1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 81

• 23 498
  • 434
  •   1
Отговори
# 210
Анна а с коя ли песен нашия човек ни поздравява.Аз съм малко по-нахална и с едно автографче само не ща да минавам
Ама това ще го видим есента дали само с автографа ще си остана Joy

С тази песен
http://www.youtube.com/watch?v=06rWlV4BVi0
А колкото до автографа докато го пише му скачаш отгоре и целуваш където свариш преди бодигардовете да те отлепят от него...или да бъдеш пометена от другите фенки

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 19:42 от anna3com

# 211
Подкрепям Ари за обединяване при гласуване за Шехи и Онур!Вече 3 дни гласувам непрекъснато ,но трудно се стопява разликата до АСИ!

# 212
Аз забравих 4 сезон покрай това гласуване но като избутаме Онур и шехи на първо място се заемам сериозно. Дори и нов по интелектуален вид съм си докарала...

# 213
3 -   14651979
41 - 13431268
9 -     6480249
5 -     5798846

Ани, много си се барнала! Hug

# 214
  • Burgas
И аз да се запиша страхотен сериал,гласувах

# 215
Ани, сина вечеря и аз се докопах до компютъра. Голяма борба е за него. Днес се върна от изпит защото е в сесия и не ми дава да припаря до него.. При толкова много фенки на Онур не знам дали ще се добера до него,  но и Бурак не е за изхвърляне. Все пак доста е палав. Може и поздравче с него.

# 216
За всички гласуващи - поздрав от друг любимец - http://www.youtube.com/watch?v=_-1d_Tib92Y&feature=related

# 217
  • Варна и...духом на Босфора
 HugЗдравейте момичета! На работа съм и немога да съм с вас непрекъснато но ви чета и досега гласувах! Всеки ден от хотела ни наблюдавам сините води на Черно море и виждам едни незабравими очи..... Днес даже си изплетох венче от пролетни цветя и тревички както Каан и Нилюфер във вилата край Босфора... Няма такъв филм!!
Бинбиргедже сме фенс форевър!!! Hug Hug Hug
 Поздрави на всички от Варна!! newsm51 newsm51

Мамадани- да ти е живо и здраво момчето! Попътен вятър и много успехи му желая!!!
 Ани- прекрасни снимки!

# 218
Анна мене бодигардовете и фенките не ме притесняват ама като се появи цунамито Шехи не знам къде чак ще ме отвее.
Ама и на външен вид добре си го докарала нали на Сабанджъ конкуренция ще правиш.Хайде сега почвам отново да гласувам да станат любимците ни първи,че искам и аз да дочакам есента достойна отплата от Онурчо

# 219
  • Plovdiv
Подкрепям Ари за обединяване при гласуване за Шехи и Онур!Вече 3 дни гласувам непрекъснато ,но трудно се стопява разликата до АСИ!
И аз я подкрепям!
Мисля ,че и аз  дадох много от себе си, разликата се намали до 100 000.
Ама имах няколко часа лична работа и какво видях после?
Много ме хвана яд и  затова отидох при Бену!
Ако зависеше само от такива като мен!?  ДА, ДА ама НЕ !
ОНУР си е мойта слабост и пак за него гласувам. Само дето не е с нощния хъс.
    АННА, нямаш грешка ! Градусът на настроението  ми се повиши!
И камъни в мойта градина не приемам, тангото с ОНУР продължи до сутринта!
smile3511         smile3502             love001

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 21:06 от mar_tomova

# 220
Момичета,не се разстройвайте ,все пак имаме срещу себе си част от 70 млн държава.

# 221
Приемете този поздрав за лека вечер - http://www.youtube.com/watch?v=LScsjSUiyxA&feature=related

# 222
Момичета,не се разстройвайте ,все пак имаме срещу себе си част от 70 млн държава.
Ние имаме 70мил. държава но те не знаят какво е да имаш срещу себе си щур български фен.

Това е обещания поздрав за jilka  Hug

# 223
# 224
И аз я подкрепям!
Мисля ,че и аз  дадох много от себе си, разликата се намали до 100 000.
Ама имах няколко часа лична работа и какво видях после?
Много ме хвана яд и  затова отидох при Бену!
Ако зависеше само от такива като мен!?  ДА, ДА ама НЕ !
ОНУР си е мойта слабост и пак за него гласувам. Само дето не е с нощния хъс.
    АННА, нямаш грешка ! Градусът на настроението  ми се повиши!
И камъни в мойта градина не приемам, тангото с ОНУР продължи до сутринта!
smile3511         smile3502             love001

Мила, ние знаем че без теб сме загубени и го казвам съвсем сериозно...моля те дори и от яд не напускай Онур и шехи Praynig
Моя лична и гореща молба...
А това е специален поздрав за теб за всичко което даваш, пишеш и поддържаш пламъка да гори в тази тема когато много се отказаха и за всички останали които не пропускат удобен момент да навестят темата, да пишат или дори само да прочетат какво ново. Без всички вас тази тема щеше отдавна да е забравена и на дъното на листа във форума bg-mama за което ви благодаря от сърце newsm51

Общи условия

Активация на акаунт