Най-красивите гледки - покорявате ли върхове, обичате ли планината! (2)

• 26 961
  • 233
  •   1
Отговори
# 90
  • София - Дианабад
Аз бях бременна с първата щерка, когато правихме преход от Мальовица до Седемте езера. Няма да забравя качването нагоре /макар че ми се ходи пак/. Горе е уникално, Рилският манастир е точно като на длан  Heart Eyes.

# 91
  • София
А така, колко часа горе-долу ви отне прехода? Не за друго ми моята щерка е по-бавна и затова питам, че ми е дерт. Рилският е страхотна гледка отгоре наистина. При мен пък качването не е проблем, но слизането ми е голяма мъка. Тази година бях освен със старата контузия на коляното и с навехнато стъпало, та надолу ми се видя кошмар  Crazy

Да ви споделя обаче - годините планинарстване и обучение вече започват да дават резултати, детето само преценява какво да вземе за горе и се справя доста добре, дори днес доброволно помъкна термос с чай и обяви, че няма да обядва сандивич, а ще си вземе супа  Peace

# 92
  • София - Дианабад
Браво! На колко години е детето ти?
Преходът го направихме за 2 дни. Първият път се качихме до Елино езеро и спахме там. На другия ден взехме останалия маршрут до Седемте езера. Там ни чакаха зълва ми и мъжа й с две коли, за да се извозим до София. Бяхме само възрастни, но една част от компанията не много ходеща по планините.
Аз съм същата като теб - мога да се качвам без проблем, но слизането не ми е по вкуса. Дори като видя подходяща полянка, сядам да се пързалям надолу  Mr. Green.

# 93
  • София
На 10 г. е вече  Grinning има я някъде из снимките от линка с езерата

# 94
  • 7800
Този уикенд бяхме на х. Мазалат. Случихме страхотно време.

http://outdoors.webshots.com/slideshow/579665493NrIfFG

# 95
  • София - Дианабад
Скаличке, напълни ми се душата  Heart Eyes. Ти май си парче фотограф  Peace.

То сняг, то слънце, то гледки...  Heart Eyes

# 96
skali4ka страхотни снимки!!!  bouquet

# 97
  • София
Скаличке, страхотни снимки   bouquet И аз искам да ти благодаря! Отдавна съм се навила да посетя тази част на Балкана, сега вече ме убеди на 100%  Peace

# 98
Здравейте и от мен   bouquet

И аз много обичам планината, но за съжаление скоро не ми се е случвало да й се насладя за по-дълго.
Ето снимка от Родопите:

# 99
Аз съм върл планинар, каквото ви интересува мога да помагам - за всички планини .Само в Стара планина сме били единствено на вр.Ботев и хижа Рай, та за там нямам много опит. А Пирин и Рила са ми любими, на Витоша сме непрестанно, Родопите също обичам, но там няма адреналин - писала съм много пътеписи в блога ми /долу в подписа ми е/, да не давам линкове, че са много. Мога да помагам и с маршрути. Моите дъщери почти проходиха по чукарите- планината възпитава дисциплина, отговорност, и самочувствие и увереност дава - щом можеш да покориш Кончето и да докоснеш небето, значи и мечтите могат да бъдат реалност....Затова водете децата в планината! И себе си-тя зарежда и ви дава сили за утрето!

Това са 7-ти Рилски езера от Отовишки връх.А долната снимка е на едно от Урдините езера.

http://colourmagicp.blogspot.com/2010/01/blog-post_4568.html  - тук повече за местата от снимките.

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 10:09 от pepelia6kata

# 100
pepelia6kata КРАСОТА! Мен много ме влече планината, ако имам въпроси е хубаво да знам, че мога да те попитам  bouquet

# 101
  • София
Пепеляшке, прекрасно е  Peace Седемте рилски езера са едно от местата, на които наистина се чувствам, все едно съм се прибрала у дома  Peace

# 102
pepelia6kata, дай идея за трекинг около Златните мостове, 3,4 часа с връщането до колата. В края на месеца тръгваме на екскурзия и в Чили ще правим трекинг та искам да метна мъжо за да го видя как ще се справи.

# 103
Ти пък, Златните мостове...че това трекинг ли е....По-добре откъм Драгалевци, има повече възможности и доста по-интересни...Равна пътека или стръмна искаш?

# 104
Моята идея беше да се качим с лифта до бай Кръстьо и после до Черни връх, но можем само в работен ден, а тогава лифта не работи. Twisted Evil Драгалевци става, ако се сещаш за маршрут средна хубост като трудност. Да не му вземаме акъла на човека, но не искам и да е равно, че то тогава няма удоволствие, поне според мен. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт