На море в Турция - all inclusive, тема 6

• 51 578
  • 437
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, ние няколко семейства сме се насочили от средата на септември да почиваме в Турция. Навиват ме да чакаме оферти за последната минута. Аз сега като гледам как няма места и се разолебах. Дали за този период ще има оферти последна минута? Сега може би свършват защото е сезона? Да рискувам ли?

# 211
Аз вече тотално се обърках от гледане на хотели Sad
Нищо не мога да избера, а искам да заминем другата събота - стига да има свободни места.
Нещо все гледам Делфин в Аланя, но малко скъпичко ми идва. Оххх ще мисля още малко и в Понеделник отивам да резервирам.

Аз преди малко гледах STOP SALE на хотелите в Аланя и видях, че и Делфин и Ботаник нямат свободни стаи от 15.06 до 25.06. Нямам идея как са полетите на другите агенции, но Тез тур нямат свободни места за 20.06. Ако правилно съм те разбрала и искаш да пътуваш на 20.06. трябва бързо провериш с какво разполагат другите агенции, защото може и те да нямат вече места в самолета. Иначе за полета на 27.06. все още има места за нощния полет на Тез.
Гледах, че алфатур имат полет на 22.06, а Акватур имат на 21.06. Утре ще зъня по агенциите да резервирам -ако има места има, ако не здраве да е  Grinning

# 212
  • София
Навиват ме да чакаме оферти за последната минута.
Аз лично ще чакам. И без това цените в момента според мен са ужасно надути и не бих отишла / 4 бона семейна почивка за седмица Rolling Eyes, айде моля ви се.../. Ако до септември не паднат, просто няма да отида в Турция и толкова Simple Smile

# 213
Мерлински, приятна почивка  Hug

# 214
Stela78, успех с резервирането, мисля,че ще успеете Simple Smile.От Акватур има много добри предложения, а и те по принцип когато свършат местата го свалят от сайта, поне аз така съм го забелязала, така че би трябвало да има.ТезТур по принцип си пълнят самолетите отрано,но проверете и там всепак.
Стискам палци и като резервирате, чакаме отчет за къде  Wink

# 215
Stela78, успех с резервирането, мисля,че ще успеете Simple Smile.От Акватур има много добри предложения, а и те по принцип когато свършат местата го свалят от сайта, поне аз така съм го забелязала, така че би трябвало да има.ТезТур по принцип си пълнят самолетите отрано,но проверете и там всепак.
Стискам палци и като резервирате, чакаме отчет за къде  Wink
Благодаря   bouquet Утре ще кажа какво е станало и къде ще почиваме  Simple Smile

# 216
  • Countryside
Навиват ме да чакаме оферти за последната минута.
Аз лично ще чакам. И без това цените в момента според мен са ужасно надути и не бих отишла / 4 бона семейна почивка за седмица Rolling Eyes, айде моля ви се.../. Ако до септември не паднат, просто няма да отида в Турция и толкова Simple Smile
Белинда, за 4+ звезди в Мармарис със самолет платихме по 800лв на човек, ти си с 2 дребоса, единия е без пари, другия на 1/2  Wink .  Интересното е че по нашето Черноморие нещо се освестиха и взеха да свалят цените  Laughing

# 217
  • София
Е да де, ама аз съм кифла и искам 5 звезди в Анталия Mr. Green В Амара долче вита точно толкова излиза Money

Майтапът настрана, вие къде ще ходите? Може пък и в Мармарис да отидем, що...Даже се замислям дали да не си направим една ергенска почивка, хлапетата и без това ще ги водим май за цял месец тука на нашето море. Дай линкче Praynig

# 218
  • Countryside
Белинда, в Анталия можеш и октомври да идеш, там е доста на юг и тогава са прилични темперартури, а и цени.   Laughing За Мармарис ние ще пътуваме с Алфа Тур. Хотелът го изкоментирахме тук:  Паша Бийч, ако се бях сетила да запазя до 30-ти април щяхме да сме и в 5 звезди за тия пари  ooooh!

# 219
искам да попитам, сигурно имате повече наблюдение цените май месец  като цените за октомври месец ли бяха  на пакетите хотел + самолет
или винаги е по скъпо в началото на сезона отколкото в края

# 220
здравейте и от мен,вчера се прибрах ме от Кушадаса.
Беше невероятно много сме доволни от всичко,бяхме много голяма компания
и времето от седем нощувки мина като един мигг.
Снимки ще пусна малко по късно Hug Hug Hug

# 221
Чакаме снимки:)

# 222
ето и обещаните снимки,има още много но това успях
да кача за сега  Crazy
http://snimka.bg/album.php?album_id=389653

# 223
ето и обещаните снимки,има още много но това успях
да кача за сега  Crazy
http://snimka.bg/album.php?album_id=389653

Супер, вие сте били след нас. Сигурно сме се видели из лобито нейде докато чакахте да Ви настанят Simple Smile Даже си мисля, че Вие или хора от вашата компания имаха проблеми със стаите или се лъжа?

Ето и нашите снимки, или поне част от тях:

http://www.facebook.com/album.php?aid=84069&id=703653171&l=5376280cbe

По желание на мъжа ми, махам снимките на които сме ние (оставям само една)

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 15:57 от dalka

# 224
страхотни снимки, а може ли малко повече инфо Blush
може и да е имало , а да съм попуснала Embarassed
от къде точно са снимките и кой е хотела newsm78

Общи условия

Активация на акаунт