Минувачите зяпат ли в количките с децата ви?

• 10 618
  • 259
  •   1
Отговори
# 255
Често се случва някой да ми гледа в количката(без да си паха главата вътре),особено в супермаркета,когато не сме с количка ,а с столчето за кола върху количката за покупки и малкия се вижда много добре.Ама чесно казано мен не ме притеснява това-може да ви прозвучи нескромно,но знам че бръмбърчето ми е наистина много сладък и хората все ми го повтарят и дори ми доставя удоволслвие Rolling Eyes

# 256
.Ама чесно казано мен не ме притеснява това-може да ви прозвучи нескромно,но знам че бръмбърчето ми е наистина много сладък и хората все ми го повтарят и дори ми доставя удоволслвие Rolling Eyes

Така и трябва!  newsm10

# 257
  • Norway
Не ми е пречило никога да гледат детенцето ми,че тя си е красавицата на мама  Blushи привлича внимание  Mr. Green,но виж разни там лелки или бабки да ми я пипат,щипкат или целуват не  Naughty,казвам си или дискретно си я придръпвам  Peace
ООООООООО,и аз много мразя да ми целуват децата  #2gunfire #2gunfire

# 258
  • Шумен
Понякога си мисля че сме едва ли не подвижен цирк, така ни оглеждат като сме навън. До сега никой не си е позволявал обаче да си пъха главата в количката за да гледа. Е изключвам една малка сладурана в парка, но тя беше толкова любопитна току що проходила и изучаваща света наоколо  Grinning

# 259
  • На брега на морето
И зяпат, и се обръщат и коментират, че нали в добавка на другото сме и с много къдрава и дълга коса, ама да са живи и здрави то нали всички се радваме като видим някой бебок  Heart Eyes. Ама това да си напъхаш главата в нечия количка или да щипкаш и целуваш бебчето не го приемам и никога не съм го допускала

Общи условия

Активация на акаунт