ЮЛЧЕТА се готвят да пътуват, заедно да полудуват(тема 106)

• 9 979
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Петърчо е много сладък, а Вики много пораснала. Крис, отслабнала си много.

Пърли, ако позволи сватята да покажа аз на Алекс нещо  (тематично) може ли?

# 91
Еййй не се спирате значи... половин тема за един ден  Mr. Green
Ами другата седмица значи ще направя разместванията в детската... и айде...не вярвам да си пречат двете на сън...

Разгледах снимки...
Пепи е сладур с новата прическа, много добре си направила  Wink

Вики е много пораснала  Party

Върнах на зад и намерих снимките на Деща, ауууу жестока градина.....а косата ти е двойна  Flutter

Дуци, не се учудвам че няма място в детската... вие сте препълнени с играчки  Mr. Green обръща ли внимание на всичко...
Ние преди два дни засяхме едната тераса с трева, ще види ме къде ще поникне по бързо  Mr. Green Струва ми се че у нас, защото не спира да вали...4.ден и цялата друга седмица я дават така...

Майра
за пумпал съм си мислела, че даже ми препоръчваха един на втех, той мъничък изглежда но много работа вършел  Mr. Green

Ами... друго какво... Алекс - на моя градски е голям сладур с туй цвете зад ушето  Mr. Green

Та така

# 92
Така като гледам, май ще съм първа днес... Честит 1-ви юни на всички деца и техните родители! Да растат здрави, умни, смели, красиви и щастливи и много да радват родителите си!  Heart Eyes

По този случай Петър ми изкара акъла тази сутрин. Събуждам се и той спи до мен на леглото, ама един такъв бледичък, пипам го - студен ми се стори, раздрусах го леко - не се буди. Ей, откачих! Раздрусах го силно и той като се разкикоти, явно гъдел го хвана... Е, няма такова облекчение! Обаче след това така и не можах да заспя и, ща не ща, станах, то сърцето ми подскача, пулсът сигурно над 100, може и кръвно да съм дигнала. Откачена история...  Tired После като свърши и голямата работа и... сбогом сън.

# 93
мани го ти първи юни, обаче
честит първи рожден ден на двете ни първи бебета  Heart Eyes
шмили, дупе да ти е яко, да са здрави, красиви и умни!

егати готиното бебе  Heart Eyes
аз днес ще подстригвам и двамата, с машинката направо.

Ели, ще докладваш как спят двете заедно, че ме интересува за наесен.

# 94
Аууууууу, че съм смотана... хем трета тема вече се дъвче, че им идва първия РД, ама толкова далечно ми се струваше още  Laughing.  Наистина, честит първи рожден ден на близначките!  newsm59 Да си приличат най-вече по това, че и двете са здрави, умни, красиви и щастливи!  Mr. Green А на мама 6milianka -  newsm51

# 95
  • София
Честит празник на всички малки маймунчета Hug

Честит рожден ден на Яница и Симона, а на шматка Илианка здрави нерви и здрав кръст Joy

Не мога да повярвам, че вече си имаме рожденичета Shocked Точно както миналата година не можех да повярвам, че вече си имаме бебета, а аз тогава още работех, не бях излязла даже в отпуска преди раждане и ми беше едно такова далееечно Crazy
Моите деца има реален шанс да си карат рождените дни по морето, без торти и приятелчета...Малко тъпо, ама какво да ги правя като се родиха баш в отпускарския сезон Close

# 96
взехме си и силиконова клавиатура, малиии зор ще бъде докато свикна...
За какво ти е силиконова клавиатура? От ваната ли чатиш  Mr. Green
Благодарности на Донка  Hug
Пухтулка, мерси  Hug
Елито се събужда така от около месец.
Ето и отчета:
Нахраних я с каша, после с мляко преди да заспи( в 8:30).
Събуди се в 12:30 и в 3. Дадох и по 50 мл. сок от ябълка Хип и вода след това. Очаквах да имаме тежка нощ, но не плака и заспа веднага. Сутринта скокна в 6:30 за закуска и игра.
От тази вечер започвам да предлагам само водичка или по-малко сок, ако иска.
Надявам се скоро да премахнем и вечерното събуждане.
Честит празник на всички!

Шмилянка, да са ти много здрави и послушни дечицата! Много да сте щастливи!

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 07:59 от Ивa

# 97
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИТЕ НИ ДЕЧИЦА ! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ! ДА РАСТАТ МНОГО ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ !   Heart Eyes

Днес Билянка е на детска градина след 3-месечно отсъствие, че групата й беше под карантина заради варицела.
Сутринта за празника й подарихме Барби Рапунзел - е, за този поглед в очите й бих дала всичко  Heart Eyes Иначе ще имат и театър в детската, а е и с новата любима блузка на Стефани от Мързелград, така че има всички предпоставки да се почуства празнично  Simple Smile
На сестра й пък ще купя подарък днес като излизаме.

# 98
  • София
  newsm59ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕНА НА ЯНИЦА И СИМОНА ! ДА СА МНОГО ЗДРАВИЧКИ, ВЕСЕЛИЧКИ И ПОСЛУШНИЧКИ !      ura

И аз като се замисля колко бързо мина тази година. Миналата година по това време и аз тъкмо бях излязла в отпуск и разправях на всички как първите ни юлски бебета вече са родени, а ние още не бяхме купували нищо, нито пък бяхме правили ремонта, който аз бях запланирала и който мъжът ми саботираше още от самото начало, но в крайна сметка дейната Дея макар и да се роди за 10 минути, си ни изчака да й купим всичко необходимо, а и ремонт да направим  Mr. Green

# 99
  • София
Честит рожден ден на първите ни юлчета! Да са живи и здрави прекрасните Яница и Симона на мама 6милиянка!

# 100
  • София

Честит рожден ден на малките, вече големи Яничка и Симона   bouquet

Честит първи юни на малки, големи и още по-големи Wink

# 101
Честит рожден ден на Симона и Яница, да са живи и здрави!
Весел празник Hug

Честит първи юни на децата ни и на порасналите деца в темата Hug

Моите деца има реален шанс да си карат рождените дни по морето, без торти и приятелчета...Малко тъпо, ама какво да ги правя като се родиха баш в отпускарския сезон Close
И аз си го мислех това, обаче се отказах, че все пак 1-ви РД на Анна, пък Пепи да го претупаме така ис е отказах. Иначе по-евтинко щеше да ни легне Twisted Evil

Сега всички, дето казаха, че имаме много играчки, да си снимат техните Crossing Arms Mr. Green Кетито също, че веднъж беше пускала снимка, ми то стая САМО с играчки пълна.

# 102
Честит рожден ден на Симона и Яница, да са живи и здрави!

Честит първи юни на децата ни!

# 103
Дуц, в Журналистическия факултет, там е и Фармацевтичния - има две-три кафета - най-близо ти е до Общината, ако ще си в тоя район все още като дойде времето за ядене, може и в Ректората пда отскочиш, но има и по-близки кафета, около Руската цъква например, в Онда постоянно ходят майки с деца и бебета, които посещават църквата

Честито на дечицата и ЧРД на Симона и Яница - да растат безгрижни здрави и усмихнати!

# 104
Честит рожден ден на първите ни юнски юлчета Симона и Яница!  newsm51

Нека растат щастливи и безгрижни, а на мама да носят двойно повече радост и щастие!

Честит празник на всички деца и на тези, които се чувстват такива!

Общи условия

Активация на акаунт