1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 81

• 23 500
  • 434
  •   1
Отговори
# 195
Анна - Надде като по-млада. Нещо много бохемски го раздава.

# 196
  • планетата Земя и по точно до морето
Май само аз гласувам! newsm78

Къде стееее?! newsm78
Не си само ти !!!! И аз точно за това дойдох тук сега да ви кажа , че пак ще ги изтървем ако гласуваме на две и три места, пак ще изостанем! Те са много и напредват много бързо, за разлика от нас, които сме на периоди! Аз от 11 часа днес застопорих листчето и до сега. Само презареждах като ме изхвърли, но не можем да се справим няколко човека! Ако съберем резултата на двете ни двойки - ние ги бием! А така се раздвояваме и няма да удържим първото място. Куца ни стратегията ! Както добре знаем от историята печелим битките, но не войната! Не правя аналогии, но ако всички искаме да сме първи е по добре да имаме една първа двойка и една в петицата, отколкото една втора и една трета! Нека никой не ми се сърди! Това е само мнение ! Аз пак отивам !
Честит първи юни на всички деца и на тези които не са загубили детското в себе си !  Hug Hug Hug

# 197

Къде стееее?! newsm78

Миме не си сама. И аз цял ден гласувам. И сега съм застопорила ентъра на единия компютър. И в офиса днес цял ден подреждах документи, за да ми е свободен компютъра. Ама тия от Аси много бързо бягат.  newsm45
Онур затова ти праща въздушна целувка

А относно Аси не се притеснявай...те бягат но нали знаеш че шехи като се разяри ще ги помете като цунами

# 198
  • София
Ох този Али Кемал направо не  е истина Joy голям мъж.
А за Бенну много ми е тъжно,хора в такова състояние определено имат нужда от специализирана помощ. Praynig
Шехи и Онурчо са ми много сладки когато се карат за нещо Peace

# 199
Уау, след тази въздушна целувка съм готова цяла нощ да спя на ентъра. Пък като ги избутаме на първо място да видим как ще се отблагодарява.
Ани много е страшна тук Шех. Ние покрай гласуването нещо изпуснахме нашите герои от поглед. На острова да не се е разразил някой скандал? Ако трябва да помагаме и утешаваме.

# 200

Къде стееее?! newsm78
Не си само ти !!!! И аз точно за това дойдох тук сега да ви кажа , че пак ще ги изтървем ако гласуваме на две и три места, пак ще изостанем! Те са много и напредват много бързо, за разлика от нас, които сме на периоди! Аз от 11 часа днес застопорих листчето и до сега. Само презареждах като ме изхвърли, но не можем да се справим няколко човека! Ако съберем резултата на двете ни двойки - ние ги бием! А така се раздвояваме и няма да удържим първото място. Куца ни стратегията ! Както добре знаем от историята печелим битките, но не войната! Не правя аналогии, но ако всички искаме да сме първи е по добре да имаме една първа двойка и една в петицата, отколкото една втора и една трета! Нека никой не ми се сърди! Това е само мнение ! Аз пак отивам !
Честит първи юни на всички деца и на тези които не са загубили детското в себе си !  Hug Hug Hug

Точно това е и моята приказка от одеве...
Ари айде и за теб мила едно поздравче...

Онур Аксал като почне да чете в нашият форум ще види кои са му фенки и кои забягват при Керем. А като го знаем колко е ревнив направо не ми се мисли...

# 201
Анна - Надиде като по-млада. Нещо много бохемски го раздава.

Браво! Трябваше ми два пъти да я погледна на снимката за да я позная но е Надиде.
Бих те поздравила и теб но не си спомням кои ти бяха любимците но ако ми кажеш веднага и за теб поздрав ще намеря.... Hug

# 202

Музикален поздрав за всички от балкона
mari_nk, tsveti97, petia_sl, IWANINA, mimata67, sisi567, Venetat, Ari888, jilka, krasi_marti, ganka59, mimi P27 (+ 3 Скрит/и) и 10 Гости преглежда(т) тази тема.

# 203
  • планетата Земя и по точно до морето
Анни, разтопи ме ! Днес беше голяма наслада да си гледам една от любимите серии и да слушам цъкънето на компа ! Толкова се надявах, че днес ще ги минем и ще драснем напред ! Три дни не съм спряла да гласувам и като виждам какво става ме хвана яд ! Извинявам се пак, ако някой се е засегнал !
Анни отново ти благодаря !   love001

# 204
Айде да раздам и по едно автографче ...за всички фенки на Онур/Халит

# 205
Анна а с коя ли песен нашия човек ни поздравява.Аз съм малко по-нахална и с едно автографче само не ща да минавам
Ама това ще го видим есента дали само с автографа ще си остана Joy

# 206

Какво ли му говори newsm78
Аз имам предположение....

# 207
Момичета пропада ми нета като натискам с ентъра?
Има ли някакъв друг бърз начин?

# 208
В 16,30ч. веднага след работа отидох на плантацията, но нещо вървим много бавно напред. Май има отлив на фенове. Направи ми впечатление, че резултата често завършва на различни цифри. Да не би някой да натиска ентера с 1, вместо с 10? Хайде фенки, нека си заслужим целувките! Hug

ПП Забелязахте ли над снимките 2 прекрасни синеоки дечица, момче и момиче. На днешния празник от сърце желая на Халит най-малко 2 такива слънчица да сгряват сърцето му!

http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=714

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 19:39 от mari_nk

# 209
  • София-Банкя
Момичета, направо сте неверочтни! От вчера до днес такъв резултат. Неудържими сте. Да му мисли Халит, ако ви попадне. Ще пощракам и аз малко, дано помогне. Приятна вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт