Боя за коса blond 8

• 48 411
  • 365
  •   1
Отговори
# 255
Godiava, с блондора на денис какъв нюанс се получава без да слагаш боя?
При стоене 25 мин. на мен ми става почти бяла косата,за това аз,за да не я горя толкова стоя само 15 мин.-става по-патешка,но като сложа боята отгоре се покрива Simple Smile

Бонче, на Денис блондора с 12% окислител ли върви? И някой знае ли дали има в търговската мрежа блондор, който да върви с по-нисък % окислител?  Mr. Green
Да,окислителят е 12% .Ще питам една моя позната,която работи в парфюмерия и ще ти кажа има ли блондор с по-слаб окислител  Peace

Мерси   bouquet

# 256
http://www.solvexcp.com/index.php?page=shop.product_details& … id=26&lang=bg   ето този е с 9 процента,много е щадящ,изсветлява хубаво и мирише много сладко на бадем и мед  newsm74

Златна си  Hug  bouquet
А къде в София мога да си го купя?  Mr. Green
И твоя естествения цвят какъв е? Колко време стоиш с него?  Mr. Green
Ама то никъде не пише, че е 9%.  newsm78 В магазина ли да кажа, че искам с 9%? Сори за олигофренските въпроси  Mr. Green Blush
В София можеш да го намериш в магазинчето на Алабин.Вътре в кутията има шишенце с окислител и на шишенцети си пише 9% ако искаш мога да го снимам  Joy Моят естествен цвят е кестеняв към тъмно и стоя различно и 30 минути съм стояла и 40 и 50 всеки път различно  Simple Smile

Мерси, аз даже гледам, че на опаковката пише че е безамонячен блондора  Party

# 257
Да безамонячен е и никога не ми е правил ранички или да щипе или да сърби или нещо такова  Simple Smile

# 258
http://www.solvexcp.com/index.php?page=shop.product_details& … id=26&lang=bg   ето този е с 9 процента,много е щадящ,изсветлява хубаво и мирише много сладко на бадем и мед  newsm74

Златна си  Hug  bouquet
А къде в София мога да си го купя?  Mr. Green
И твоя естествения цвят какъв е? Колко време стоиш с него?  Mr. Green
Ама то никъде не пише, че е 9%.  newsm78 В магазина ли да кажа, че искам с 9%? Сори за олигофренските въпроси  Mr. Green Blush
В София можеш да го намериш в магазинчето на Алабин.Вътре в кутията има шишенце с окислител и на шишенцети си пише 9% ако искаш мога да го снимам  Joy Моят естествен цвят е кестеняв към тъмно и стоя различно и 30 минути съм стояла и 40 и 50 всеки път различно  Simple Smile

Мерси, аз даже гледам, че на опаковката пише че е безамонячен блондора  Party

Момичета,заинтригувахте ме с този блондор. Simple Smile И аз съм в чуденка от няколко дни с какво да си направя корените,та да не станат жълтави или рижави.
wdv,с него жълтеят ли корените? Смисъл става ли хубав цвят без да се налага после боядисване. Rolling Eyes

# 259
Някоя от вас ,ако има желание да поделим една опаковка от пастата за изрусяване платиниум на лореал да ми пише на лични.Аз ще си я поръчам при всички положения ,но ще ми е множко така ,че ако има желаещи .....чакам  Simple Smile

# 260
# 261
Моля ви помагайте   Praynig

Бях си избрала на мажиблонд номер 913-бежово русо,но нали съм "късметлийка" боята е свършила и ще я получат чак към 25.07 и сега се чудя дали заедно с пастата за изрусяване да си поръчам безамонячната 9.13 на ричес или само пастата да си поръчам и от парфюмериите да си търся подобен цвят.Косата ми е мисля 5 ,но има много упорит червен пигмент и естественно винаги жълтее та за това пастата е задължителна.И още нещо цвета който съм избрала не е много светло и се чудя дали тази безамонячната ще ме изсветли достатъчно и след нея този цвят .....уф много въпроси,но докато улуча ще е чудо.Но твърдо съм решена вече само в къщи да се боядисвам ,че не стига ,че пари много по салоните ами и часове дават след седмица....и аз си ходя с корен

# 262

Роши, аз си поръчах безамонячна от златна рибка и мисля като изсветля корените и да мажа цялата коса. Как мислиш? Така само корените са натоварват повечко, то на косата ми само тонер и трябва, тя е обезцветявана. Знаеш ли дали е трайна?  newsm78

# 263
Моля ви помагайте   Praynig

Бях си избрала на мажиблонд номер 913-бежово русо,но нали съм "късметлийка" боята е свършила и ще я получат чак към 25.07 и сега се чудя дали заедно с пастата за изрусяване да си поръчам безамонячната 9.13 на ричес или само пастата да си поръчам и от парфюмериите да си търся подобен цвят.Косата ми е мисля 5 ,но има много упорит червен пигмент и естественно винаги жълтее та за това пастата е задължителна.И още нещо цвета който съм избрала не е много светло и се чудя дали тази безамонячната ще ме изсветли достатъчно и след нея този цвят .....уф много въпроси,но докато улуча ще е чудо.Но твърдо съм решена вече само в къщи да се боядисвам ,че не стига ,че пари много по салоните ами и часове дават след седмица....и аз си ходя с корен

Аз се спрях на Ричес, защото косата ми е достатъчно изсветлена вече, проблема са ми корените, но аз го решавам с блондор, трябва ми мат след това и затова реших да е Ричес, за да не си тормозя перучката  Hug Но ако твоята коса не е изцяло изсветлена, по-добре не рискувай с безамонячна, но това не е мнение на професионалист.  Wink По какъв начин си се правила до тука, какъв метод, колко ти е блондирана косата? Колко ти е светло русото? Имаш ли снимки?  Hug

# 264
Косата ми в момента е персийски килим ето история  Grinning   2 години кичури ,кичури и накрая се сля горе долу и аз реших да и сложат направо боя на цялата коса /горе долу добре стана с изклучение на корените/ ,но от там ми дойде откачената идея да се потъмнявам светло кестеняво ,та за целта ми сложиха първо кичури за да видим дали ще се възприема ,уж се възприех ,боядисаха ми цялата коса и като се видях цялата кестенява направо ми потъмня физиономията  #2gunfire тази стрелба е за мене.
От там две бои крамер от магазина и сега съм от ушите надолу нещо като 9.02 на безамонячната на лореал ,а от ушине нагоре уф незнам ,но е жълтеникаво .С две думи трябва да се обезцветя за да стане един цвят .....

# 265
Скела, според мен може да се обезцветят корените и жълтите дължини от косата ти, другото не го пипай и би трябвало да стане  Wink А като си 9.02 на Лореал, ами вземи си 902 на Мажиблонд, блондирай корените и жълтите участъци да се обезцветят и после мажи с боя цялата коса, но с 3% окислител  Flutter
НО не бързай, докато някой от експертите - Белисима или Рошавка не се изкаже, че аз съм аматьор  Rolling Eyes

# 266
Днес направих следното - взех един кичур от косата си и го намазах с блондора на Евтерпа. Изчаках 50мин., понеже кичура си стоеше още доста тъмен. Накрая измих, сложих балсам, след което пак измих и сложих от тониращия балсам на Престиж. Сега ще чакам около 30-на минутки и ще измия отново. Но цвета е ужасен. Един такъв оранжев. На нищо не прилича. Косата ми е с естествен цвят между тъмно и светлокестеняво. Блондора е с 12% окислител, мислех, че ще ме изруси повече. Кофти история. Май първо ще си ходя рижава и след второто изсветляване може да се получи русо.  Tired

# 267

Роши, аз си поръчах безамонячна от златна рибка и мисля като изсветля корените и да мажа цялата коса. Как мислиш? Така само корените са натоварват повечко, то на косата ми само тонер и трябва, тя е обезцветявана. Знаеш ли дали е трайна?  newsm78

За трайност, безмонячната предполагам, че ще държи до месец някъде, някои от русите безамонячни не покриват добре обезцветявана коса и може да се наложи доста често да си правиш мат по този начин, което не е много уместно ...

# 268
Днес направих следното - взех един кичур от косата си и го намазах с блондора на Евтерпа. Изчаках 50мин., понеже кичура си стоеше още доста тъмен. Накрая измих, сложих балсам, след което пак измих и сложих от тониращия балсам на Престиж. Сега ще чакам около 30-на минутки и ще измия отново. Но цвета е ужасен. Един такъв оранжев. На нищо не прилича. Косата ми е с естествен цвят между тъмно и светлокестеняво. Блондора е с 12% окислител, мислех, че ще ме изруси повече. Кофти история. Май първо ще си ходя рижава и след второто изсветляване може да се получи русо.  Tired

Смени блондора, 50 минути с блондор + 30 тонер е много силно за косата, по - добре по - силен блондор за да седиш по- малко....

# 269

За трайност, безмонячната предполагам, че ще държи до месец някъде, някои от русите безамонячни не покриват добре обезцветявана коса и може да се наложи доста често да си правиш мат по този начин, което не е много уместно ...

Е да, ама нали това е Лореал уш  Crazy Ти имаш ли наблюдения върху коси, които са обезцветявани и боядисвани с Ричес. И ако върху обезцветена не хваща добре, тогава за какво стават тия руси безамонячни бои?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт