Машина за хляб - 17 част

• 101 239
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 375
Скоро не съм писала,но нямах много време,преди седмица бях заета и реших да купя хляб за вечеря,та на сутринта направих 2 сандвича и хайде на работа.      Отхапвам аз от сладкия сандвич и нещо ми изхруска,отварям уста и изваждам познайте какво?Стъкло,с големина колкото малкия ми нокът,доста остро.От тогава се зареках,колкото и да сме заети ,хляб няма да купувам.

# 376
...сутринта на плажа ги излапаха всичките Wink...

Искам и аз на плажа Sad.
В такава дупка съм в момента, че искам да избягам към Бургас примерно Rolling Eyes.

# 377
Пакетчето е 7 грама (едни мънички на Dr.Oetker), а лъжичката е в комплекта с машината, но общо взето едно такова пакетче напълва една лъжичка. Няма някакви обозначения за мерителна единица - на око евентуално 8 гр ще напълнят тази лъжица абсолютно до горе.
Обаче сега пак взех книжката и лъжицата и установих, че тя имала два края, от другата страна е двойно по-малка и като гледам е трябвало маята да я меря с него ooooh!

И си сложила 5 пакетчета  Shocked

# 378
е това е, вече си поръчах нова машинка. Северин 3986 от Бон апети. Много мислих и го направих. Сега чакам вече да дойде. Надявам се да ми хареса толкова ,колко изглежда.

# 379
е това е, вече си поръчах нова машинка. Северин 3986 от Бон апети. Много мислих и го направих. Сега чакам вече да дойде. Надявам се да ми хареса толкова ,колко изглежда.

честита придобивка, ползвам същата машина, ще останете предоволна.
това е машина прочута със хрупкавата си коричка, прочута със изразходване на помалкo енергия.

в упътването няма никакви бележки за положението на бъркалките, аз предимно ги нагласям в положение 1, в това положение винаги едната меси, а другата подпомага на тестото да остане в положение. понякога също ползвам 2-3-4 положениe.

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 18:42 от Ердинч

# 380
Скоро не съм писала,но нямах много време,преди седмица бях заета и реших да купя хляб за вечеря,та на сутринта направих 2 сандвича и хайде на работа.      Отхапвам аз от сладкия сандвич и нещо ми изхруска,отварям уста и изваждам познайте какво?Стъкло,с големина колкото малкия ми нокът,доста остро.От тогава се зареках,колкото и да сме заети ,хляб няма да купувам.
Много добро решение.Аз,обаче съм направо болна защото едната осичка на контейнера падна и при мисълта ,че трябва да купувам хляб  smile3518smile3514 Някой имаше с такъв проблем.Моля кажете как се справихте?А някой купувал ли е нов контейнер и откъде?

# 381
... Много добро решение.Аз,обаче съм направо болна защото едната осичка на контейнера падна и при мисълта ,че трябва да купувам хляб  smile3518smile3514 Някой имаше с такъв проблем.Моля кажете как се справихте?А някой купувал ли е нов контейнер и откъде?

В сервиза сигурно имат контейнери.

# 382
И аз с моята Аляска имам проблем с едната ос, която се изважда, и при работа на хлебопекарката издава особен звук.
Имал ли е някой подобен проблем?

# 383
И аз с моята Аляска имам проблем с едната ос, която се изважда, и при работа на хлебопекарката издава особен звук.
Имал ли е някой подобен проблем?
Моята също от много време някак си стържеше-пречукваше,но аз я ползвам нон-стоп вече година и половина.Мен ме е страх да не падне докато слагам продуктите,защото когато е в машината отдолу все пак се подпира на "скобите".Временно мога да слагам продуктите като предварително сложа контейнера в машината.

# 384
... Много добро решение.Аз,обаче съм направо болна защото едната осичка на контейнера падна и при мисълта ,че трябва да купувам хляб  smile3518smile3514 Някой имаше с такъв проблем.Моля кажете как се справихте?А някой купувал ли е нов контейнер и откъде?

В сервиза сигурно имат контейнери.
Бях чула,че трудно се намират.Сега виждам,че Бъни е написала някакъв адрес и ще го разгледам.А за сервиза като си помисля направо ми се изправя косата/не че е къдрава/ но миналата година се получаваше нещо като загар точно отдолу на осичките и аз го занесох в сервиза.5 седмици се мотаха за да ми кажат,че това било консуматив и не се ремонтирало като гаранционно.Защо не го казаха още първата седмица,а ме мотаха цели 5.Като им казах че ще се подам жалба в Агенцията на потребителите само го почистиха и върнаха следващия ден.А ходех по два пъти в седмица да питам какво е станало.Добре че живея на близо до магазинчето.И от тогава знам,че развали ли се нещо гаранционно-първо в магазина.

# 385
... знам,че развали ли се нещо гаранционно-първо в магазина.

А какво правят в магазина - задвижват го към сервиза ли? Защото аз все в сервиза отивам  Rolling Eyes

# 386
  • Разград
... знам,че развали ли се нещо гаранционно-първо в магазина.

А какво правят в магазина - задвижват го към сервиза ли? Защото аз все в сервиза отивам  Rolling Eyes

Машинката не ми се е чупила(пу-пу),но имахме проблем с монитора на компютъра,задвижват се и още как.След седмица ми се обадиха да отида и да си избера нов монитор,старият не ставал,като предварително бях заявила желанието си,че искам нов монитор,а не парите,ако не може да се ремонтира.

# 387
  • Русе
А пък моята пекарна не иска да препича хляба. Дори и на най-силната степен , отгоре пак си оства бял  Sad. Иначе хляба е опечен и става много хубав.
Обаче с виенските кифлички нещо се изложих. Пак ги изядохме, но не се надуха така както на снимките, които има показани в темата. Къде ли съм сгрешила  newsm78

# 388

честита придобивка, ползвам същата машина, ще останете предоволна.
това е машина прочута със хрупкавата си коричка, прочута със изразходване на помалкo енергия.

в упътването няма никакви бележки за положението на бъркалките, аз предимно ги нагласям в положение 1, в това положение винаги едната меси, а другата подпомага на тестото да остане в положение. понякога също ползвам 2-3-4 положениe.

Здравей, много ти благодаря, имах нужда от подкрепа. Между другото бях прочела твоите постинги за Северин и това малко ми повлия,но аз и без това си я харесах.
Ако имам нужда от упътвания към машинката, нали не възразяваш да ти пиша.

# 389
А пък моята пекарна не иска да препича хляба. ...

При мен става така, когато не избирам програмата от 3ч и 50 мин, а от 3ч. 00 мин.
Или пък виж дали някам допълнителна опция за препичане на коричката на самата машинка.

Общи условия

Активация на акаунт