Машина за хляб - 17 част

• 101 404
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 720
Mamagemelar ,

Благодаря за споделената рецепта за закваската. Аз съм се пробвала няколко пъти и то не бих казала много успешно да правя, но с бяло брашно. Самата закваска уж добре става, но после хлябът, не е точно с вкус на този от българските фурни от едно време.
Смятам да пробвам и твоята закваска скоро.

При запецнала бъркалка, въртя отдолу обикновено излиза.

# 721
  • София
охх, измъкнах бъркалката Simple Smile нещо въртях, нещо дърпах.. ама се измъкна накрая Grinning
вече ще знам и ще капвам олио и аз Wink

# 722
охх, измъкнах бъркалката Simple Smile нещо въртях, нещо дърпах.. ама се измъкна накрая Grinning
Аз винаги си почиствам бъркалките и контейнерчето веднага щом извадя хляба....Не ми се рискува...

# 723
  • Разград
Аз винаги си почиствам бъркалките и контейнерчето веднага щом извадя хляба....Не ми се рискува...

Аз оставям контейнерчето пълно с вода за час.Мисля си,че по-лесно се измива,когато омекне останалото вътре тесто.

# 724
....по-лесно се измива,когато омекне останалото вътре тесто.
Къде ти остава тесто?  Rolling Eyes
На мен нищо никъде не остава....Само ако не съм извадила бъркалките преди печенето в дупчиците има хляб
и затова бързам да ги извадя докато още не са засъхнали или като ги намокря и излизат без проблем ....

# 725
  • Разград
....по-лесно се измива,когато омекне останалото вътре тесто.
Къде ти остава тесто?  Rolling Eyes
На мен нищо никъде не остава....Само ако не съм извадила бъркалките преди печенето в дупчиците има хляб
и затова бързам да ги извадя докато още не са засъхнали или като ги намокря и излизат без проблем ....

Става въпрос за изпечено тесто.Винаги ми остава по бъркалката,въпреки,че винаги намазнявам.При изтръскването на хляба се отчупва по малко и остава по бъркалката.Трябва и аз да почна да вадя бъркалката преди печене,все забравям.

# 726
Момичета, привет!
много моля, ако някой има отзиви от Severin ВМ 3986 http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … p;products_id=828 Нека сподели, че се чудя къде да се ровя за инфо...Решила съм да си купя машина..БЛАГОДАРЯ  bouquet  bouquet

# 727
За бъркалките - и аз не я вадя. И винаги си остава по малко опечено тесто под нея. И при ваденето на хляба остава понякога около бълкалката. Ама не ми се занимава да вадя.

# 728
  • Географският център на България-Габрово
Момичета, привет!
много моля, ако някой има отзиви от Severin ВМ 3986 http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … p;products_id=828 Нека сподели, че се чудя къде да се ровя за инфо...Решила съм да си купя машина..БЛАГОДАРЯ  bouquet  bouquet

Ако мога да ти помогна с нещо,то е че моята машина е CLATRONIC ,производителят е един и същ,машинките са почти същите само с различни имена.Много съм доволна,с 2 бъркалки е и изпича хляба много добре.А ето и да се увериш,че на вид и дизайн са същите само с различно име

# 729
 Дунич, цената добра ли е, щото направо мисля он.лайн да поръчам....167 лв?...едва ли ще намеря по-евтина, а?
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ за бързата реакция..  chef  bouquet

# 730
Поръчах... Flutter МАлеее мноо бързо го реших бе.. Shocked

# 731
Дунич, цената добра ли е, щото направо мисля он.лайн да поръчам....167 лв?...едва ли ще намеря по-евтина, а?
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ за бързата реакция..  chef  bouquet

Виж тук за цената не мога да ти кажа,защото моята дъщеря ми я донесе от Германия подарък.Тя  е омъжена там и живее там,и ми направи изненада.Нейната машина е друг модел но също е доволна.

# 732

Смятам,че няма да съжаляваш.Дано се улучи като моята да пече и меси добре и да си доволна най накрая от произведенията на тази машинка

# 733
Дано, благодаря ти много...  bouquet Все пак ...имам три деца...Ще има да ви питам  Whistling ама съм сигурна, че ще меси хлЕбове като кулите близнаци Mr. Green Сега като се зарових бая лига ми потече...И мерудии ще купувам май..и от брашно ще почна да разбирам  chef

# 734

аз ползвам такава и съм предоволен, виж сравнението на над_таб и  моите първоначални постове, имам доста  снимки там.

честита придобивка.
Ердинч

Общи условия

Активация на акаунт