Минувачите зяпат ли в количките с децата ви?

• 10 619
  • 259
  •   1
Отговори
# 225
Ами и аз зяпам, защото винаги се чудя дали съм облякла моето подходящо и гледам как са облечени другите бебета на подобна възраст. Mr. Green

# 226
Ами и аз зяпам, защото винаги се чудя дали съм облякла моето подходящо и гледам как са облечени другите бебета на подобна възраст. Mr. Green

И аз така.Все не мога да преценя топло ли е или студено.

# 227
  • Пловдив
Синът ни като беше бебе,много го зяпаха разни хора.Наистина е дразнещо,но пък и аз като малка постоянно надничах в бебешките колички,за да се порадвам на бебетата.Тогава не съм мислила,че им е неприятно на майките.Не трябва да обръщаме чак толкова внимание.Нека си гледат.За собствено успокоение бях сложила синьо око против уроки и след известно време започна да не ми прави впечатление,това че ми гледат детето.

# 228
  • до една звездичка
...И в този ред на мисли две деца едното слабичко,грозноватичко,черничко,а другото русичко,с бузки само за щипкане.На второто се радва всеки който мине,на другото не.Ами майката на първото пита:"грозно ли ми е детето че никой не му се радва?"

Joy
Айде, стига бе! Peace
Коя майка ще си зададе подобен въпрос за собственото си дете? Crazy

# 229
Зяпаха ме мен и количката, 'щото беше покрита с комарник за колички, при това черен(уфф, престъпление), но не можеха да видят детето в нея.  Mr. Green

А и няма начин да стане - при положение, че бих си казала "право куме та в очи", че не трябва да си завират носовете вътре. Особено пък по-големи деца.

# 230
А и няма начин да стане - при положение, че бих си казала "право куме та в очи", че не трябва да си завират носовете вътре. Особено пък по-големи деца.
Защо е уточнението - "особено пък по-големи деца"? Какъв е проблемът с тях конкретно?

# 231
и аз гледам бебетата като минава количка, независимо дали са познати или не, просто обичам малки бебета и им се радвам, но не се надвесвам над количките да ги оплювам като бабите, което и мен много ме дразни... newsm61

# 232
...И в този ред на мисли две деца едното слабичко,грозноватичко,черничко,а другото русичко,с бузки само за щипкане.На второто се радва всеки който мине,на другото не.Ами майката на първото пита:"грозно ли ми е детето че никой не му се радва?"

Joy
Айде, стига бе! Peace
Коя майка ще си зададе подобен въпрос за собственото си дете? Crazy
Има такива майки.Както се чуди всяка майка дали детето и се развива нормално/теми във форума колкото щеш/,така има и за това.
А е факт че има по-атрактивни деца които няма как да не привлечат внимание и по-невзрачни.За мен лично всички деца са хубави,но пухкавите няма как да не ги щипна.Така че майки ако децата са ви пухкави,пазете ги от мен,защото съм досадна зяпачка. Peace

# 233
Аз се заглеждам, но не бих се навряла близо до детето или да го пипам. По същия начин не ми пречи хора ако се загледат или коментират. Напротив става ми приятно, но ако тръгнат да пипат или да се навират в количката, не позволявам.

# 234
На мен в количката са се заглеждали предимно баби и лелки,аз не се заглеждам в чуждите колички.

# 235
Видя ли дете - заглеждам се. Децата са прекрасни и винаги те карат да се усмихнеш.  Heart Eyes
Все повече се убеждавам, че хората се чудят за какво да се дразнят ... и угодия няма  Tired

# 236
Да, зяпат минувачите, и това определено ме дразни  #2gunfire  Просто ме отвращава хорското любопитство, което е прекалено в този случай- когато говорим за случайни минувачи. Бебе като бебе, какво толкова има да му се вторачват???
Когато бебчо беше опъпчен от прегряване, а беше в грозни пъпки по цялото лице, ми беше още по- неприятно...
Деца също не обичам да се приближават. Имах такъв случай- на пейка съм и идват 2 момиченца, едното остава встрани, а другото веднага се надвеси над бебето, а то беше на месец тогава. Искаше да го пипне, да го хване, на което аз отговорих, че не може, защото спи, а детето остана така още 3-4 мин., вторачено ту в мен, ту в бебето. Естествено ми стана неприятно, защото децата също боледуват, не ми харесва някой да диша в лицето на бебето ми, но не можех грубо да изгоня момиченцето... Няма да ви казвам майката как ме изгледа, след като благоволи да си извика детето.... #Crazy  

# 237
Много ми е любопитно едно, как точно зяпат в количките ви?
Малките бебета в повечето случаи се возят с лице към майката, която доста закрива видимостта. И не мога точно да схвана механизмът на надничане и вторачване в коша на движеща се количка.
Или минувачите се обръщат да гледат след вас и вие се обръщате да ги погледнете, гледат ли ви?
Две деца имам и двете са возени в количка, този проблем не съм го срещала.
Хайде, ако е спряла количката о.к. Всеки може да се надвеси или завре в нея.
Та моля, да ми обясните.

# 238
Любимото ми изпълнение е когато съм натоварила малката в кенгуруто, защото реве в количката и с едната ръка бутам количката, а с другата държа баткото, който също е почти бебе. Всеки втори наднича в количката да види дали там няма трето бебе  Sunglasses.

# 239
Е, такова нещо пък никога не ме е дразнило.
Гледали са в количката, надничали, пипали.
Не го намирам за неприятно. В квартала ни има център за деца с увреждания.
Като се разхождах с количката, редовно срещах учител с група деца.
Направо ме наобикаляха и пискаха и гледаха. И това не ме дразнеше.

Общи условия

Активация на акаунт