1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 81

• 23 483
  • 434
  •   1
Отговори
# 240
Kакто казах вече и румънките гласуват. Също така и на турският форум го има линка и на арабският. Друг е въпроса дали те само си цъкат по един път в десятката и затова не се усеща както при нас.

Извинявам се,пропуснала съм го това Embarassed  bouquet
Няма проблем Hug

# 241
# 242
# 243
Каталясах от гласуване  и резултат “йок”. Все едно се боря и аз с вятърни мелници. Тия с №3 за 6 часа събраха близо 2 млн. точки.  #Cussing out Ние колкото и да сме упорити явно имаме шанс само ако е почивен ден като вчера или когато празнуват нещо и не гласуват толкова активно. Или както беше писано вече да викаме на помощ китайския народ. Дано да е по дълго гласуването. Ние сме упорити и може пак да стопим разликата!  

Този клип е за вдъхновение на гласуващите по всички фротнове! Hug

http://vbox7.com/play:7e9234cb

Ако разберем докога е гласуването, може да помислим  newsm78 за по добра тактика и да спечелим войната, а не отделни битки!
Дано има време!

# 244
Пенда, и при мен блокира, но след второто изхвърляне  newsm78  И моя мъж сега си легна и аз направо на компа, че преди малко не можах да му обясня какво прави забитата в клавиатурата бебешка клечка за уши  Joy

# 245
# 246
Аз лично нямам информация до кога е гласуването.

# 247
Пенда, и при мен блокира, но след второто изхвърляне  newsm78  И моя мъж сега си легна и аз направо на компа, че преди малко не можах да му обясня какво прави забитата в клавиатурата бебешка клечка за уши  Joy
Момичета,я ме светнете и мен,какви са тез трикове?За по-бързо гласуване ли?
Да забия и аз една клечка,че си счупих мишката от тракане... Thinking

# 248
Ако румънските фенове гласуват за нашата двойка, дали да не им подскажем някой трик от тези, с които ние работим  за увеличаването на гласовете newsm78 Макар, че не е гаранция дали ще се ползва само за Шахито и Онур  Rolling Eyes

# 249
Много добре казано както винаги...и аз исках фенките на Онур да са такива до край но всеки си има право на глас и да го даде за този за който смята че заслужава. Просто е жалко ако изпуснем първото място само за да сме солидарни с приятелите си от форума това е последното което казвам по въпроса и млъквам. Ами аз веднъж не прочетох от феновете на Бену и Керем да напишат доста гласувах за моите любимци и сега ще погласувам и за Онур и шех за да ги избутаме напред и изместим тези от Аси. Винаги чета обратнотото. Да си говорим истината че без помощта на феновете на Онур и шехерезада просто Керем и Бену никога нямаше да видят 3 място. Не обвинявам само изказвам моето становище и разочарование.

Ани, що такова огорчение, джанъм  Hug
аз съм от лютите фенки на Онур, но Керем си ми е слабост, за Джейда да не говорим (само, моля, не ме пращай пак на другия бряг  Embarassed  Joy), никой не ме кара, аз си решавам кога за кого да цъкам, ние тук се забавляваме  Grinning, то верно, че аз май се поувлякох, а и не съм единствена  Peace, оставихме 16-годишната фенка да ни диша праха  hahaha
та аз си цъкам за всички, защото съм фенка на ФИЛМА, естествено, най-вече за 41  Heart Eyes

и като отявлена "оптимистка", както може би сте забелязали newsm43 не вярвам Аси да ни пуснат - до сега май са били първи във всички анкети, просто ние сега им вдигнахме летвата

така или иначе, анкетата е едно от нещата, които ни държи тук  newsm10

снимките са  Heart Eyes, особено тая с влажния поглед оф оф

айде пак  newsm80 че губя време

Peace Hug

# 250
Пенда, и при мен блокира, но след второто изхвърляне  newsm78  И моя мъж сега си легна и аз направо на компа, че преди малко не можах да му обясня какво прави забитата в клавиатурата бебешка клечка за уши  Joy

аз май му хванах цаката - не чакам да ме изхвърли, а след 10-15 минути сама го спирам и презареждам, за сега работи  Peace

тия мъже ник'во разбиране не проявяват, и после що сме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes по Онур Аксал

# 251
  • планетата Земя и по точно до морето
Пенда, и при мен блокира, но след второто изхвърляне  newsm78  И моя мъж сега си легна и аз направо на компа, че преди малко не можах да му обясня какво прави забитата в клавиатурата бебешка клечка за уши  Joy
smile3508 smile3508 newsm51  Дано не се събуди и пак да пита ! А ако пита му кажи че си почистваш клавиатурата   Joy Joy Joy
Момичета, предлагам да не се изнервяме излишно !  Hug Hug Hug
Явно в определен момент спира да отчита, защото аз от часове съм със запецнат ентър и резултата е плачевен, спрямо това което ми се иска  newsm78   И като се получава така, човек си мисли, че е останал едва ли не сам да гласува, а явно не е така!

Пенда опитай след като заредиш наново експлоръра първо да го рефрешнеш. Така не прави проблеми, зощото явно при тези блокиращи прекъсвания става нещо. Аз правя така и нямам проблеми  Hug Hug Hug
Е аз закъснях ти сама си се сетила   newsm10

# 252
  • Plovdiv
И аз се забавлявам! Добре ми е с вас!
Особено в тези часове така затварям вратата на самотата!

bigdance2

# 253
  • до най слънчевия бряг
[/quote]

За тези ,които искат да усвоят номера   натискам едновремено 10 и ентъра ,за по сигурно си броя до три  и като започне да цъка  леееееееко натискам ентъра със едно шишенце от парфюм ,но става и с клечка или лист ,както е писала Мартомова ,каквото и да е така пръстта не ме заболява но наистина  е добре на 10-15 мин да се спира за пауза  Хайде ,пробвайте и бъдете упорити Peace Peace Peace

# 254

За тези ,които искат да усвоят номера   натискам едновремено 10 и ентъра ,за по сигурно си броя до три  и като започне да цъка  леееееееко натискам ентъра със едно шишенце от парфюм ,но става и с клечка или лист ,както е писала Мартомова ,каквото и да е така пръстта не ме заболява но наистина  е добре на 10-15 мин да се спира за пауза  Хайде ,пробвайте и бъдете упорити Peace Peace Peace
[/quote]
Благодаря ти!Сега ще пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт