ОКТОМВРИйка почивка планува,а бебенце в корема палува!

• 11 870
  • 252
  •   1
Отговори
# 165
Добре дошли на новите майчета.
dani-puh  добре дошла в отбора на розовите гащички. stork-girl
Аз пък бях на преглед,всичко е наред само ще трябва да продължавам да си пия хапчетата до второ нареждане. Simple Smile
Това е от мен за сега.

# 166
Bulechka™ посещавай ни по-честичко, страхотно сладурче си имаш да ти е живот и здраво и наесен още едно ангелче newsm30 Hug

С удоволствие ще ви навестявам по-честичко!!! Embarassed Hug А за наесен няма как да имам още едно бебче, но след някоя друга годимна задължително, една сестричка или братче на моят юнак!

Булечка,благодарим за вниманието,много  ти е сладко октомврийчето,ще ти го откраднем smile3508 за зет,де:)

Дании, ами те още няколко девойки са се заканили да го "крадат" Косьо, та ще видим накрая коя ще си избере той Wink

Хубава вечер ви желая, момичета!!!  bouquet

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 20:41 от Bulechka™

# 167
Ето ме и мен... Днес нямах и секунда спокойствие, че да ви навестя и сега хапвам пред компа, че да ви прочета...
Честито на всички, които вече знаят пола на бебоците
Честито на всички малки и големи дечица...
Моят гърлен секрет още не е готов и почивката въобще ни е доста под въпрос. За радост малкия вече е почти здрав, но остава да си допие антибьотика... Пропусна празника - получи си подаръците вкъщи...

За настроенията - не ми се говори... Подлудила съм всички в офиса  Joy Joy Joy... Избухвам често, смея се често без причина - ужас работа... За мъж ми не коментирам... ДСа е жив и здрав да ме търпи - няма избор

# 168
  • София
Дани - честита девойка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pletka

# 169
  • гр.София,кв.Овча купел
Благодаря Hug

# 170
Поздравления за всички деца (на възраст и по душа), младоженките и на всички научили пола и с добри новини от прегледите!  Party Time
При нас последните дни е учудващо топло- 25 градуса, а човек се чувства сякаш е 35 навън Grinning, така сме отвикнали от топлината. Всички са навън и се пекат по градинки и полянки- много весела гледка е.
Забравих да похваля възглавницата за бременни/кърмачки, която бяхме обсъждали - получих я миналата седмица и е страхотна. Проблем е, че не можем да си я поделим вкъщи Joy
Видях, че Ронка се е спряла на количка - пожелавам й ако е тя, да е най-добрия избор....моите търсения тепърва ще започват, макар че не бих искала да избързам с покупката, че ще трябва да й търся място. Лошото, е че харесвам неща по интеренет по описание и картинка, но повечето няма как да ги пробвам, защото не се предлагат при нас (май дори и в БГ има по-голям избор Wink).
Ронка - беше споделила за един английски сайт с добри цени на Bugaboo- може ли да го споделиш, за да погледна и там за евентуални варианти?

# 171
ПРИВЕТ,сядам да отморя малко.
Бяхме с дребус на разходка,после прах и сгъвах бебешки дрешки.Такъв кеф. Heart Eyes
Едната част почти съм я оправила,остава още един кашон дрехи и два кашона играчки.Къде ще ги дявам,не знам. Crazy
Няма да купувам нищо като гледам,поне първите 3-6 месеца,зависи колко е голямо и как расте бебето.
Ани,научих рецепта,за да се махнат гадните петна от дрешките.Слягаш дрехите във вода,я която има разтворен малко прах и две чаши прясно мляко.Накиснала съм така доста неща,не само бели и май има ефект.Дрехите престояват 24ч. така накиснати.

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 22:36 от ДесиХ2

# 172
  • София
Здравейте,
Честит празник на всички малки и големи дечица  bigdance2

Честито на всички разбрали пола на бебчето. Май имаме още мами, които не го знаят. Скоро и те ще се похвалят.
Честито на Хриска! Желая ти дълъг и щастлив семеен живот изпълнен с любов и разбирателство и разбира се много дечица   bouquet
Аз днес си взех болничния. Другата седмица отивам за ЛКК-то и после месец няма да имам ангажименти, дано и не се налагат извънредни прегледи  Praynig
Изчезвам, че Валето все още не спи и още 1 час трябва да се забавляваме  Simple Smile
Лека нощ от мен  Hug

# 173
Вижте каква красота видях днес- много ми хареса и се чудих с кого да я споделя Grinning
Leander baby bed

# 174
  • Sofia
Ипанемче,страхотно е легълцето  Hug Peace

# 175
Деска, моите пожълтели бяха само няколко и с радост ги хвърлих, че да имам извинение пред мъжа ми да купувам нови  smile3508
Да ви се похваля, Алекз е приет на градина! Като се върнем от почивка веднага започва  newsm44
Плами_Aleks добре дошла! От кой квартал си? Много кофти че не са го приели твоето синче. И ние спахме пред градината 6 дена..... Днес като видях резултатите и ми идеше да почна хоро да играя отпред.
Дани-пух честито мила!  Hug

# 176
Забравих да поздравя новодошлите момичета,както и Дани-пух за момата.чЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ,РАЗБРАЛИ ПОЛА НА БЕБЕТО!/да не пропусна някой?/
Jeny.горе-главата,ще отмине бурята.Разбирам те как се чувстваш. Hug

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 23:01 от ДесиХ2

# 177
Вие пишете светкавично!  Laughing
Честит празник навсички деца!

# 178
  • Пловдив
Здравейте,мамита! Flutter

Гинче,магазинът се намира на първото колело след Мебелна къща.Блокът е много голям с формата на Г и е след кръстовището.Няма как да го пропуснете.Може да се ориентираш и по офиса на Булсатком-защото е червен и прави впечатление.

Дани,честита ви принцеска Hug

Ани,честито за градинката.много се радвам.Аз Криската сега го записах за 2011 #2gunfire,но ще подам поне още в една,две градинки.Дано да ми го вземат в края на 2010 някъде,че иначе ще стане много голям чак до септември'11,но системата ни е една такава....думи нямам.

Жени,явно днес наистина никак не ти е добре.Цял ден ни липсваш Rolling Eyes.Много прегръдки ти пращам и нали знаеш нов ден,нов късмет.

Плами-алекс,добре дошла.Дано да ти е приятно сред нас.

Чакам да ми се допече яденето и отивам да си лягам,защото силите ме напускат

Лека нощ на всички мамета,коремчета и дечица

# 179
Добър вечер мили мами! Честит празник на дечицата ни! Да са ни живи и здрави и само радости да ни носят!
miracle82 наистина е нормално да си променяш мнението така бързо.
На всеки се отразява по различен начин. Но имай в предвид , че след раждането почти задължително ще изпаднеш в следродилна депресия. Така че опитай се да бъдеш по твърда и да не се предаваш.
Честито dani-puh за девойката която очаквате. Много се радвам за всички мамета, които само хубави новини ни носят.
Аз този месец ще трябва да правя ФМ, но от миналия понеделник се опитвам да си запиша час за доктора, но до тази сутрин не успях. Много трудно става записването, а и връщане назад няма, все пак вече си е запознат със ситуацията ми, нали съм много рискова бременност. Надявам се тази седмица, да успея да си запиша час, и следващата или по следващата да пътуваме до София за фм.
anhelika радвам се че всичко е наред при теб. Няма да се предаваш!
Лека нощ на всички! И само хубави сънища!

Общи условия

Активация на акаунт