Минувачите зяпат ли в количките с децата ви?

• 10 628
  • 259
  •   1
Отговори
# 45
Малките бебета са толкова сладки и много хора ги гледат с умиление.
Това,спред мен,са естествени чувства,които се зараждат у хората при вида на бременна или бебе.
[/b]
 Peace

Никога не ме е дразнило, че някой ще се радва на децата ми - стига надничането в количката, да си е само надничане /без пипане/. Даже ме е изпълвало с гордост!

# 46
  • София
Ами редовно гледат и то особено други майки с колички Flutter!И аз понякога поглеждам(не мога да си го обясня този порив Simple Smile)

# 47
Зяпат си хората,лошо няма.
Аз се радвам когато ми гледат детето.Само да не пипат.
Онзи ден един дядо(казвам дядо,защото беше на около80г),ни срещна по пътя,спря се пред количката и каза:"Я да видя това малко ангелче"...-тя Алина пък взе,че се усмихна и той човека само дето не се разплака.

# 48
 Blush аз "зяпам" от разстояние  Crazyне мога да не погледна като знам какво има вътре  Heart Eyes

# 49
  • София
Зяпат си постоянно хората,не ми пречат стига да не пипат малкия.Не съм позволявала да се завират в количката

# 50
Да зяпат, само да не барат  Crazy

# 51
Зяпат... скоро обсъждахме с брат ми колко е странно... до преди известно време аз надничах тайно като се разминавах с количка.. а сега надничат в моята  - аз съответно се пъча и изпитвам странна гордост  Heart Eyes

Досега само една жена е надничала така отблизо. В парка една майка дойде, поздрави ме, надникна (НЕ се завря цялата вътре) видя, че спи, "заплю я" и прошепна "Жива и здрава да ти е" и си замина Simple Smile Стана ми хубаво..

# 52
И при мен се е случвало разни лелки да си врат главите в количката и да коментират след това - да не съм давала на всеки да ми гледа детето, че може да го "урочаса", не че те не правят такова нещо, ама нали за тях не се отнася.

# 53
  • Пловдив
Аз също понякога надничам дискретно, но дотам. Обаче има доста нагли хора ,които не само че се навират в лицето на детето , но го пипат и постоянно коментират. Приятно ми  е ,че детето се харесва , но мисля има доста начини  за одобрение без да ставаш дразнещо нахален.

# 54
Аз винаги се зазяпвам но само от далече и никога не коментирам...

# 55
  • Някъде там...
Зяпат в количката.  Laughing Как да не зяпат като е червена и при това двойна. Не ми пречи. Радват се хората, често ми пожелават да са живи и здрави. Като бяхме на гости в Хасково туркините като ме видеха и казваха "Машалла!".  Joy
Случвало се е да се спре майка с дете и да попита може ли детето да види бебетата. Досега само един дядо пипна едната по главичката, други посегателства не сме имали.
И аз се заглеждам по чуждите бебета. Правех го и преди да забременея. Сладки са, мили са, а и не го правя с лоша умисъл. Старая се да е дискретно и не си позволявам да пипам.  Peace

# 56
  • София
Зяпат си ,колкото искат.за това не може да ги спреш.Някои коментират,културните след като сте отминали,простаците директно на висок тон с ръка пред устата Mr. Green
"Виж каква коса има това бебе!","Мале колко е рошаво" или обобщаващото "Виж,виж..!"

# 57
Не ми е било неприятно да се заглеждат по количката на дъщеря ми, но веднъж една жена,далечна позната, дойде и вдигна спящото бебе от количката. Аз само попитах как може такова нещо, а тя ме погледна безцеремонно все едно си пипа своето дете,е направом побеснях. От тогава ме избягва, вече 6 години. Това е единствения път когато някой ми е пипал детето.

# 58
Да,особено тук в Канада чак вътре се пъхат Wink

# 59
  • България
Гледат го,радват се,но фрапиращи ситуации съм нямала!
При нас има друг проблем Laughing
Двамата с баща му с ме с кафяви очи,а той със сини (на дядо си) и съм подложена на постоянни въпроси-"Ама как така?","Защо е със сини очи?"... и т.н.т
Ми какво да им се обяснявам постоянно?
Писна ми всеки път да давам дежурния отговор:"Дядо му е със сини очи!"
Или "На комшията е"!!! Joy
Много ме дразни,може би защото съм питана безброй пъти,знам ли...

Общи условия

Активация на акаунт