Минувачите зяпат ли в количките с децата ви?

• 10 624
  • 259
  •   1
Отговори
 Много е неприятно, чак дразнещо. В началото сякаш не ми правеше впечатление...малки деца, любопитство, пускат хората по някоя усмивка...Обаче има такива екземпляри, че не е истина. Днес в един магазин чаках мъжо  и една леля вървяща със своя дружка си завря главата в количката и започна да обяснява на спътницата си кое бебе било по-сладко. Направо седях и се чудех какво решение да взема. И през ум не би ми минало да си вра лицето в количката на някое дете или пък да коментирам. Може да съм поглеждала дискретно, но никога не съм зяпала и подобните му производни ooooh!

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 22:59 от Kasidy

# 1
Накара ме да си припомня миналото далечно и не толкова.Когато родих голямата преди 14 години в един парк 2 момченца да са били на 5-6 години се затичаха след количката ,погледнаха вътре и едното каза на другото-има малка главичка  hahaha
Обаче възрастни колко са надничали - да видят бебето дали е бяло /бащата е арабин/ и бяха много изненадани,че е бяла със сини очи,после със средната беще така-само че тя беше руса.Та се наслушах на коментари.После след като се роди дребната пак надничаха и тук и в БГ ,но пък се чудиха защо е мургава. Thinking
Е, на никой не можеш да угодиш  Grinning

# 2
  • Ню Йорк
Мда, нетактични хора колкото искаш И аз много се дразня като започнат някакви лели и баби по улиците да надничат в количката на сина ми или да посягат да го пипнат. Първо - не е тяхна работа да ми се завират в количката, второ - де да знам кой колко е здрав. Някой ден някоя лелка ще си го отнесе ама да видим кога ще е.

# 3
Кас, в количка с близнаци винаги ми е било интересно да надничам.
Е, не чак да се завирам вътре и да ги коментирам,
но все ми идва да го направя и да ги намачкам Crazy

# 4
Руске  Crossing Arms
Не е заради близнаците. Сега като се сещам и едно време с щерката беше така ама тогава явно не ми е правило койзнае какво впечатление.

# 5
Руске  Crossing Arms
Не е заради близнаците. Сега като се сещам и едно време с щерката беше така ама тогава явно не ми е правило койзнае какво впечатление.
Сега се сещам, че скоро имаше една тема
"Не ми пипай бебето", или нещо такова се казваше.
Хубава беше.
...ще я потърся...

# 6
Мда, нетактични хора колкото искаш И аз много се дразня като започнат някакви лели и баби по улиците да надничат в количката на сина ми или да посягат да го пипнат. Първо - не е тяхна работа да ми се завират в количката, второ - де да знам кой колко е здрав. Някой ден някоя лелка ще си го отнесе ама да видим кога ще е.
  Peace
мен също много ме дразни,то дето надничат,ами се спират,клякат и почват да я пипат ooooh!

# 7
Руске, за тази ли говориш?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=337072.0;all
Май имаше и още една, но не я намирам.

# 8
Руске, за тази ли говориш?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=337072.0;all
Май имаше и още една, но не я намирам.
Да, мерси Hug

# 9
Ами какво да кажа като живеем в селце кадето се познаваме всички и с едното ми излизане от вкъщи всички се нахвърлят на малката ,но винаги с много добри чувства ,а пък и малката и харесва. На мен вече не ми прави впечатление. Тук така е прието и хората са добри и го правят от добри чувства. А пък на малката ако не и харесва нещо винаги може да се разплаче.
Прави ми впечатление ,че като си бяхме в БГ за един месец малката не спря да плаче и да нервничи и всички казваха, че била уручасана или хванала очи(аз в тез глупости не вярвам), но от как се прибрахме се успокои.

# 10
  • София
"Зяпат" но не ми пречи, даже ми става приятно като коментират колко е сладко мойто бебче  Simple Smile

# 11
  • София
случвало се е, а и той се закачаше....не ми е било неприятно, винаги е било с добро...
аз пък обичам да зяпам колички на хората....Simple Smile

# 12
  • софия
Случва ми се ежедневно,никак не ми е приятно,но
няма какво да направя. newsm78

# 13
Случва се, случва се!
Най-кофти му става на големия юнак, че все се коментира нещо за бебето, а той все едно не съществува. Милият, крие се зад мен или ръмжи по хората.  Mr. Green
Но това, което ми е любимо е да коментират децата ми или мен, все едно аз съм глуха  Twisted Evil Минавам със слинга от някъде и се почва: ау, виж тази как си носи детото, ах че интересно, дали му е удобно? и т.н.
Хора, като съм с деца не съм глуха!

# 14
Цитат
"Зяпат" но не ми пречи, даже ми става приятно като коментират колко е сладко мойто бебче
  Това щях да напиша и аз! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт