ЮЛЧЕТА се готвят да пътуват, заедно да полудуват(тема 106)

• 9 979
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
Иве, и аз искам да знам как да го махна. Ще чакам някой да сподели начина  Grinning
Амаринова, в нета е 22лв. С доставката ще ми излезе 25. 26лв е добра цена, ама тия в аптеката ми го предлагаха за 47 лв #Cussing out

# 31
Иве, и аз искам да знам как да го махна. Ще чакам някой да сподели начина  Grinning
Ами до скоро не ми се е събуждала..какво му стана на това дете, все гладно. Аз искам да спя, в края на краищата  Mr. Green

# 32
Ива,
1. Традиционното - даваш вода, чай, биберон
2. Изместваш храненията така, че да яде по-късно
3. Ако вечер даваш само АМ(кърма), включваш и млечна каша. Например, ако си ляга в 8, в 7 даваш каша, в 8 АМ.
4. Като се събуди вечер, да я приспива някой друг
5. Да си поиграете, когато се събуди, вместо да я храниш...
Имаше момиченце, нали? Че запердаших в женски род...
Винаги взимай предвид утежняващите обстоятелства - зъби, въвеждане на нова храна, ваксина...
В тези периоди се будят винаги и храната ги приспива, понеже им затопля и пълни стомахчето.
Боян се буди да яде само в 4 - 4.30 сутрин, но докато му пробият новите зъби, вече от 2 седмици насам, се буди по всяко време.
Това, че не могат да си кажат болката е много гадно... Спомняте ли си като растат мъдреци какво чудо е?

# 33
  • Sofia

И аз на опашката Peace Чай, вода и прочее не признава. Единствено засищането вечер при нас помага, така се буди само веднъж до 8 сутринта.

Дайте сайта в нета за поръчка на козметика Praynig

# 34
Никой нищо не казва как да премахна нощното хранене?
Иве при нас стана от само себе си Simple Smile Май всичко си е до детето Peace Успех Hug

И аз чакам сайта, да сравня цените Peace Аелия, 47 #Crazy

# 35
Нямах време да ви изчета и пак ще се цопна с въпрос  bouquet
... много СПЕШНО ми  трябват БУРКАНЧЕТА за детска кухня  Praynig newsm78 . Днес обиколихме Женския пазар , но нямаше ( или поне ние не намерихме) , а във вторник трябва да ги занеса.
Ако на някой му се намират за продаване - ще му бъда мнооого благодарна, или дайте акъл от къде да търся!
  bouquet 

# 36
Момичета, мерси  Hug
Ще пробвам да давам преди лягане и каша, защото вероятно не и стигат само 200 мл АМ. При събуждане чай+вода. Дано да има резултат.
Индиа, на женския трябва да питаш дядките, които продават мед и други... те имат по принцип. За съжаление не ми останаха да ти дам.

# 37
Амаринова, НБМ ето: http://www.donna.bg/product.php?id=1657
тоя линк Дуци го пусна и аз прилежно си го запазих Mr. Green
НБМ, пускам линка спокойно. На тоя сайт не продават маратонки Laughing

# 38
Нощните храненета при нас - хранене максимално близо до лягането с нещо по-калорично, каша например. С една дума, здраво късно плюскане. Ако мине номера, добре, ако не - да пореве малко, то се усеща кога ще мине номера и кога не.  Лежа и се спотайвам, някой път минава  без да ставам, пореве мъничко и заспи. щом веднъж успееш да пропуснеш едно ядене, на следващата нощ е по-лесно и след още 1-2 съвсем няма да се събужда. Поне при нас беше така. Това е опит и от батето, и от бебката.
Донка го е систематизирала по-подробно.

# 39
Сега ме навивате да взема и аз да пробвам, ама няма да ми даде сърце, ако почне да плаче.
А това с чая не го разбирам, ако кърмиш. Така и така ставаш да даваш шише, по-лесно е да тикнеш цицата, виж на АМ, ако е да - тогава ставаш, приготвяш.
Пробвала съм с поиграване - еми накрая, за да заспи, пак трябва да и дам цица.

Може бичовечката се буди от зъби, щом досега си е спяла по цяла нощ.

Ели обикновено се буди между 1 и 1 и половина, после между 4 и 5, преди да заведа Яна на градина в 8 пак я кърмя, ако е будна, после направо яде пюре или супа към 11-12.

# 40
  • Бургас
Никой нищо не казва как да премахна нощното хранене?

Е, това и на мен ми е интересно!

# 41
  • Sofia
Индия, а бурканчетата какви трябва да са?

# 42
  • София
Ха, и ние днес бяхме в Заимов, а после , за пръв път ходихме в Северния. Много ми хареса Северния. Далеч ми идва, но пък е супер подходящ за "Дуци диета"! Joy

# 43
От старите бурканчета с винт, а не тези за еднократна употреба. Ганчев все още ги имат в употреба, в тях се продават някакви пюрета с името Бебо или Бобо..  newsm78 - пише името и отдолу марката Ганчев.

# 44
  • София
Кети, от много време се каня да те питам и все забравям. Отучи ли Маги от смученето на пръста? Спомням си, че се притесняваше преди време. При нас нещата са извън контрол, пръста е нон стоп в устата Tired. А като добавим и, че пълзи и пипа навсякъде, а след това го смуче, се заформя прекрасна картинка Rolling Eyes

#Shocked Страх ме е да се похваля  Rolling Eyes От известно време не го е смукала/горе долу от както и избиха зъбки/ Онзи ден го налапа и аз така викнах НЕЕ, че я изплаших и се разрева Blush
Нищо от моя страна обаче, не мога да ти дам съвет Rolling Eyes Единственното което правех е вечер като посегне в просъница да го лапа, махам  и давам цица newsm78

Общи условия

Активация на акаунт