ЮЛЧЕТА се готвят да пътуват, заедно да полудуват(тема 106)

• 9 979
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
Честит празник на празнуващите  bouquet
Мойта пациентка с мозъчния тумор се влошава. Сутринта ходих до там, ама ква е файдата....Туморът си расте....На връщане ходих на църква. Реших, че не мога да се прибера направо оттам-вкъщи при децата.  Confused

# 286
  • София
Ако все пак някой си мисли, че няма какво да се направи и затова е по-добре нищо да не прави, толкоз по-зле за всички  Rolling Eyes
Simple Smile Знаех си, че така ще се изтълкуват думите ми и доста се поколебах преди да пиша, но какво пък, не е сефте да не ме разбират правилно, вече започвам да свиквам. А въпросите, които си написала, защо не ги постави на протеста на общинарите, ние тук няма как да знаем защо чак сега са намерили празен терен и кой точно по веригата не си е свършил работата Rolling Eyes

Майра, лошо Sad

Ра, съжалявам, няма оправия, така ли? Sad

Отивам на зъболекар #Puppy dog

# 287
Напротив, Белинда, поставих ги и не само аз. И колкото и да е невероятно, може би точно заради това има развитие въпросът  Simple Smile
А за да разберем кой точно не си е свършил работа, другата седмица имаме среща с районния кмет, а след това и общината можем да посетим  Peace

# 288
Гнидка, браво Simple Smile Хубаво е, че има жени като теб и Дуци. Лошото на протестите като вчерашния е, че много зависят от климата и часа. А промяна винаги може се направи стига хората да полагат усилия - ей почти никой не вярваше, че ще се увеличи периода на високоплатеното майчинство, а се случи  Peace

# 289
  • София
Да, браво наистина! Вече ти казах - щом има ефект и вярваш, че е точно заради протеста, какво по-хубаво Hug Може пък да си права, а аз да греша. Дано!

Като успееш да разбереш обаче кой точно не си е свършил работата и как ще бъде санкциониран, Ела ми се Обади Wink

# 290
Съмнявам се, че ще разбера, но това не е най-важното за мен  Simple Smile Малко от малко да се цивилизова това място, ще съм доволна. А пък защо, кой и благодарение на какво, е важно, но не първостепенно  Wink
Може и пораженческо да звучи, ама за абсолютна справедливост, вече наистина няма смисъл да се борим.

# 291
  • София
Имам вече пломба bowuu Не беше много гадно, за нула време свърших. Обаче цените доста скочили ми се видяха Shocked Аз ли се заблуждавам или миналата година една фотополимерна пломба струваше доста по-малко от 60 лева?

# 292
belinda, миналата година, моят зъбар ми направи пломба срещу 50 лева. Peace

# 293
  • Бургас
Дуци много ти отива дълга коса...не знам какво ужасно видя в снимката,но на мен много ми допада такъв цвят- кестеняво-рус...Принципно съм привържени4ка на по-неравномерен цвят- не 4исто 4ерно или русо,а нюанси и на снимката много добре си го докарала и цвета и косата... Hug

По4нах да гледам шехерезадата по нова...оф то голяма драма таз сапунка,...най ще го спирам..какво толкоз го хвалят  33uu

Свърши ми Анатомията И СЕГА Tired

Не 4е има по-забавен филм от Ани,но ... Mr. Green

# 294
И аз имам отговор от НОИ, нямам подадена декларация Tired. Защо всеки път ме подрежда така тази счетоводителка, направо не разбирам. Все едно нарочно го прави, щото не съм й симпатична ooooh!

# 295
Не мога да ви догоня в писането. Имам 100 неща за вършене, къщата ми е лудница, а Самуил не спира да кряска и да прави бели  Tired
Само да ви кажа че след 1 седмица неуспешно звънене в НОИ, отидох на крак да видя какво става. Преизчсляването е приключило. Стига да нямате неподадени декларации или други проблеми, очаквайте преводите си в петък.

# 296
  • Бургас
а как да ка4а клип..само в бокса ли Rolling Eyes

# 297
Да пусна тема, а? Но заглавие някой да измисли Praynig

Другата седмица сме на сватба във Варна, баба ми щеше да идва с нас да гледа Анна, сватбата е вечерна. Следобедна по-скоро. Както и да е. Два дни няма да ни има, не мога да я оставя тук и не искам. Обаче баба ми я боли кракът и не може да пътува толкова километри и аз просто увисвам, не знам какво да правя Confused

# 298
взимаш Анна.

# 299
Ми кума съм Rolling Eyes  И тя обича да спи вечер. В леглото си. Ох Tired

Общи условия

Активация на акаунт