Минувачите зяпат ли в количките с децата ви?

• 10 648
  • 259
  •   1
Отговори
# 15
И аз се заглеждам като видя малки деца  Embarassed Толкова са сладки и смешни понякога  Mr. Green Но никога не съм се навирала в колички, нито пък съм ги коментирала  Stop

# 16
Когато зяпат няма проблем, но много ме дразни всеки срещнат да пипа малката и то по лицето.

# 17
Зяпат,навират се,искат да го пипат,коментират...Ами,не е приятно,меко казано.А и той хич не обича да го пипат(даже и нас,с баща му,се ядосва често Confused).Има случаи,в които побеснявам.Нека му се радват,но от разстояние Peace

# 18
  • Варна
Да зяпат,като си нямат друга работа, то и аз понякога се
зазяпвам в дребните сладури. Гледам да не е нахално  Wink

# 19
Случва се да надничат,но по-скоро дискретно.Не съм имали такива фрапиращи случаи,като това някой да се навре в количката при детето Twisted Evil

# 20
Аз самата гледам в количките. Мога и "зяпам" да използвам, но не ми е в речника по принцип.
Не си завирам главата и не говоря на бебетата нищо, но рядко ще се размина с количка, без да погледна бебето. Това откакто родих, преди това въобще не забелязвах.

# 21
  • Пловдив
Да , надничат в количката някой дискретно, други не до там.Аз също го правя често  Embarassed

# 22
Много го мразя това, направо побеснявам  #Cussing outАма то бива неткатичност и наглост ама някой хора нямат нито възпитание, нито обноски. Режа ги на салата. Малко грубичко, но съм си такава. Иначе съм много усмихнат човек, но когато става въпрос за здравето на детето ставам зла. Simple Smile Става въпрос за пипането, а за гледането никой не може да те спре да гледаш или пък хората да гледат- но от далеч! 1stroller

# 23
Поглеждам,но от разстояние.По-трудно ми е да въздържам малкия Simple SmileДецата са много любопитни,и все гледа да пипне нещо интересно по количка-някаква играчка закачена най-често.Обяснявам,че не се пипат нещата на бебето,а само се поглежда,но до следващия път е забравил Simple Smile
Случвало се е да се врат и в количката на малкия като бебе,но съм се ядосала само на една позната веднъж защото си беше видимо хремава,но не съобразява.Веднага си тръгнах с количката естествено.Яд ме е на такива,които нямат и най-малката доза съобразителност Crossing Arms

# 24
Нямам нищо против да гледат,но когато тръгнат да се навеждат към детето,не много тактично избутвам количката и бързо се сещат да спазват дистанция Mr. Green

# 25
  • след Околовръстното
Случвало се е и да надничат и да коментират.
Никога не ме е дразнело.
Хората се радват - какво лошо има.

# 26
Аз и в онази тема май съм писала,че
се е случвало хората да се радват,поглеждат,
да кажат нещо хубаво,но никога не са
злоупотребявали.
Не ми е било неприятно,напротив.
А пък близнаците будят особенна радост и
интерес.Понятно е.
Не се вторачвам толкоз в собственото ми дете.

# 27
Зяпат. На мен не ми пречи, понякога ми е много забавно, особено като почнат да ме гледат едно такова гузно. Все едно се чувстват виновни, че са се загледали в детето ми и се чудят дали няма да им направя забележка. Явно много майки показват, че им е неприятно чужди хора да се заглеждат и да пипат децата им.
Повече бих се притеснила, ако изобщо не я поглеждаха.  Laughing

# 28
  • гр.София
"Зяпат" но не ми пречи, даже ми става приятно като коментират колко е сладко мойто бебче  Simple Smile

И аз  се заглеждам, любопитни и забавни са ми и чуждите дечица, но се старая да го правя дискретно и не коментирам, освен ако някое извънредно сладко бебенце не ме провокира. Коментарът ми се свежда до това да обърна внимание на спътника ми какво хубаво детенце съм видяла или пък колко оригинално е облечено. Реакцията ми е спонтанна и не мисля, че би обидила някоя майка. Скоро ни се случи един велосипедист да мине покрай нас с количката и да се извърне с усмивка на лицето след нас с риск да падне. Повече от ясно е, че ми стана много приятно.

# 29
Не ме дразни и не ми пречи.В Испания е прието непознати хода да идват до бебето,да му говорят,да го пипат.Когато живеехме там свикнах с това и не ме притесняваше никак,при все,че всичко го правеха.Много се радваха на малкия и никога не ми е било неприятно.Аз много обичам да гледам бебета и вечно се заглежддам след мамите с количките.Никога не ходя да надничам и да обсъждам по чужди колички,но нерядко ми се е случвало да се 'закачам' словесно  с някое по-голямо бебе,което сладко ми се усмихва от количката.Ако се спазва дистанция от чуждата количка и дете,не вижам проблем хората да гледат.Е,признавам ,че коментарът за бебетата на Каси е бил супер тъп. Confused

Общи условия

Активация на акаунт