1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 81

• 23 510
  • 434
  •   1
Отговори
# 150
Момичета показалеца ми е с левкопласт-може би и вашите са така.Излизам да купя подаръчета,че нашите две хубавици вече пазаруват

# 151
  • Plovdiv
ШЕХИ и ОНУР ще бъдат №1,  само ако гласувате за тях!   Peace
От мен получиха достатъчно за днес!

Вече съм при БЕНУ , за да стане №3 !

bouquet

# 152
За наше общо съжаление не е наш Онур доктора,но има спасение :всички знаем кой е за спасителните акции newsm78,естествено: anna3com,мисля че на драго сърце ще смени доктора и ще постави Онур.Ани  smile3547-

# 153
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА И НА ТЕЗИ, КОИТО СА ЗАПАЗИЛИ ДЕТСКОТО В СЕБЕ СИ!

# 154
Ах, тия Аси, почти ги бяхме стигнали! Crossing Arms Сега пак се откъснаха напред! Брейй, много почитатели имат, изглежда е супер филма! Дано някога го пуснат и в България!
Но за сега съм фен на Онур и Шехи и ще бъда на тръстиката заради тях! Ще подкрепям и Бенну и Керем понякога, но там съм сигурна, че ще минат на 3-то място! По-трудна е битката за 1-то! #Crazy

# 155
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=139504

и е добавено това към интервюто:

В Б-я сериалът е мнго популярен

Да,знам.Получавам писма от бълг.почитателки.Може би около 30 момичета са ми писали.Най-интересното писмо беше от едно момиче на 16 год.-мисля,че се казваше Даниела.Та тя ми писа,че е толкова влюбена в мен,че никога няма да се омъжи,за да не ми изневери.Искам да й кажа,че оценявам чувставата й към мен,но нека не идеализира хората от екрана.Сигурен съм,че тя ще бъде щастлива и ще намери свoя истински Онур.

-Бил ли сте в Б-я някога?

Не,никога.Но най-вероятно през есента ще дойдем за няколко дни с колеги от сериала по покана на телевизията.Така че ще се видим там.Целувки на всички българки.

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 12:56 от muronka

# 156
Мерси Муронка!  bouquet

Ей, таз Даниела по-луда и от мен! hahaha Joy hahaha

# 157
Ами така разсъждава младото, но ние вече сме минали по пътя на първата любов и не стигаме до крайности.

# 158
  • до най слънчевия бряг
Ама тоя Онур ,бе  Laughing Laughing Laughing чак името е запомнил на това момиче ,тя май не е от нащта клиника ,или е в изолатора за най тежки случаи Joy Joy Joy ама как се снабдила със адреса??????????

Дано наистина дойдат в България, пък било то и през есента

# 159
Ами така разсъждава младото, но ние вече сме минали по пътя на първата любов и не стигаме до крайности.

е, ако да зарежеш всичката си работа и да цъкаш дни наред в някаква класация, ако това не са крайности, не знам кое са  hahaha hahaha Joy Joy Joy

mamadanii, честит рожден ден на синчето ти, да ти е жив и здрав пълнолетния мъж  Hug newsm51 newsm59

момичета, май вече сме 3-ти
Tada Tada

# 160
нали керем и бену се гонеха с двойката под номер 43 ?
ако е така вече са трети 
newsm18 newsm18 newsm18

хайде сега всички усилия да насочим към шех и онур  Praynig
 Hug

# 161
  • София и Морето от време на време
.................хайде сега всички усилия да насочим към шех и онур  Praynig
 Hug

Направо си трябва. Сутринта по едно време разликата беше малко под 100 000, а сега подгонваме 750 000  #Crazy

# 162
5 000 000  Tada Tada Tada newsm18 newsm18
newsm18

Ама тоя Онур ,бе  Laughing Laughing Laughing чак името е запомнил на това момиче ,тя май не е от нащта клиника ,или е в изолатора за най тежки случаи Joy Joy Joy ама как се снабдила със адреса??????????

Дано наистина дойдат в България, пък било то и през есента
[/color]

е, как есента, нали тогава ние ще ходим при тях  Wink Rolling Eyes

# 163
От сърце Ви благодаря за пожеланията за сина ми.

Имах впредвид, че момичето е готово да не се омъжи. То за класирането и аз снощи стоях до късно и тогава почна празника ни.

# 164
бихте ли казали този номер с ентра да видя дали правилно го практикувам  Peace да ударя и аз едно рамо

Общи условия

Активация на акаунт