ОКТОМВРИйка почивка планува,а бебенце в корема палува!

• 11 873
  • 252
  •   1
Отговори
# 135
  • Deutschland
Добро утро и от мен.Честит празник на всички деца!  ura

Тази сутрин ме събудиха ритничетата на бебо.Преди 3-4 дена и таткото ги усети и сега постоянно е подир мен с ръце върху корема ми.
Софиянки и пловдинчанки много ви завиждам за срещите.Така ми се иска и аз да дойда и да ви видя ,ама сте ми малко далеч  newsm53 .
Гледам по назад сте писали за секса.Моя мъж е като полудял,сякаш него го е ударил този хормон.Не може да ми се насити.Казва,че все едно има нова жена.Така,че ние проблем със секса за сега нямаме.Аз също имам желание ,но не мога да кажа,че е по-голямо от преди да забременея.

Ние  днес не сме на работа защото при нас е почивен ден.Времето е що годе хубаво за разходка и може да излъжа съкровището да поизлезем малко.
Хриска  добре дошла в отбора на омъжените.  Чакаме снимкииии.
Сгодена честито ти момченце.  
Джени защо така бе мила с настроението?   Hug
Герчо надявам се да те подмине гадната болест и да си отидете на заплануваната почивка.
seagirl83 не се давай на настинката.

# 136
  • Пловдив
Момичета, на практическия курс в ДКЦ-1 в Пловдив няма места (за който беше пуснала линк First Expectation). Разбрах, че Ралица е успяла да се запише в последния момент, но е много на кантар. Ще има още един курс след 24.06 и жената каза, че ще ни има впредвид за тогава. Рали, ти ако искаш, изчакай да ходим заедно (разбрах, че на втората лекция си нямала да можеш да отидеш), но жената помоли да й се обадиш за информация.
От 18.06 започва и основния курс, който ще продължи до началото на август и струва 82 лева за двата месеца. Аз съм навита да ходя, някой да иска с мен? Лекциите са вторник и четвъртък от 17,30. Поела съм ангажимент към жената да й се обадя между 15.06 и 18.06, за да се запиша и да й кажа евентуално дали ще има още мами с мен. Ако някой иска - да се обажда!

# 137
Честит 1-ви Юни на всички дечица и на тези в коремчетата също.  uraМного слънчеви усмивки.
А пък аз днеска съм на преглед за тези контракции да видим кво става.Стискаите палци всичко да е наред. Flowers Four Leaf Clover

# 138
  • гр.София,кв.Овча купел
Момичета,благодаря ви Hug,ще дам отчет,разбира се Peace
Jeny,надявам се да е нещо моментно  Praynig,ако искаш сподели,нали за това сме тук? Hug
seagirl,стискам палци да пребориш настинката!!! Praynig  Peace
anhelika,дано всичко да е наред!!! Hug
alex4e83изчисти си пощата,моля.

# 139
Еха, момичета много сте мили, благодаря за загриженстта и за хубавите пожелания, да ви се връща всичко най-хубаво. То това моето май дори не е настинка,нямам грижи нито с температура, нито с носа даже, само гърлото ме наболява малко, след почивката днес ще съм свежарка, обещавам Hug

# 140
Здравейте wavey
Аз отдавна не съм писала, но то покрай тези изпити  smile3529.Поне завърших успешно и този семестър.
Иначе редовно ви чета ( малко ми беше трудно да ви смогна, мого сте бързи ).
Честито на всички разбрали пола и на тези които имат за какво да празнуват   bouquet  На нас още не могат да ни кажат какви сме - всеки месец сме различни. Но на 4-ти съм на ФМ и тогава дано да разбера последно какви сме и дано всичко с бебо е наред!
Приятен ден и успешна седмица на всички!!!

# 141
Здравейте wavey
Аз отдавна не съм писала, но то покрай тези изпити  smile3529.Поне завърших успешно и този семестър.
Честито на всички разбрали пола и на тези които имат за какво да празнуват   bouquet  На нас още не могат да ни кажат какви сме - всеки месец сме различни. Но на 4-ти съм на ФМ и тогава дано да разбера последно какви сме и дано всичко с бебо е наред!

Здравей Анита, видях че си студентка и исках да те питам какво следваш и кои семестър си ако не е тайна , разбира се  Laughing аз съм 4 семестър в Унсс и моят последен надявам се изпит е на 6 юни. Завиждам ти на тебе , че си приключила по раничко. Лек и ползотворен ден на вс мамчета. Laughing newsm78

# 142
Здравейте wavey

# 143
 Hug Мами ,4естит празик на де4ицата ви,а също и на слънцата  в корем4етата ни,да са ни живи и здрави и много да ни радват. Hug
Приятен ден и слън4ева седмица.

# 144
Здравейте мамчета в деня на детето и весел празник на всички, които вече си имат съкровища Hug
Сгодена, честито ти мъж!
dani-puh , искаме добри резултати от ФМ днес и дано този път ви се покаже това което искате Peace
Хриска, радваме се че всичко е минало както си си го мечтала, много сбъднати мечти занапред ти пожелавам и пухкав бебок, който да ви направи още по-щастливи на есен Hug smile3525
*Jeny*  , да се оправяш, не се оставяй в такова настроение, точно в този ден Hug Heart Eyes
[anhelika /color], стискаме палци всичко да е ок Praynig
Пожелавам един слънчев и незабравим ден на всички и много усмивки  bouquet  love001

# 145
  • Лавал-Пловдив
Здравейте и от мен на този хубав празник.
 Съхранете детето в себе си при всички обстоятелства. 1swing
Прекарайте един страхотен ден  Heart Eyes

# 146
  • Сф
Честит празник от мен на всички пораснали и непораснали деца!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  bouquet
На всички мами с дечица, днес пожелавам прекрасен ден, с много детски смях! А догодина, всички да празнуваме този празник с по още един здрав, усмихнат и пухкав нов член на семейството newsm51 newsm30  bigdance2 baloni

# 147
Честит празник на всички дечица! Много детски усмивки, хубаво настроение  и любов за всички ни Heart Eyes!

Момичета, съвсем се изгубих, но ме беше налегнала работата, попрочитах ви обаче като ми оставаше време  Blush.
Ние още незнаем пола, в петък съм на лекар и се надявам вече да се види.

Надявам се да съм по-редовна. Прекрасен ден ви пожелавам!

# 148
Аз още съм в някаква еуфория и забравих да ви честитя 1-ви юни. Пожелавам на всички да съхраним детското в себе си и много слънчеви усмивки  Hug

# 149
Здравейте!Сега видях,че има такава тема.От Варна съм,имам прекрасно дете,Александър,на 2г и 8мес. и живот и здраве на 29-ти октомври още едно слънчице.Пола на детето до последно не искаме да знаем,което очуди отново лекаря ми,така беше и предния път.Не скучая през целия ден,добре,че Алекс спи по 2 часа,че и аз да си почина малко.Постоянно сме на разходки,люлки,пясъчници.За съжаление днес излязоха резултатите от детската градина,не е приет.Чакахме 8дни на опашка пред градината за нищо.Да е здрав,ще се гледаме.Честит празник на всички деца.

Общи условия

Активация на акаунт