ЮЛЧЕТА се готвят да пътуват, заедно да полудуват(тема 106)

• 9 979
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
Мерси за отговорите Simple Smile Аз малко издивях вчера, защото налапа пръст и даже устата й бърсан с мокра кърпа, че иначе не можех да й я извадя. Иначе не ми пречи да са й мръсни дрехите, муцуната и ръцете.

Ния май има не един, ами 2 пробили зъба. Crazy

Белинда, с едната ми приятелка беше станало същото. Провери с вашето счетоводство, защото е възможно молбата да им е върната и да не е занесена  Peace

# 271
Здравейте мацки  Hug
Дещо честит юбилей!!! Нека да не се оттървеш от здраве, щастие и любов!!!   bouquet

Маймункааааа  ooooh! аз съм била  Blush, ама съм голям заплес..........как не съм те видяла.............ама аз седнах буквално за 20 мин и нямах време да се огледам на спокойствие.................................... ooooh! Blush сега като се замисля- бяхме само 2 маси отвън - ние и вие  ooooh! Blush

Страхотни са всички вчерашни снимки (да не изброявам ) и клипчетата съм изгледала .-целуващи се сладури, танцуващ(поклащащ се)бонбон ...................и още много ....все хубави дечица  Heart Eyes
Аз днес май ще съм си вкъщи (най много за 1час да излезем) Sad много ми тече... Confused

# 272
Много ви благодаря за пожеланията, много сте мили всичките!  Heart Eyes
Хиляди хора вече ми се обадиха, децата са сравнително послушни, торта направих, месце мариновам за довечера, а може и да излезем, ако решим
Яна пък каза, че не ме обича, защото не и давам да прави балончета вкъщи и и предлагам да ги прави на терасата, после ме заобича като видя тортата  Crazy
Сега ми прави масажи с мокра кърпичка и ме охлажда  Crazy

И забравих какво още щях да кажа, май си намерих лятна количка за Трявна
Изчетох ви и разгледах снимките, до бялата оградка децата са разкош, фен съм на красавицата на Катче и на муцунестата Яна, имали сте и каки помощнички, бравос

Елена и аз като Белинда - на проверени територии я пускам и гледам да мия ръце и да не и давам да ги лапа
Тук всяка сутрин чистят Градската градина, където основно пребиваваме

Сакси, тия детски клубчета са развъдник на болести с техните климатици и затворени помещения и много народ, по-добре изчакай, виж кой го казва, божкее  ooooh!

Другото го забравих!

# 273
  • София
Честит празник на всички деца и всички които се чувстват такива с малко закъснение!!
Както и на малките сладурки на Шмили - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДА СТЕ ВИНАГИ ЗАДРУЖНИ И ДА РАДВАТЕ МНОГО МАМА И ТАТЕ !!
Първо да кажа да не мислите, че съм несериозна малката ми е още болна и затова нямаше как да се присъединя към вас вчера.
Дуци, магазина е http://www.puzzlebg.com/index.php?option=com_contact&Itemid=3 Точно където се видяхме оня ден с теб, малко по навътре в уличката  Hug Сори за забавянето !!
И за контактите  Peace обезопасила съм ги още като се роди Криси и мъж ми ме помисли за побъркана. Аз имах в предвид да не се пазят от всяко препятствие, иначе ще свикнат на лесното и може да пострадат по лошо. Ще ви дам един пример: Едни приятели си купуват печка с защита за деца. И са спокойни. Отиват обаче на гости след известно време и оставят децата да се забавляват и детето отива и пуска печката както в къщи е свикнало да си върти ключовете и после беше много лошо изгоряло като си залепило ръчичката.  Hug

Честит Рожден Ден на Дещо!  пожелавам ти много здраве, щастие, любов  късмет във всяко едно начинание, живот изпълнен с много положителни емоции и всичко, което си пожелаеш нека се сбъдне

# 274
# 275
Дещовиди, бъди здрава, щастлива, много обичана майка и съпруга! ДАно отбелязването на твоята кръгла годишнина стане така, както я желаеш!  bouquet

От това дребното нищо не мога да напиша. ЛУд фен е на люлки и пързалки. Не мога вече да мина край градинка с люлки

