1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 81

• 23 490
  • 434
  •   1
Отговори
# 225

Абе мъжете от 1001 нощ са готини леко брадясали но без мустаци определено.

# 226
  • София
Гласувах за 3-те екранни двойки с по 10 т. Еха, Шех и Онур имат мнооого точки.  Grinning

# 227
в последните 10 минути се увеличиха с близо 400000.Не разбирам много,но това добре ли е,не съм проверила колко са за Аси

# 228
Вярно през експлорера става номера  newsm78, измъчих се с тая мозила  ooooh! Сега се почва якото гласуване Joy

# 229
Гладко обръснат и с розова ризка ала Онур

# 230
в последните 10 минути се увеличиха с близо 400000.Не разбирам много,но това добре ли е,не съм проверила колко са за Аси

Asi & Demir - Asi
Görüntülenme 6435080
Toplam Oy:15489401

Şehrazat & Onur - Binbir Gece
Görüntülenme 6436204
Toplam Oy:13783716

Bennu & Kerem - Binbir Gece
Görüntülenme 6440234
Toplam Oy:6730081

Aslı & Deniz - Kavak Yelleri
Görüntülenme 6439339
Toplam Oy:6010574

Zeynep & Musa - Annem
Görüntülenme 6437772
Toplam Oy:5148444

# 231
  • Варна
 Hug Hug Hug  от мен

Мятам се на гласуването Wink

Момичета чудих се,не можем ли да дадем на Румънските фенки линка,и те да се включат в гласуването newsm78
Не знам къде да им пишем де?

# 232
Гласувах за 3-те екранни двойки с по 10 т. Еха, Шех и Онур имат мнооого точки.  Grinning

newsm78 ама само по веднъж ли  newsm78
ние тука 3-ти или 4-ти ден само това правим.... та затова са много  Wink ама колкото повече, толкова повече, давай още  Grinning

кое се е увеличило с 400 000 ?
аз си правя експерименти, за да видя колко ми качва с Експлорър, и нещо не съм във възторг  Sad, цъка, ама май напразно ...по мои сметки за последните 30мин. са не повече от 20 000.....може и да греша де
гледай долното число

# 233
Kакто казах вече и румънките гласуват. Също така и на турският форум го има линка и на арабският. Друг е въпроса дали те само си цъкат по един път в десятката и затова не се усеща както при нас.

# 234
  • Plovdiv
АННА, Красив поздрав! Благодаря!  Two Hearts
Като затворя двете очи и в обятията на ОНУР се появявам аз!
 МАГИЯ ? НЕ !НАИСТИНА !   babydust7
Толкова много ми се искаше фенките на ОНУР да са ФЕНКИ !    Two Hearts
Не,  че тази класация има някакво решаващо значение. Сигурно не!
.... пък иначе света нямаше да е толкова шарен!
Много трудно вече ще се стигне първото място!
Колкото повече, толкова по- добре!  Аз продължавам както си знам!

newsm12   newsm08

# 235
да попитам, само аз ли имам тоя проблем - като ме изхвърли, ми блокира системата и ми трябват 5-10 мин. да рестартирам  newsm78

та затова изчаках мъжо да си легне, че ако види к'во правя с неговия precious (компа, де) нема да си губи времето да ме  #2gunfire, ми направо ще ме  smile3513

# 236
добър вечер
някой знае ли до кога ще бъде гласуването

# 237
Много добре казано както винаги...и аз исках фенките на Онур да са такива до край но всеки си има право на глас и да го даде за този за който смята че заслужава. Просто е жалко ако изпуснем първото място само за да сме солидарни с приятелите си от форума това е последното което казвам по въпроса и млъквам. Ами аз веднъж не прочетох от феновете на Бену и Керем да напишат доста гласувах за моите любимци и сега ще погласувам и за Онур и шех за да ги избутаме напред и изместим тези от Аси. Винаги чета обратнотото. Да си говорим истината че без помощта на феновете на Онур и шехерезада просто Керем и Бену никога нямаше да видят 3 място. Не обвинявам само изказвам моето становище и разочарование.

# 238
  • Варна
Kакто казах вече и румънките гласуват. Също така и на турският форум го има линка и на арабският. Друг е въпроса дали те само си цъкат по един път в десятката и затова не се усеща както при нас.

Извинявам се,пропуснала съм го това Embarassed  bouquet

# 239

Общи условия

Активация на акаунт