1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 81

• 23 509
  • 434
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте аз така залепнах на ентъра че не успявам да се впиша в темата при вас,ама ако това е сестрата която ще ни лекува пръстите си струва цялото цъкане Hug Crazy Party Дано наистина дойдат в България и да имаме възможността да ги видим наживо Praynig Rolling Eyes Crazy   Бенну и Керем вече са трети както вчера се надявах  Bennu & Kerem - Binbir Gece
Görüntülenme 5642177
Toplam Oy:5126700
 newsm44 newsm68 smile3501
Zeynep & Musa - Annem
Görüntülenme 5645021
Toplam Oy:4922555  #Cussing out
Но тези от Аннем са ни по петите и се надявам че ще успеем да запазим 3тото място дано newsm17 smile3521 newsm1
Aslı & Deniz - Kavak Yelleri
Görüntülenme 5664085
Toplam Oy:5103166 И тези от Aslı & Deniz - Kavak Yelleri напредват много бързо почти са ни стигнали ужас #Cussing out ooooh! Whistling,но няма да им се дадем без бой Stop Crossing Arms Heart Eyes
Честит празник на всички Hug  bouquet Hug  bouquet Party CrazyСнимките са страхотни както винаги,а Онур и целувки ппращал значи не сме останали незабелязани Peace Crazy Heart Eyes

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 14:20 от dafi_83

# 166
Дафи, не са само Аnnem, преди тях вече са номер 5 и ни дишат във врата  smile3516 smile3515 smile3511

# 167
  • Plovdiv
ДАФИ,
не се притеснявай за БЕНУ. НЯМА да и вземат третото място. Освен ШЕХИ!
Оставих ШЕХИ само на 100 000 от първото място, но уви, само желание не стига!
Досега бях заек , както се казва в бягането.  Сега се състезавам за БЕНУ !

newsm51 smile3525 newsm51

# 168
Момичетаааа, тъй като всички тук имаме нужда от доктор, особено тези, на които пръстите са им за превързване, поръчах специален екип. Приемът е по всяко време на денонощието  Grinning

# 169
76 серия   качена ли е някъде ,че не я намирам? Нито в Лапаче , нито в шанел я има ??? Cry

# 170
  • София
Момичетаааа, тъй като всички тук имаме нужда от доктор, особено тези, на които пръстите са им за превързване, поръчах специален екип. Приемът е по всяко време на денонощието  Grinning

и без специално направление от джипито. Безплатно за българските фенки Hug Peace

# 171
mar_tomova! Whistling Изневеряваш на Онур! Crossing Arms ooooh! newsm78

С тез доктори и сестри в клиниката, ще си останем тук за вечни времена! Joy Joy Joy

# 172
получи се !!!!! newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 най-после
с Мозилата не стана, но с Експлоръра  newsm10 държа повече от 1/2 час за Б&К

най-после ще си почина, че както я бях подкарала, добрите доктори не пръстите, ами цялата ръка трябва да ми лекуват, че и схванатия врат (така де, не съм 16-годишна фенка  Mr. Green), а пък за д...то да не говорим.....не че имам нещо против да се оставя на нежните им грижи  Heart Eyes Grinning

ади при О&Ш дано пак се получи  Praynig

# 173
Вече и gsm-а на Онур звъни само за пациенти от клиника Гедже- уредихме се с вътрешна линия.На нова дават серия от мелодията, но няма да гледам сега. smile3501 Момичета вече сам на ентера и аз

# 174
Хубаво гледам Онур и Шех се събраха (аз мислех, че е някоя друга с тия токчета.... Crazy), ся ако може и да не се разделят повече  Mr. Green

# 175
момичета, гледате ли

# 176
bz, мишел пак ви благодаря за труда

# 177
на дамла  с любов

# 178
     Време за кафе и бисквитки-заповядайте !

# 179
еее ся пък тези ли се скараха  Crazy / Фюсун и Али Кемал

Общи условия

Активация на акаунт