

Детство мое, реално и вълшебно,
детство мое, така си ми потребно.
Все се мъча света да обърна,
яхнал пръчка, при теб да се върна.

Пак в юмручето ръждив петак да скрия,
пак със кучето да вдигна олелия,
пак с пипер да поръся филия
от хляба чер.

Детство мое, на ръст едноетажно,
детство мое, за мен така е важно
щом студено ми стане да мога
да си взема от детския огън.

Пак в юмручето ръждив петак да скрия,
пак със кучето да вдигна олелия,
всеки ден по една дяволия
да е от мен.

Поздрав и от едно малко пораснало Октомвийче'07 Wink

Надявам се не се сърдите, че ви навестявам понякога! Hug
Толкова ми е мило като ви чета Heart Eyes

# 159
dani-puh - ЧЕСТИТА ВИ МОМА!!!

# 160
Честито шуши, Дани  Joy! Много се радвам !

# 161
Честит празник на всички малки и вече порастнали деца! Много щастие и усмивки!   bouquet
Добре дошли на новите мами  Hug
Дани, браво за хубавите новини и от мен честита девойка!

# 162
Дани Пухчестито ти девойка HugBulechka™ посещавай ни по-честичко, страхотно сладурче си имаш да ти е живот и здраво и наесен още едно ангелче newsm30 Hug

# 163
Bulechka™ благодарим за вниманието newsm03
dani-puh честити розови гащи.

# 164
  • гр.София,кв.Овча купел
Благодаря ви Hug
Булечка,благодарим за вниманието,много  ти е сладко октомврийчето,ще ти го откраднем smile3508 за зет,де:)

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 19:45 от dani-puh

Общи условия

Активация на акаунт