Минувачите зяпат ли в количките с децата ви?

• 10 615
  • 259
  •   1
Отговори
# 240
Хвърлят дискретно по едно око и в моята количка, но мен не ме дразни. Напротив, понякога си разменяме и усмивки с въпросните "зяпачи", най-често възрастни жени, разхождащи се из парка. Да си призная, и аз понякога надниквам от любопитство.

# 241
Аз пък никога не съм отдавала чак такова значение.Нека си гледат,нека се радват-нали не го плюят все пак-какво толкова.Само ми беше писнало да давам отчет на колко месеца е,годинки,дали ходи ,дали го кърмя и т.н...

# 242
Оххх нямам търпение и на мене вече да ми гледат в количката пък аз да идвам тук да се оплаквам, като че ли е голямата работа, че ми гледат бебето...  Joy

# 243
  • Кърджали
Малката е много усмихнато бебе, и непрекъснато привлича внимание. Хайде, като е в количката е легнала и с лице към мен, ням акак някой да "зяпа". Но когато ев ръцете ми , или в кенгуруто, често се среща някой, който да я огледне, да и каже нещо да и се засмее. И намалката и е приятно, защото веднега почва да се хили с глас. Дали ме дразни - твърдо не.
Тия дни с мъжа ми се прибирахме от гости. Малката беше завита в одеялце, че температурите клоняха към нулата, пък нямаше смисъл да ходим и да се прибираме с кола за има няма двеста - триста метра. Срещу нас идваха някакъв мъж с малката си дъщеричка /около три - честигодишно момиченце/. Детето направо посегна към малката и повтаряше "Бебе, бебе". На мъжа му стана видимо неудобно от ситуацията. Мъжа ми се наведе и и показа дъщеричката ни. Детет ои се порадва за секунда - две  погали и личицето и тръгна с баща си. А на мен ми стана нещо много мило и топло...

# 244
Mila zdravei.
Niama po slancheva strana v evropa ot Ispania i po slanchevi i usmihnati ot neinite obitateli.I az kato teb zamriah v momenta,v koito edna nepoznata zapochna da mi govori za moeto bebe i da mu se rava vse edno mu e baba.
Dezata v tazi slancheva strana sa nai goliamoto im bogatstvo i bih pogelala na vsiaka ot vas da izpita radosta ot tova dezata im i vie samite da ste obekt na  vnimanie na hora makar i nepoznati.Vsichki te vi zabeliazvat i vi karat da se chustvate edinstveni i zabelegimi.Ne se strahuvaite da se otvorite za sveta i horata okolo vas te iskat samo da vi se radvat.Niama nishto po hubavo ot vzaimnata radost.Otdaite im se.Neka ne stranim ot sebesi.

Мила здравей.
 Няма по слънчева страна в европа от Испания и по слънчеви и усмихнати от нейните обитатели.И аз като теб замрях в момента,в които една непозната започна да ми говори за моето бебе и да му се радва все едно му е баба. Децата в тази слънчева страна са най голямото им богатство и бих пожелала на всяка от вас да изпита радостта от това децата им и вие самите да сте обект на внимание на хора макар и непознати.Всички те ви забелязват и ви карат да се чувствате единствени и забележими.Не се страхувайте да се отворите за света и хората около вас те искат само да ви се радват.Няма нищо по хубаво от взаимната радост.Отдайте им се.Нека не страним от себеси.

----------------------
Пишете на кирилица. Прочете темата за използване на Кредор.

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 22:12 от AnMary

# 245
Аз поглеждам, не мога да отмина сладко бебче, но никога не съм си позволявала да се вра, камоли да пипам чуждо бебе.

И да, ДРАЗНЯ се много. Родих тук в Техеран, такото е българин и съответно детенце е беличко и нежничко. Е няма такъв нахален народ като иранците. Побърквам се при всяко излизане. Тук е много прашно и мръсно. 17 милионен град, паплач на всякъде. Радват й се много, нали е белоснежка. Но има много нахални повити с черни дрехи и миришат от 100 метра, и като започнат да се бутат, да я пипат и все по лицето, ако щете ми вярвайте била съм много от тях през ръцете, карам се и викам. В магазин редовно някоя продавачка ще се присламчи да я пипа по лицето. Е как може такова нещо!!!! Правя забележка, казвам им не може, има алергия. А те цял ден пари пипат, стоки, прахуляци...

Сега вече като видя тълпа "пингвини" и заставам в бойна поза. Мразя непознати да ми пипат детето!!!

# 246
Уфффф да много ме дразнят, особенно като в този малък град всички знаят, че аз не съм оттам...това едно на ръка. После все някви понзати на някой си запят в количката дали дъщеря ми прелича на баща си (както братчето й) все едно някакви тестове правят...абе ужас много се дразня #2gunfire #Cussing out

# 247
Не ми е пречило никога да гледат детенцето ми,че тя си е красавицата на мама  Blushи привлича внимание  Mr. Green,но виж разни там лелки или бабки да ми я пипат,щипкат или целуват не  Naughty,казвам си или дискретно си я придръпвам  Peace

# 248
  • София
Когато се роди нашето бебе,беше юни и се е случвало,когато сме навън да го нося,а той е бил на дни-хората като го видеха толкова мъничък,излъчваха от ония смешни миловидно-състрадателни физиономии,като се сетя ми е смешно,но и аз съм ги правила.И в количката са поглеждали,но никой не се е врял вътре да го пипа.
Аз си признавам като видя близначета или много малко бебче-поглеждам,да!

# 249
Зяпат да, но както сте написали и вие - по дразнещо е когато започнат да "поплюват", да щипкат и т.н.

# 250
  по дразнещо е когато започнат да "поплюват"

ооо... да бях забравила да го вметна,то води класацията,лелее колко е ужасно това да хвърлят разни лиги върху бебока ти  ooooh!

# 251
Докато беше обърната към много-се навираха направо в лицето и  #2gunfire #2gunfire
Сега като е с лице напред най-много ме дразни цигане като я гледат.Или който дойде при нея да я пипат за ръцете  #Crazy И казвам да не я пипат по ръчичките,защото сега си ги лапа-няма бре никой не те отразява  #Cussing out

# 252
Е как няма да зяпат, като моят син се хили и закача с всички  hahaha

# 253
Непрекъснато зяпат!

# 254
Моята дъщеря реве от почти всички непознати и те немогат да и се порадват дори и да искат.

Общи условия

Активация на акаунт