Марина,толкова хубаво са го казали всички момичета,че за мен остава само да ги повторя..Ти си много импулсивна,което не е лошо,но в едни отношения не всяка моментна "криза" означава край!Предполагам,че вече не си толкова категорична,нали?Хайде,усмихни се и приготви на Жоро някакъв хубав жест-изненада!
Червеношийке,много ме разчувства,мила.И с това,през което си преминала и с начина,по който представяш нещата.Много мъдро и силно си постъпила.Наистина,отстрани е много лесно да ти се чудят как си простила,но никой не може да почувства нещата така,както теб самата..

Ламтурниче,успех и от мен!Не казвай,да не се урочасате,но пък "като стане" се похвали задължително!(аз незнам защо реших,че си бременна..)
Мами,Раличка ми е с температура от вчера..
Поддържа 37.2-37.6,даже вчера беше с 37.9...Друго няма,но адски съм се притеснила!!!Гея,какво казваха немските доктори?За малки бебета над колко градуса да се дава панадола?(това са стойности,измерени под мишницата)
Сега е на разходка с татко си,а на мен ми е супер смотано...

Карбо,да ти кажа колко ми харесаха снимките!!А "смешната" да си я сложите в рамка"!

Зитке,дълги години още да се обичате и да се радвате на пълна къща с деца!

Галче,ама много мъдрост си насъбрала!Ще взема да си записвам вече,сериозно!Кажи какво стана с Руси.Отзвучаха ли тревогите?Как е малкото дупе?
А като четох бисерите на Дари много се смях.И аз имам скорошни такива,но по-късно ще ви разсмивам,че уж си останах вкъщи да чистя,пък то какво стана...

И да се похвалиш, като стане!
до 38 поне нищо да не давам, ама аз не издържам... И Венци имаше един ден, в който вдигна такава темп. без други симптоми и на другия ден му нямаше вече нищо
Така и не разбрах какво му беше... Спокойно, ако е весела бебка и папка, ще й мине, няма страшно
Ако им спре тока, на студено ли е. Ако се развали ваксината, вижда ли се по някакъв начин....
Crazy horse!
Ама някой ден ще ми кипне на мен, нищо че съм теле търпеливо...
Преди такава стъпка трябва всичко много внимателно да се обмисли , от прибързани решения никой не е спечелил
на всички