ОКТОМВРИйка почивка планува,а бебенце в корема палува!

• 11 863
  • 252
  •   1
Отговори
# 180
Пропуснах да ви попитам, ритничетата които ми се раздават ги чувствам много ниско долу, от пъпа надолу. Имам чувството че при предните бременности беше по нагоре. Как е при вас?

# 181
Включвм се съвсем набързо, че не мога да гледам от умора вече. Но утре ще забравя...

Ипанемче, ето тук имаше на промоция Бугабу, но Пчелата. Хамелеона не съм го разглеждала как е в сравнение с други сйатове.
http://www.lullabys.co.uk/shop/erol.html
Виж и си прецени. Peace

Хайде лекичка и до утре!

# 182
добро утро Hugсамо запис че пропуснах цялата тема Embarassedхубав ден на всички  bouquet

# 183
  • Пловдив
Добро утро и от мен! Миркам, и аз си представях, че магазина на Дибо е точно там - задължително ще то посетим!

# 184
# 185
Доброютро мамчета  Hug

Дани-пух честита ти мома, ще си играят заедно като идвате по село  newsm44 Ако знаеш само как сме се радвали снощи и за твоята мома  newsm19

Ние вчера цял ден бяхме в разход  ooooh! Първо с щерката обикаляхме магазините за да я нагласим за тържеството на което им дадоха свидетелствата и се скапахме от ходене  Crazy Тъкмо се прибрахме и то стана време да отиваме за споменатото тържество, беше много весело, но и много горещо, добре, че бързо мина, децата щастливи а моята отличничка грееше от щастие  newsm03 И тя и ние сме горди защото за първа година учи в БГ и събра всички шестици в класа  newsm44 Прибрахме се снощи каталясали и съм спала като пън цяла нощ, даже бебка не ме събуди сутринта в 6 а чаааак в 8  smile3521

Лек ден ви желая   bouquet

# 186
  • Deutschland

Забравих да похваля възглавницата за бременни/кърмачки, която бяхме обсъждали - получих я миналата седмица и е страхотна. Проблем е, че не можем да си я поделим вкъщи Joy
....

И ние в къщи ще се избием за нея.Който се докопа до нея първи не я пуска  Mr. Green

Добро утро момичета.Много хубаво ми беше 2 дена почивка но за съжаление сега с начале на работа.
Приятен ден ви пожелавам и честит празник .

# 187
Добро утро.
Дани-пух, честито момиченце. Честито и на всички, които имат повод. Ще ме извините, но моята глава не помни нищо. Като стигна до края на страницата и съм забравила началото.
Много завиждам на всички, които ще пазаруват за бебетата. На мен този път ще ми се размине, а така ме сърбят ръцете.
Аз ритничета още не усещам. Усещам помръдване, но е доста слабичко и всеки път е на различно място. На 4-ти съм н преглед, да видим ще останели девойка и как се развива.
Сега съм постоянно под напрежение-с тези апартаменти ще се побъркам.
Настроението ми започна да се мени, но за сега е в по-умерени граници, че с Кити беше ад. През 10 мин. го сменях.
Сега да ви се оплача - дребната започна да плаче сутрин на градина. Преди ходеше с такова желае, а сега е рев. Като я вземам пък иска да доиграва. Не мога да разбера дали се лигави или е станало нещо. Не ми казва нищо тя, а госпожите и те не знаят, уж. Извинявам се, ако ви занимавам с неща, които не ви интересуват.

# 188
Здравейте!!!
Направо ми е неудобно от толкова време не съм писала,но нямах никакво време покрай баловете. А и ходихме на гости в бургас при другата баба.Имам с какво да се похваля.
Казаха ни вече пола МОМЧЕ. всичките ни изследвания са нормални ,за което много се радваме.Вече ритаме усилено. А корема ми имам чувството, че расте с часове. Това е от мвн за сега трябва да се приготвям за работа

# 189
  • Deutschland
Пропуснах да ви попитам, ритничетата които ми се раздават ги чувствам много ниско долу, от пъпа надолу. Имам чувството че при предните бременности беше по нагоре. Как е при вас?

Ами аз усещам ритничетата най-вече в дясно 2-3 пръста под пъпа,но и долу ги усещам от време на време.Май се въртим във всички посоки. newsm78

# 190
Добро утро!
Дани-пух, честито момиченце  Heart Eyes
Да ви се похваля и ние ще връзваме розови панделки  stork-girl Heart Eyes Вчера бях на ФМ и съм много щастлива. Доктора каза, че всичко е наред и бебка си има всичко:)

# 191
Добро утро и от мен!Да се запиша че ще отиваме на разходка.Утре съм записана за 4D и се надявам всичко да мине нормално и да видим вече пола на бебчето че досега не сме го видяли още много е срамежливо.Приятен ден от мен на всички.

# 192
Добро утро мамчета и хубав, макари и леко мокричък ден ви пожелавам. Аз вчера си починах, но днес пак съм на работа. надявам се да мине добре. Честито на узналите пола мамчета и хубавите резултати от прегледите HugАз се връщам към работата, че трябва да наваксвам.

# 193
Здравейте и от мен!
ХУбав ден пожелавам на всички!
Честито за момиченцата на Хриска и Дани.и на Елфи за момченцето..Май женския отбор се увеличи за сметка на мъжкия?!
Buba_Katinka- представям си какво ти е с тия апартаменти, сега в тази криза е много трудно да купиш и продадеш.И Ние имахме подобни планове ,но се отказахме.
Jeny, надявам се да ти се е оправило настроението вече Hug
И друго щях да пиша,но отново забравих Shocked

# 194
Милички, благодаря ви за подкрепата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Горе-долу се пооправям Simple Smile
Днес реших да не ходя на работа, малко почивка Mr. Green Май ще се отдам на шопинг Mr. Green
miracle82  Hug Hug Hug
Честити розови панделки на Хриска и Дани Hug
sisi99, успех Peace
Диваненце, Бубе ще видидте как ще се засилят ритничетата Simple Smile
Стайли, хубави емоции сте имали вчера Hug Браво на отличничката  bouquet
Целувки от мен Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт