Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Лонг Уикенд?
Какви са изискванията за посещение на Австралия от страна на български граждани?
Какви са цените на самолетните билети от Австралия до България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Лонг Уикенд?
-
Какви са изискванията за посещение на Австралия от страна на български граждани?
-
Какви са цените на самолетните билети от Австралия до България?
-
Какво представлява външното оценяване в училище?
-
Какво представлява свинският грип и какви мерки се предприемат в Австралия за ограничаване на разпространението му?
Решила съм да си оправям къщата,да сготвя на мой те мъже вкусни манджички..ей такива разни работи....
Съседите с които често си водехме децата на гости един на друг няколко пъти правиха детски партита, едното имаше и рожден ден. Така и не я поканиха. А оградите са ни една до друга, милото само чуваше детска глъч от другата страна и обясняваше как Чарли и Анабел си играят и се правеше че не разбира че от другата страна има парти. Не че са ми длъжни с нещо хората, просто ми е мъчно за дъщеря ми.

Поне не скоро. Възнамерявам да си остана вкъщи колкото мога повече. Този уикенд сме решили да се поразходим навътре из буша. А, да, много кулинарен стана този пост, но да се похваля, че си намерхме месо от зайче и от дивеч и разнообразяваме менюто напоследък.
Ние сигурно ще се запишем да плуваме с бебо. После ходихме на един фестивал по случай зимното слънцестоене, в една ферма, много готино.