Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява методът на готвене takatak?
Какви са бедуините на Синайския полуостров?
Какви са последствията от атентатите в Синай?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява методът на готвене takatak?
-
Какви са бедуините на Синайския полуостров?
Бедуините на Синайския полуостров са различни племена, които живеят в района според племенното право. Те представляват разнообразна смесица от хора, традиции, начини на препитание и дори езици. Те са запазили своята уникалност и са известни със своите ценни знания и умения, като познаването на пустинните пътища и уменията им като водачи през пустинята.
-
Какви са последствията от атентатите в Синай?
-
Какви са целите на програмата за развитие на Южен Синаи?
-
Какви са мненията за бедуините в Синай?
То е ясно, че в неделя едва ли някой ще дойде, но поне утре! Няма ли някой бг майстор наоколо? Питай в испанската! 

Първо да си кажа радостната новина-моят син утре сигурно ще го изпишат от болницата.Вече е доста по-добре,сигурно ще има допълнително домашно лечение.Само дето от "вкусна" болнична храна ,е заприличал на вейка.
Въпреки че абсолютно всеки ден,когато ходя му нося нещо за хапване.Е,поне след този престой там,оцени готварските ми умения,и тържествено обеща че вече ще хапва само моите гозби.
Някой от вас го беше написал,ама сега не мога да се сетя-повече чистене,готвене, и пилене на нерви.Особенно с този дъжд,дето вали вече два дена-няма възможност за излизане навън,и хвърлят цялата си енергия да вършат щуротии у дома.Още няколко дни в същия дух , и ще изглеждам така
.Като прибавим и това,че влязох в един безмислен спор с едни "психолози",от една друга тема.
Но...,повечето от хората обичат да обсъждат до най-малките детайли чуждото бельо,вместо да търсят подходящо решение за истинският проблем,който трябва да е обществен.Както и да е,прецених че няма нужда да отварям очите на "слепите".Видях ,че и други хора мислят като мен,но щом се "престрашат",да напишат своето мнение, биват охрачвани от "психолозите".
И аз искам на лунапарк.Дано утре е хубаво времето, и да не ни задържат много в болницата.Щот съм обещала на децата да си направим голяма разходка.А също и ден за щуротии.
Момичета ,много вкусотийки се мъдрят тук бе
Чувам че и албума е попълнен,та и до там мисля да отскоча-да задоволя любопитството си
Вярно, посветих си деня на бедуините, да са живи и здрави 
до края на септември , скоро тръгваме
правим планове и за моренце, а също и за почивка във Велинград ( поне ни е близо )
мисля че е крайно време малките да се запознаят с хубавата женка
с камилата