1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 81

• 23 471
  • 434
  •   1
Отговори
# 285
# 286
стигнахме 16 000 000 newsm68
но неуспяваме да стигнем "Аси"
момичета май ще получим професионални изкривявания от толкоз цъкане Joy Joy Joy

# 287
  • Варна

Напредваме,  докато  фенчетата  на  АСИ   са  на   училище!!!
              Asi & Demir - Asi

Görüntülenme 6992008

Toplam Oy:17053232

Şehrazat & Onur - Binbir Gece

Görüntülenme 6993130

Toplam Oy:16020130
           newsm44 newsm68 newsm44

Ама  работата  пак  ме  грабна!!!    Предавам  щафетата!!!
        newsm80 newsm80 newsm80

# 288
Искам да ви попитам какво е станало със Сезем и Бурак, сутринта видях че се разделиха, но какво е причината

# 289
Момичета, давайте,разликата между нас и Аси е около 1 млн,а снощи беше 1.7 млн гласа.Успешен ден!

# 290
Цитат
Искам да ви попитам какво е станало със Сезем и Бурак, сутринта видях че се разделиха, но какво е причината
Ами и те не са много сигурни...били от различни светове и разни такива ...блябля ...Бурак се държеше много хубаво с нея ,а тя все се цупи....

# 291
  • Варна
Добро утро момичета Hug

Снощи страхотна работа сте свършили Peace Peace Peace

Отивам и аз да поцъкам Laughing

# 292
Добро утро на всички!
Така съм се захласнала в гласуването, че нямам време да чета тук. Нищо после ще наваксвам. Само веднъж да минем Аси  #2gunfire #2gunfire Няма да им се даваме ааааааа

Hug Hug Hug

# 293

Сезен отиде да учи във Виена, ето как се справя:

http://www.youtube.com/watch?v=jZOQr2kHEic    Wink

Добро утро и от мен,  Listen докато цъкаме

http://vbox7.com/play:52d4aa11

няма да ми омръзне  Crazy

# 294
Asi & Demir - Asi
Görüntülenme 7035318
Toplam Oy:17081673

Şehrazat & Onur - Binbir Gece
Görüntülenme 7036741
Toplam Oy:16150291

Давайте да ги стигнеме,аз се връщам към гласуването

# 295
  • София
Време е за глътка чай, мили девойки !

И внимателно прочетете  и решете - моля, ако искате да се осъществи ескурзията наесен до Истанбул, много моля потвърдете тази седмица . От заявилите момичета  Margarita Dinah asha xal iva19690 dafi_83 kalinaan53 redemi Делфина  фон Venetat castanea mi[el mishel pijo 82 BilyB Planet Mimata67 Moni74 Magi Lion's cub Izabela mila_ dj dg _radeva Krase Сави lavivaiva Pepa kati4`ka . vallina mar_tomova wia4ra magi4ka , само redemi , BilyB и Izabela са потвърдили Simple Smile.

Аз вече рядко се появявам тук, но не значи че не ви чета ! Просто няма за какво за споделям  - а днес чух, че по Диема Фемили ще започнат повторението на 1001 нощи!  Лекувайте се по-бързо, че ще има доста други заразени Grinning

Успешен ден желая !

# 296
  • София и Морето от време на време
Пенда, и при мен блокира, но след второто изхвърляне  newsm78  И моя мъж сега си легна и аз направо на компа, че преди малко не можах да му обясня какво прави забитата в клавиатурата бебешка клечка за уши  Joy

hahaha Joy Joy Joy
И аз пробвах с клечка, но не стана и сега направо с една малка отверка. Жалко, че само на единия компютър става номера - на другия не ще. Уж и там през експлорера, ама гласува еднократно само.....  newsm78

# 297
На компа в офиса явно това със задържането за гасуване става. В къщи натискам едновременно 10 и ентер и веднага ме прехвърля, а тук задържа не ме изхвърля и чувам като брояч нещо - дали е това с многото точки, а и резултата виждам с хиляди расти. Да потвърди някой да продържавам ли или не е това.

# 298
Разликата се топи. Вече е 700 000. Има надежда. Днес интернета ми върви като бесен и изобщо не ме изхвърля.  newsm68 newsm44 newsm17

# 299
Добро утро и от мен  Hug Забивам отново клечката  Wink Успех на всички  Peace

Общи условия

Активация на акаунт