На море в Турция - all inclusive, тема 6

• 52 521
  • 437
  •   1
Отговори
# 150
мона лиза,
  Не съм го разглеждала него, вече казах в агенцията, че се спираме на Льо Шато.... Там ще се ходи, ако няма някоя следваща "изненада"  ooooh! Една мама ми е писала и на лични, те са били миналата година там. Ще копна мнението й тук, защото може да е от полза и за други.  Peace

Здравей,  ще се опитам да ти отговоря. Ние бяхме за 10 нощи - 11 дни. Хотела е доста луксозен като база. Има си всичко за което можеш да се сетиш. Намира се в Кемер - Гюйнюк. От дясната страна на комплекса започва една безскрайна търговска улица по която, ако искаш можеш да се разходиш, но не е особенно приятно, защото търговците те дърпат отвсякъде, като те подканват да си купиш нещо. Друго място за разходки , ако имаш впредвид примерно като в Албена не видяхме. Храната беше доста добра, разнообразна, имаше диетичен бар, детска част в ресторанта, барове на басейните, гюзелме. Проблем имахме в а-а карт ресторантите - 2 пъти ги посетихме, като първият като, че ли много бързо ни сервираха всичко, вторият път чакахме повече от час за основното и понеже бяхме 2 семейства с 3 деца си тръгнахме без да го дочакаме, като отидохме да вечеряме в основният ресторант. Относно забавленията за децата - основният мини клуб беше в ремонт, но беше преместен на друго място. В зависимост от това на кой аниматор попаднехме децата бяха изключително доволни или не толкова, но като цяло беше добре. Странно беше работното му време 10-12часа и от 14-18 часа. Мини диското вечер беше вече супер. Басейните са страшно много, както пред самият хотел , така и на плажа, така че хавлии винаги има, но за да си върнеш кърпата пак виждаш някакво работно време с обедна почевка между 12 и 16 часа. Относно вечерната анимация беше супер в анфитеатъра за 10 дни не се повтори нито веднъж. Като цяло останахме доволни, но това което не м хареса беше не знам как да се зразя, на най-точно ми се вижда липсата на персонал. Всички казват как в Турция те носят на ръце - е зависи какво очакваш, наистина отравяха ни стаята идеално ежедневно, като с хавлиите правеха лебеди, поръсваха ни леглата с розови лисчета, но мини бара не се зареждаше редовно, нямаше добро обслужване нито в а-ла карт ресторантите, нито на терасата на основния ресторант. Никъде в целият огромен комплекс не видяхме спасител - нито на плажа, нито на безкрайните басейни. Като цяло оценка за хотела като база -5.90, като обслужване - 4-4,50. Дано съм ти била полезна.
ance
Новак

# 151
Momi4eta, nai-posle golemiqt sait za mneniq na hoteli trivago ima i bulgarska versiq  Grinning Ako se registrirate, mojete sled po4ivkata da ka4vate snimki na hotela i da napishete mnenieto si, koeto shte e polezno na mnogo drugi hora. I osven tova s mnenieto si mojete da spe4elite i malko pari za sledvashtata po4ivka  Wink

# 152
  • София, България
ехаааа!!! Татяна  Hug  честито  Flutter

браво , браво  Mr. Green

сега ви копвам едно питане от polq1126 , тя не може още да пише тук :
Аз исках да споделя с вас ..незнам кой хотел да избера, за пръв път ще ходим в Турция,планираме го за края на септември -началото на октомври.Харесаха ми Kervansaray Lara i Miracle Resorts,но незнам..пълна мъгла ми е.Ориентирах се към Алфа тур -какво ще кажете?

# 153
Препоръчвам Мирикъл!  Peace
Те с Кервансарай Лара са един до друг, ние бяхме в Мирикъл и не съжалявам - Кервансарай не ми хареса /външно, като го гледах  Peace/. Макар че там по ивицата Лара всички хотели са хубави, точно Кервансарай е пръв, но някак не ми допадна - разбира се, въпрос на вкус.  Peace Има и няколко шопинг-центъра наблизо, където лично аз често се разхождах вечер  Mr. Green
Ако мога да помогна с нещо конкретно - тук съм!  Peace
Два пъти сме пътували с Алфатур, доволна съм.
Tatjana,
мисля, че успях да се регистрирам вече, благодаря ти!   bouquet

ПП Тук има и няколко снимчици, правени от мен миналата година, юни: http://www.merlinski.snimka.bg/album.php?album_id=380499

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 19:58 от Merlinski

# 154
Merlinski от кога чакам някой да напише нещо за Мирикъл.
Аз съм резервила за там от 08.08
Така ,че давай инфо за там.
Предварително ти благодаря  bouquet

# 155
Качих и снимки на 2-3 от съседните хотели, макар да са от далеч и "отвън". Кервансарай не съм снимала, защото вече казах, че не ми хареса  ooooh!
Еими, какво по точно те интересува, мила? Близо е до летището, стаите са средно големи, слънчеви /сполай на климатика  Laughing/, с тераски... Басейнът е голям, чист и има достатъчно чадъри и шезлонги  Peace Има пързалка за бебешоци, за деца и три за тийнове и "пораснали деца"  Laughing Храната беше хубава, но аз по начало обичам тяхната кухня. А плодовете им са винаги много сладки, сега се сещам и за риба Туна, която хапвахме на скара /а аз по начало не предпочитам риба  Crazy/... Имаше и още 3-4 БГ семейтва. Плажът е пясъчен, с платформа и бар... изобщо всичко ми хареса, вече не си спомям и да съм имала забалежки. Ако теб те интересува нещо специално - питай!  Peace

# 156
Благодаря ти  bouquet
до тук две хубави мнения за този хотел,
ако има нещо по нататък ще питам.

# 157
08.08 - имай в предвид, че ще е голяма жега тогава  newsm78
С дневни или нощни полети ще бъдете?

# 158
08.08 - имай в предвид, че ще е голяма жега тогава  newsm78
С дневни или нощни полети ще бъдете?

Знаем ,че ще е жега.
Миналата година бяхме по същото време в Кушадасъ търпеше се.
Живеем в дъждовна държава,така ,че ще е добре да стоплим кокалите Laughing
Ще бъдем с нощните полети,прецених ме ,че е по удачен вариянт.

# 159
Такааа... при нощните полети самолетът за връщане излита в 12.30 мсля /полунощ/, а вие освобождавате стаите до 12 на обяд, при което получавате бели гривни - това значи, че ALL inclusive за вас важи до 15.00 ч.  Rolling Eyes Това е доста глупава политика на хотела, но е факт.
На нас специално забравиха да ги сменят, а на едно друго семейство ги смениха, но и те, и ние си вечеряхме в ресторанта преди полета обратно  Crazy Българска работа, дет се вика... ма и кой ли ще дойде да ни изгони де...  Whistling
Тази "особеност" беше единственото "недоразумение", което имахме в хотела - или по-точно имаха тези, които се съобразиха с него  Mr. Green

# 160
Такааа... при нощните полети самолетът за връщане излита в 12.30 мсля /полунощ/, а вие освобождавате стаите до 12 на обяд, при което получавате бели гривни - това значи, че ALL inclusive за вас важи до 15.00 ч.  Rolling Eyes Това е доста глупава политика на хотела, но е факт.
На нас специално забравиха да ги сменят, а на едно друго семейство ги смениха, но и те, и ние си вечеряхме в ресторанта преди полета обратно  Crazy Българска работа, дет се вика... ма и кой ли ще дойде да ни изгони де...  Whistling
Тази "особеност" беше единственото "недоразумение", което имахме в хотела - или по-точно имаха тези, които се съобразиха с него  Mr. Green

Да за тази подробност прочетох във форума,но ще го измислим някъкси.

# 161
някой може ли да ми препоръча хотел 3 звезди в Анталия, Алания или Кемер - искам да е евтин Blush, не държа да е супер лукс,

# 162
Малко подробности за Глория Голф Sunglasses
Хотела е разположен в много добре подържан парк, чисто и красиво- евала на градинарите. Има басейни зад хотела, няколко големи и детски, дъното на който е покрито със пясък и е много приятно за стъпване. От другата страна е аква парка с 5 или 6 Rolling Eyes пързалки, много яки Peace и още няколко детски басейна. До тях е детския клуб, голяма зала с играчки и голяма тераса на сянка, има и няколко катерушки и пързалки. На обяд децата може да се хранят там донасят храна, а за бебетата носят задушени зеленчуци , като има кухненски бокс ,където да се приготви пюре или супи.Има киносалон/малък/ , баскетболна зала и стая за спане.
Хотела е отделен от морето с канал, на плажа има батут за скачане и катерушки . В морето е направена платформа с шезлонги, а на плажа има и отделни сепарета. Имаше доста силно вълнение последните два дни, но преди това се къпахме и беше топло.Всяка вечер има някаква програма в амфитеатъра Simple Smile Основните ресторанти са два, храната е много добра и разнообразна Peace
Това засега Sunglasses

Olive - озеленяването е страхотно, става и за разходки Peace, а и той е най-стария хотел от групата - строен 2000 година, съответно дръвчетата са най-високи Wink

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 22:52 от sheherazada

# 163
mimi P27 ,
ние сме ходили в Деха, Алания, преди две години, заедно с моите родители, които също искаха да сме на някое по-евтино място. Малко, симпатично хотелче е. Стаята ни беше с климатик, мини бар, балкон и изглед към морето - макар да бяхме плащали за "garden view". Има басейн и бар на басейна, както и собствен плаж. Нищо луксозно, но все пак си имаше всичко необходимо, включително аниматори. Не е разположен в "нищото", има къде да се разходиш, ако решиш...
Но все пак това е тризвезден хотел, абсолютно непретенциозен, на 120 км. от летището.  Peace
Аз лично съжалих, че не сме избрали Ананас, който беше малко по-скъп, но беше с 4 звезди и почти в самата Алания  Peace Минахме покрай него при трансфер на другите туристи.

Но и в Деха си прекарахме добре!  Grinning

# 164
  • софия
mimi p27, колко евтин да е? има един хотел мериан в сиде, хем не е толкова далече, с много добри отзиви от западни туристи, много озеленен. около 350е, дали влиза в твоите критерии, и е 4 звезди. мисля, че за цените на 3 звезди в анталия, кадето и да е, а то ще е далече от летището, можеш да отидеш в доста по-хубав и голям хотел в кушадасъ. сега се сещам и за един в кемер, гарден ризорт, не е на плажа, но ми беше харесал. успех!

Общи условия

Активация на акаунт