На море в Турция - all inclusive, тема 6

• 51 592
  • 437
  •   1
Отговори
# 195
  • В Голямото село
Здравейте! Hug
Засега съм се спряла на 3 хотела в Турция за почивка през септември и не мога да реша в кой да отседнем. Много се надявам някой от вас да сподели положителни или отрицателни впечатления за тези хотели, тъй като това ще ни е първото пътуване в Турция. Ние сме с 3 и половина год. дете и гледам предимно за него да има забавления. Хотелите са тези:
SAPHIR HOTEL 4*- Алания, Анталия
DELTA BEACH 4* - Бодрум
MIRACLE RESORT HOTEL 5* - Лара, Анталия

bouquet

# 196
  • тук-там
хайде добро утро от аква фентъзи - вече сме тук - ще се кефим и ще пишем как е после Laughing

# 197
Rosie-Posie 

Само страница или две назад писах за MIRACLE RESORT HOTEL 5* - Лара. Почивахме там и много ми хареса, прегледай впечатленията, има и няколко реални снимки  Laughing В Бодрум не сме били, а Алания е далечко от летището - градът е на около 120 км.  Peace

# 198
  • София
хайде добро утро от аква фентъзи - вече сме тук - ще се кефим и ще пишем как е после Laughing

благородно ти завиждам  Laughing

# 199
  • София, България
Аз отново като латерна моля, тези които питат за хотели, да прегледат малко хотелите, които са обсъждани , защото повечето се повтарят и е смешно да се пита за хотел, който е обсъждан на предишната страница  Peace

# 200

ама за тяхната баклава просто полудявам!!  Crazy Crazy  Уви, няма я в БГ...  Спирам със спама  Embarassed

Ох и аз така   Blush На вечерите в хотела руснаците се редят за пържоли, аз първо отивам на масата със сладкишите да окупирам баклавата, че първа свършваше  Joy

И аз, и аз  Joy

Ние май вече решихме да ходим пак през Септември на море. Засега мислим да сме в същия хотел по ред причини. Но ще мислим пак. Със сигурност пак ще сме в Кушадасъ.

# 201
  • София, България
охх ... аз пък съм по млякото с ориз и крем карамела  Embarassed

# 202
може ли актуална информация на екскурзиите, които се предлагат в мармарис и ориентировъчни цени?

# 203
Момичета, стегнах куфара - каквото събрах, събрах, имам лимит за багажа, че то ако е до мен - цялата къща ще помъкна. Сякаш не за седмица, а за година отивам  Mr. Green
Вълнувам се - дано не съм забравила нещо важно, дано полетите минат добре, дано си изкараме добре...  Crazy
Поздрави на всички и като се върна, ще пиша!  Grinning

# 204
Merlinski , приятна почивка. Simple SmileМного хубаво да си изкарате, да почернеете и да се заредите с много положителни емоции.
Поздрави на Турция и чакаме снимки като се върнете  Wink

# 205
здравейте,
началото на следващия месец ще пътуваме до мармарис с автобус и ще бъдем в хотел диана клуб 3*.
искам да попитам ходилите с автобус горе-долу как протича пътуването?къде и колко често се спира? и ако някой има впечатления от хотела , ще се радвам да сподели  Peace
пътят е доста дълъг
аз лично трудно бих се навила пак да пътувам с автобус
много е изморително и досадно (към 22 ч път)
спирахме на 3 часа горе-долу  Peace за това не мога да се оплача
(ние пътувахме в началото на октомври миналата година, хотела диана беше близо до нашия, но не помня нещо конкретно)
Сигурна съм обаче че Мармарис ще ти хареса  Hug

# 206
iguanka мерси за инфото ще ти пиша ЛС ако може да ми разкажеш повече Simple Smile

# 207
Аз вече тотално се обърках от гледане на хотели Sad
Нищо не мога да избера, а искам да заминем другата събота - стига да има свободни места.
Нещо все гледам Делфин в Аланя, но малко скъпичко ми идва. Оххх ще мисля още малко и в Понеделник отивам да резервирам.

# 208
  • Paradise
Този хотел "Льо Шато д'Престиж", в Гьойнюк, хич не ми хареса.

Надявам се, че ще имате хубава ваканция, все пак.

# 209
Аз вече тотално се обърках от гледане на хотели Sad
Нищо не мога да избера, а искам да заминем другата събота - стига да има свободни места.
Нещо все гледам Делфин в Аланя, но малко скъпичко ми идва. Оххх ще мисля още малко и в Понеделник отивам да резервирам.

Аз преди малко гледах STOP SALE на хотелите в Аланя и видях, че и Делфин и Ботаник нямат свободни стаи от 15.06 до 25.06. Нямам идея как са полетите на другите агенции, но Тез тур нямат свободни места за 20.06. Ако правилно съм те разбрала и искаш да пътуваш на 20.06. трябва бързо провериш с какво разполагат другите агенции, защото може и те да нямат вече места в самолета. Иначе за полета на 27.06. все още има места за нощния полет на Тез.

Общи условия

Активация на акаунт