# 276
  • Бургас
Такааа Юцка мн тъпо,4е ти те4е...и аз от как родих и много ми е обилно първите 2 дни... Confused Оправяй се ,4е тази седмица да се видим,да ни дойдете на партитУ,4е сме мн ентусиазирани  за 20... Mr. Green Mr. Green :mrgreen Party:

Да се от4ета резервирах клуб Тити Тайс в Бургас за 20.06 ...дано искараме добре с де4урлигата... Mr. Green

Сега избирам торта,ама нещо не мога да си харесам..има една кошница с котенца много сладка...като живи са ,ама то ве4е ко ли няма де....

АУ Дуцка страшна мацка на таз снимка Heart Eyes

# 277
Лелелелеее колко много снимки гледааах  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Наяите юлчета са големи сладурчета  Hug
Снимките на тревата са направо страхотни  Party
Как не се рабягаха тези деца  Mr. Green
Вчерашните рожденнички са страхотни госпожици
Ишан, Титин и Калин... всички ги видях...дано не изпускам някой...
Титин е с супер прическа детето...на тая вега... к,ва друга  Mr. Green

Маймунка
супер почивка, завидях ти  Sunglasses

# 278
Sick отврат.
Стига бе, Маймунка, ужасна съм.
Ели Цз видяхте ли я  Mr. Green

Ине, мерси!

# 279
Sick отврат.
Стига бе, Маймунка, ужасна съм.
Ели Цз видяхте ли я  Mr. Green
ЯЯЯЯ
Доне ...къде го докапа тоз архив  Mr. Green

Ама как ще ме видят...като не ме познават  Mr. Green

няколко снимки от вчера
http://www.facebook.com/album.php?aid=2027913&id=1202771908&saved
слетобед сме пак на празненство, на един по далечен клуб Sunglasses

# 280
Eли, аз те познах  bowuu

Белинда, едно не разбирам: след като в момента няма какво повече да се направи в момента, защо чак сега се намериха свободни общински терени тук? Както и на други места в София?!
На предния протест майките от квартала установихме също, че се получава голямо противоречие между представителите на местната власт: районният кмет твърди, че няма финансиране, няма бюджет (освен за заплати и кламери) и е просто фронт офис на общината, за да обира недоволството на такива като нас, а от Софийска община твърдяха, че са му дали назначение да предостави проект, но той не го е направил, може би заради липса на парцели...
Толкоз по темата от мен  Simple Smile Ако все пак някой си мисли, че няма какво да се направи и затова е по-добре нищо да не прави, толкоз по-зле за всички  Rolling Eyes

Дуци, не е честно спрямо другите  Crossing Arms Е може ли всякак да ти отива и все добре да изглеждаш  Crazy

# 281
Честит празник, Дещо, много здраве, щастие и късмет ти желая   bouquet

# 282
Супер са на Дуци снимките Grinning Чак и на мен ми стана малко носталгично.

# 283
Аз пак вчера и през нощта бях с вирус - температура 39, ужасно главоболие и повръщане. Егати - тази година вече 3 ти път. Днес ни жива, ни умряла ходих и до офиса, че пък предавхме проекта и имах планинг с шефа за нататък. Слава богу всички мина много добре.

# 284
  • София
Дуци, много си готина наистина ! Както съм те виждала в много нюанси и прически и на мен ми е трудно да кажа как най-много ми харесваш /равносилно на как най-добре изглеждаш  Mr. Green/, защото ти наистина си изглеждаш много добре навсякъде. Ама наистина си е така  newsm10

И аз Ели я познах - винаги много усмихната и лъчезарна !  Grinning

Ох, тая Дея ми е толкова смешна  Heart Eyes Щом я сложа да легне и тя моментално става и почва да се върти и да ходи във всички краища на леглото и да заема най странните пози. Чаршафа винаги е на топка и  като вляза да я видя какво прави ми се показва от някъде под чаршафа или одеалото и ми се хили рошава, а на мен ми е смешно и ми идва да я намачкам, ама гледам да запазя сериозността си и да я сложа обратно да легне и така безброй пъти  Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 15:14 от Ninche

Общи условия

Активация на акаунт