Лек и слънчев ден с много бебешки усмивки !
Аз или съм сбъркана, или не знам, ама много обичам да ги мляскам малките крачета на децата
Ние с мъжо сме заедно от 14 години (7 от които бракувани) - от 10-ти клас. Имаме много моменти на празнина, когато не се караме, а просто сме си безразлични, моменти на силна неприязън, когато се дъвчим като врагове едва ли не, моменти на силна любов, спокойна обич и тн. Стигнала съм до извода, че за да гори огъня в камината, трябва дърва да се слагат непрекънато и искра да се подаде, ако се наложи. Обаче и от време на време камината трябва да се почиства от пепелта, че се задръства
А празнината е един вид почивка от силните емоции между двама души. Винаги се случва нещо, което те изважда от това състояние и ти дава сигнал да продължите ли, или не. Така че моят съвет е да изчакаш малко. Първата година след раждането по принцип си е критична откъдето и да я погледнеш
И всъщност това, което ти се случва, е много нормално. Умората изяжда позитивните емоции у човека, а каквото е останало от тях, са насочени към бебоците. А това изказване "Ще взема бебето"
извинявай, ама аз го превеждам така: "Щом си толкова отворена и аз обичам бебето повече от теб вече, да не мислиш, че само ти го обичаш!"
И понеже ти вървиш в комплект с бебчо, значи никъде не можеш да мръднеш
Прости ми, че звучи шеговито, просто в този контекст протичат нашите разговори с любимия и реших, че и при вас може да е същото 

Направо не знам.... Отивам да нахраня змейчо, после ще ви споделя.

ти си в някаква серия - поучителна: първо за захранването, сега за връзките... За мен твоята теория е в пълна сила. Трябва си подбутване една любов, но й трябва и почивка.
/. Не можело нищо през устата, нито влагалищно /че и малката щяла да получи течение/. Оставала химическа калцификация или нещо подобно - товя тя го правела.
Пак ще пробваме довечера 

направо съм си я резервирала
за малката душичка на Ники и Даниела 

като се сетя

Преклон пред силата, която си имала да се изправиш пред такъв проблем и най-вече да го разрешиш.
Наздраве!
Ти си много силен и мъдар човек , за да стигнеш до такова решение!
Как може да се случват такива неща, просто е ужасно тъжно..... Почивай в мир, мило дете!
Няма какво да пиша повече, те момичетата всичко, което мисля са написали 

Да питам всички кърмещи майчета - колко пъти хапват бебоците през нощта или са си махнали нощното ядене? Че взех нещо да се кахъря
Не е нормално да хапва толкова, взех да си мисля, че не му стига кърма, ама ако беше така изобщо нямаше да заспива, ако беше криза на растежа - щеше да мине вече, Яна помагай