ЮЛЧЕТА се готвят да пътуват, заедно да полудуват(тема 106)

• 9 979
  • 303
  •   1
Отговори
# 15
Кети, заглавието е дело на Аелия Simple Smile

Пепи го преместихме като беше на 5 месеца и половина, но още месец или два продължих да го кърмя нощем. После махнах нощното и си спяхме всички, той си намираше сам биберона, чакам този момент и при Анна.
Нея за сега няма къде да я сложим, в стаята на брат й няма място, а и ще си пречат на съня.

# 16
  • Бургас
Аз пък с нетърпение чакам момента, в който Лорка ще се кротне през нощта и всички ще спим спокойно. Втори месец нещо много я тормози нощем и се събужда с ръмжене и писъци.  Sad Предполагам са някакви зъби, ама докато не се успокои не мога да я местя. Ние допълнителна стая нямаме, ама все се надявам да почне да си ползва леглото по предназначение. Тая нощ пак се буди в 2 и в 4.30, и понеже е неделя, за разнообразие реши да се събуди 1 час по-рано от обичайното.  Tired

Но да си похваля мъжа, вчера ми дойде и следобяда бях като парцал. Полегнах уж за 5 мин, отнесла съм 2 часа. Те се гледали двамката, тя го хранила със сухар и накрая я приспал.   Party

# 17
Имаме прорязал втори зъб, явно дрискането е било от това. Сега нещата си дойдоха на мястото.
Скапана съм. Преди малко свършихме с дървата. Вече можем да чакаме спокойно следващата зима, горивото е подсигурено.
Май днес няма да имам сили да изляза. Тоя "фитнес" на ранина ме скапа.

# 18
  • София
Хе-хе, току що отворих вратата на мъжа ми с Маги в ръце и тя като го вида и вика Та-та Laughing...той подпика направо Heart Eyes

# 19
Ели спи от 3 дни сама /откакто я отбих/, първия спа до 7 непробудно, втория до  7.15, а днес до 8.45 часа  newsm74
Чудя се дали е от това, че не суче или просто съм и хъркала  Mr. Green

За часовниците-като гледам репликите, аз май ще изчакам ако се появи дуплика  Whistling
Хе-хе, току що отворих вратата на мъжа ми с Маги в ръце и тя като го вида и вика Та-та Laughing...той подпика направо Heart Eyes
Браво на детето, таткото да бяга за подарък  Wink

# 20
Кети, от много време се каня да те питам и все забравям. Отучи ли Маги от смученето на пръста? Спомням си, че се притесняваше преди време. При нас нещата са извън контрол, пръста е нон стоп в устата Tired. А като добавим и, че пълзи и пипа навсякъде, а след това го смуче, се заформя прекрасна картинка Rolling Eyes

# 21
Снощи сте се вихрили Mr. Green Посмях се днес. И между другото много готино заглавие Peace

И аз искам да отделим детето в отделна стая, но все още въпросната стая я използваме за склад. Надявам се или скоро да я ремонтираме или да се снабдим с ново жилище Mr. Green Иначе си спи по цяла нощ, дори сутрин се налага аз да я будя Crazy

Дони, много силно стискам палци всичко при вас да се нареди възможно най-бързо Hug

Леле Дуци колко мноооого играчки имате ooooh! Как подреждаш всичко това Thinking Ние имаме една малка част от вашите и като ги разпилее навсякъде, е няма подреждане Outta Joint

# 22
За часовниците-като гледам репликите, аз май ще изчакам ако се появи дуплика  :whistle

Joy Joy Joy hahaha

На Трявна, моето дете сигурно ще е единствено без обувки, обикалям смотания ни град и няма ли няма....На отиване мислим да минем през Търново и да видим дали от там ще си намерим.

Рано ли ни е на децата за такива седалки, които се поставят на тоалетната чиния. newsm78 Писна ми да си обръща гърнето. Тъй и тъй трябва да я вардя, поне да минавам само с едно пускане на казанчето....

# 23
  • Sofia
За нас лично е рано, дени се клатушка, няма да може да се задържи на такова нещо.
Браво на снахичката, умница, знае как да разтопи тати Laughing
Не мога да не се похваля - Дени заспива сам в креватчето на обяд за трети пореден ден. newsm44 Това за нас е огромен напредък Peace

# 24
Айде все така да продължава Hug Дано скоро те зарадва не само на обяд, ами и вечер Laughing

# 25
Рано ли ни е на децата за такива седалки, които се поставят на тоалетната чиния. newsm78 Писна ми да си обръща гърнето. Тъй и тъй трябва да я вардя, поне да минавам само с едно пускане на казанчето....

По принцип ги дават след 2г. Но ако стоиш до нея и я пазиш - можеш да я пробваш Peace Ясмин ползваше доста по-рано, на 1г и 6м можеше сама да слиза - но въпреки всичко не съм я оставяла без надзор.

НБМ, браво!

# 26
  • София
Аз пък си прибрах Бобо от Плевен отучен от самостоятелното заспиване, искаше да го гушкам. Емииии, гушках го, кво да правя. Лека полека се отучва, сега сме на етапа или заспива, като му държа ръчичката, или с малко рев сам в стаята.

Празникът не беше кой знае какво Confused Коледният по ми хареса. Сега аниматорите нещо не бяха много в час според мен, имаше организирани игри, с подаръци - Ники се нареди за първата/ боулинг с кегли/- не стигнаха до него, нареди се за втората - танцува, но подарък не получи, нареди се за третата/скоростно ядене на пасти/ и една кака взе че го върна, защото вече бил участвал Shocked Детето се натъжи, разбира се, защото му се искаше да играе и да получи подарък. Че като се качих на подиума, че като я почнах #Cussing out В крайна сметка участва в още няколко игри и си спечели топка - голяма радост Hug Не че няма вкъщи десетина, ама друго си е да е спечелена Grinning

После бяхме в Заимов, а аз гледах така Shocked Чак сега разбрах какво толкова се разхождате там. Ние като живеехме на Оборище преди 5 години, паркът беше две алеи с пършива тревица между тях. Сега какво чудо е Shocked Супер уреден, чист, с чудесни площадки, впечатлена съм много! Браво!

# 27
Хайде и в новата тема  Mr. Green
За часовниците-като гледам репликите, аз май ще изчакам ако се появи дуплика  Whistling

Joy Joy

Купих преди малко подарък на Самко за 1ви юни - надуваема топка (за 1,20 Whistling). Не се е спрял да играе с нея вече цял час, толкова е щастлив  Heart Eyes
Имах задача да купя и слънцезащитен крем Себамед. Обиколих две аптеки - в едната струваше 10лв над цената в нета, а в другата 25 лв  #Crazy Тия са ненормални. Какво е това безобразие  Crossing Arms Сега ще поръчам по нета, дано дойде бързо.

# 28
А в нета колко струва? Аз го взех за 26 лв newsm78
Питам, че сега трябва да взема и лосиона Peace

Забравих, да кажа на Майра, че са страхотни на снимката. Особено ми хареса Ясмин, така нагласена Heart Eyes

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 15:38 от amarinova

# 29
Никой нищо не казва как да премахна нощното хранене?

Общи условия

Активация на акаунт