На море в Турция - all inclusive, тема 6

• 51 569
  • 437
  •   1
Отговори
# 240
belinda, имаш ли идея в кой хотел е била твоята приятелка?

# 241
  • София
Не, питах я, тя ми отговори, че групата на он травел били в няколко хотела и всички били недоволни newsm78 И аз исках да знам кой е точно, за да не се набутам някога там, ако я видя тия дни, пак ще я питам.

# 242
  • Countryside
Аууу, Белинда недей така, аз се настройвам за страхотно изкарване в Мармарис ooooh! Твоята приятелка да каже кой е хотела, то аз не съм в 5 звезди, ама нищо де да се знае... Иначе хотела, който резервирахме беше много хвален тук, и в трип адвайзера също  Rolling Eyes

# 243
  • Paradise
belinda, питай за имената на хотелите.

# 244
Момичета, не се отчайвайте! Турция не случайно е титулувана като приказна туристическа дестинация. Естествено, че навсякъде могат да станат гафове и да прецакат дълго чаканата почивка, но според мен това е по-скоро изключение. И аз съм много любопитна за имената на хотелите.

Много пъти е писано, но все пак да припомня - задължително проверявайте хотелите в
HolidayCheck
TripAdvisor
Отзыв.ру
Туры.ру

Аз първо проверявам рейтинга в HolidayCheck, но страшно много разчитам и на руските сайтове, защото руснаците са много обстоятелствени, така че, когато пишат за даден хотел няма почти никаква възможност да пропуснат някой гаф или недостатък. Лошото е, че трябва мноооооого да се чете.

Успех при избора на хотела, на всички избрали да почиват в Мармарис. Аз до сега не съм срещала някой, който е недоволен от почивката си там. Пожелавам и на вас хубави и незабравими спомени!

# 245
За по-лесно, вижте в триваго. Там са показани не само мнения, но и рейтингите от холидейчек и трипедвайзър  Wink  http://www.trivago.bg/турция-32092/хотел

# 246
  • софия
хора, много е важно как се е настроил човек като тръгва на почивка. и в нашия хотел нямаше хубави десерти\ чак да не повярва човек\,но по-добре, да не се тъпча. а мъжа ми като си тръгна още от тук нервен, съответно и там все нещо го дразнеше. руските отзиви и аз ги чета, и са полезни и мнооого смешни. братушките и на луната да идат, и там ще намират кусури Joy

# 247
хора, много е важно как се е настроил човек като тръгва на почивка. и в нашия хотел нямаше хубави десерти\ чак да не повярва човек\,но по-добре, да не се тъпча. а мъжа ми като си тръгна още от тук нервен, съответно и там все нещо го дразнеше. руските отзиви и аз ги чета, и са полезни и мнооого смешни. братушките и на луната да идат, и там ще намират кусури Joy

Права си , къде почивахте вие?

# 248
  • софия
в ic green palace, писала съм някаде по-напред в темата.

# 249
  • София

Много пъти е писано, но все пак да припомня - задължително проверявайте хотелите в
HolidayCheck
TripAdvisor
Отзыв.ру
Туры.ру

триваго. Там са показани не само мнения, но и рейтингите от холидейчек и трипедвайзър  Wink  http://www.trivago.bg/турция-32092/хотел

Не е ли добре да се сложат на първия пост тия линкове.

# 250
Тези сайтове бяха публикувани на първа страница, но в старата тема. Сегашната тема я пусна модератора и за това инфото не е пълно.

Tatjana, регистрирах се в Триваго, писах мнение, добавях снимки и мога да кажа, че това е чудесен начин да изгубиш няколко часа, потънал в мили спомени. Simple Smile

# 251
  • София
Да, това е другото, което ще я попитам - дали е проверила предварително хотела в някой от тези сайтове, любопитно ми е дали може да се получи разминаване Rolling Eyes
За десертите каза, че всеки ден, на всяко хранене е имало само и единствено баклава, баклава и пак баклава hahaha Аз лично не бих се оплаквала, баклава мога да ям с тавите Mr. Green, но липсата на плодове ме озадачи доста.

# 252
  • Плевен

HolidayCheck
TripAdvisor
Отзыв.ру
Туры.ру

триваго. Там са показани не само мнения, но и рейтингите от холидейчек и трипедвайзър  Wink  http://www.trivago.bg/турция-32092/хотел

Не е ли добре да се сложат на първия пост тия линкове.
Ще добавя руските и българския сайтове, стига да не ме изпревари пак някой модератор Mr. Green.

# 253
Здравеѝте!Ние след дълго умуване,наѝ-накрая избрахме и резервирахме хотел!Ще почиваме през август в Crystal Family Resort & Spa в Белек.Едната от причините,поради която избрахме него е пясъчния му плаж.Има ли някоѝ,коѝто да го е посещавал?Туроператора ни е Алфатур.Смятате ли,че са коректни и може да им се има доверие?

# 254
Здравеѝте!Ние след дълго умуване,наѝ-накрая избрахме и резервирахме хотел!Ще почиваме през август в Crystal Family Resort & Spa в Белек.Едната от причините,поради която избрахме него е пясъчния му плаж.Има ли някоѝ,коѝто да го е посещавал?Туроператора ни е Алфатур.Смятате ли,че са коректни и може да им се има доверие?
Здравей, ние заминаваме на 22.06 за този хотел с Алфатур  Laughing Като се върнем ще разказвам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт