На море в Турция - all inclusive, тема 6

• 51 572
  • 437
  •   1
Отговори
# 225
Извинявам се--моите снимки са от Джанде Фестивал--Кушадасъ. Аз лично съм много доволна, а и компанията, с която се запознахме там нямаха никакви оплаквания. Все пак нямаше от какво да сме недоволни--бяхме на меден месец.

# 226
dalkaaaaa  Hug Hug ние бяхмееее и аз сега като гледам вашите снимки
и се сещам за вас. Grinning
Да имахме проблем с настаняването,но така и не се разбра в кого е грешката,
но е важен финала.
Накрая ни се извиниха и ни настаниха в фамилните стаи,като изключим това
 всички сме много много доволни,няма как да не сме 
всичко беше суперр Crazy Crazy
И моите снимки са една част от тях като се освободя ще кача още  Hug Hug

# 227
Да се отчета -най-накрая рeзервирахме. Летим на 22.06 с Алфатур. Хотела е Crystal Family в Белек http://www.alfatour.bg/show_hotel.php?id=13701.
Надявам се, че ще останем доволни Simple Smile
Аз първоначално отидох с идеята да резервирам за Делфина в Aланя, но нямаше никакви места и от много чудене накрая се спрях на този.
Като се върнем ще споделя отзиви и снимков материал  Laughing

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 23:44 от stela78

# 228
stеla78 хотела изглежда страхотно,пожелавам ви да си
изкарате незабравимо.
Ще чакаме снимки  Hug

# 229
  • Пловдив
Хей момичета, като гледам снимките Ви от Кушадасъ и вече искам да е септември и да съм там  Laughing А да попитам на екскурзията до Ефес не ходихте ли? Ние миналата година не отидохме, но тази съм решила задължително да го посетим!  Sunglasses

# 230
А да попитам на екскурзията до Ефес не ходихте ли? Ние миналата година не отидохме, но тази съм решила задължително да го посетим!  Sunglasses

ние също не отидохме,на мъжете не им се ходеше все искаха
да стоят в хотела защото изпускали много  Mr. Green
Единствената ни екскурзия беше до град Соке и два пъти на пазар в центъра на
Кушадаса.През останалото време бяхме в хотела.

# 231
anika, dalka  Как беше храната ?

# 232
Момичета, някой случайно да има впечатления от тази година за Delta Beach 4+ в Бодрум? Четох лоши коментари от минаlата година, но хотелът зимата е бил ремонтиран и се надявам сега всичко да е на ниво. Аз се чудя м/у офертите на 3 хотела в Бодрум- Delta Beach4+, , Таnsel Beach Hotel 4* и хотелът, от който бяхме много доволни миналата година -  Green Beach Resort 5*  Thinking
 В posoka.com има също хубави оферти, но май ще изчакам last minute на аква тур за 11 или 12.07.
Стахотни снимки сте пуснали  Hug
Прекрасна почивка за тези, които заминават сега   bouquet

# 233
  • Пловдив
Храната беше много, най-разнообразна и много много вкусна  Simple Smile  А за десертите да не говорим ... страшна баклава правят . И по цял ден има какво да хапнеш ако си гладен....на басейна дават сандвичи и пържени картофи, а във фоайето има кифлички  Laughing

# 234
За мен храната беше добра, имаше само една жена, която видно се оплакваше всеки ден на висок глас. Тя каза, че в Бодрум храната била по-добра. Аз нямам  база за сравнение, за първи път съм на море в Турция.
А за екскурзията до Ефес--Септември или догодина ще отидем, но ще си я организираме сами--за по 4 лири с такси, което ще ни изчака и ще ни върне пак за толкова.

# 235
И за мен храната беше добра,също съм първа година в Турция и не мога да сравня,
но всички сме много много доволни,нямаме оплакване

# 236
Моето детенце е на 18 годинки Simple Smile и едвам го навихме да дойде с нас на море в Турция това лято...Оба4е не сме ходили до сега там и ето ти проблем-4етох,4етох и савсем се обърках с толкова много хотели.За това да ви питам ако някоя от вас иска да ми отговори, много ще ми помогне.Искаме да отидем в периода края на юли за 7 - 8 нощувки,със собствен транспорт.Само ми препоръ4айте моля няколко ефектни хубави хотела дето е шумно и се вдига патаклама,дискотека ве4ер..така-да ври и кипи...Това е заради сина,които ако отидем някаде на тихо и спокойно да си по4инем като хората, сте ни стъжни ваканцията,милото.Така 4е моля ако сте ходили в ефектни и готини хотели,моля подайте няколко имена,4е в Плевен  ми искат имена на хотели за да дадат оферта!Да е 4-5 звезди-Алл инклузив.

# 237
Моето детенце е на 18 годинки Simple Smile и едвам го навихме да дойде с нас на море в Турция това лято...Оба4е не сме ходили до сега там и ето ти проблем-4етох,4етох и савсем се обърках с толкова много хотели.За това да ви питам ако някоя от вас иска да ми отговори, много ще ми помогне.Искаме да отидем в периода края на юли за 7 - 8 нощувки,със собствен транспорт.Само ми препоръ4айте моля няколко ефектни хубави хотела дето е шумно и се вдига патаклама,дискотека ве4ер..така-да ври и кипи...Това е заради сина,които ако отидем някаде на тихо и спокойно да си по4инем като хората, сте ни стъжни ваканцията,милото.Така 4е моля ако сте ходили в ефектни и готини хотели,моля подайте няколко имена,4е в Плевен  ми искат имена на хотели за да дадат оферта!Да е 4-5 звезди-Алл инклузив.

Клубен хотел във всеки случай. За Club Blue Waters в Сиде съм чела само добри отзиви и стаите са след основен ремонт. Другият шумен хотел е Джой Пегасус но там не знам дали не е прекалено шумно  Confused
Но общо взето, погледни клубните хотели  Peace

# 238
  • Paradise
За този Канде Фестивал в Кушадасъ предлагат ли се самолетни почивки?

# 239
  • София
Вчера говорих с една приятелка, прясно завърнала се от Мармарис. Изкарали са ужасно, много е разочарована Confused Хотел 5 звезди, а каза, че нищо особено не било Confused Самият Мармарис - мизерийка, много шумно, цигания Rolling Eyes Най-много ме озадачи, че храната била гадна, нямало плодове и десерти/ което за Турция просто не мога да го повярвам Shocked/ и обслужването било зле - каза, че само са гледали да ги прецакат и въобще не се съобразявали с желанията им/ тя е бременна, искала да си смени стаята, че тази била много шумна, онези от рецепцията се правили на ударени, докато не дошъл човек от он травел да им помогне/. Гадно ми стана. Настроила съм се за супер почивка в тая Турция, не искам да се чувствам прецакана.
За всеки случай от вчера преглеждам и офертите за Малага Confused

Общи условия

Активация на акаунт