Боя за коса blond 8

• 48 398
  • 365
  •   1
Отговори
# 270

Роши, аз си поръчах безамонячна от златна рибка и мисля като изсветля корените и да мажа цялата коса. Как мислиш? Така само корените са натоварват повечко, то на косата ми само тонер и трябва, тя е обезцветявана. Знаеш ли дали е трайна?  newsm78

За трайност, безмонячната предполагам, че ще държи до месец някъде, някои от русите безамонячни не покриват добре обезцветявана коса и може да се наложи доста често да си правиш мат по този начин, което не е много уместно ...

Е да, ама нали това е Лореал уш  Crazy Ти имаш ли наблюдения върху коси, които са обезцветявани и боядисвани с Ричес. И ако върху обезцветена не хваща добре, тогава за какво стават тия руси безамонячни бои?  newsm78

Като цяло нямам наблюдения при боядисване на обезцветявани коси със безамонячната на Лореал, но като цяло обезцветяваните коси трудно задържат боя, особенно тези с блондор. Това е и причината поради която трудно се покриват кичури или руса коса с по- тъмен цвят боя.

Безамонячната би ти помогнала да придадеш нюанс на косата си или да освежиш цвета и блясъка Simple Smile

# 271
Днес направих следното - взех един кичур от косата си и го намазах с блондора на Евтерпа. Изчаках 50мин., понеже кичура си стоеше още доста тъмен. Накрая измих, сложих балсам, след което пак измих и сложих от тониращия балсам на Престиж. Сега ще чакам около 30-на минутки и ще измия отново. Но цвета е ужасен. Един такъв оранжев. На нищо не прилича. Косата ми е с естествен цвят между тъмно и светлокестеняво. Блондора е с 12% окислител, мислех, че ще ме изруси повече. Кофти история. Май първо ще си ходя рижава и след второто изсветляване може да се получи русо.  Tired
50 минути с блондор с 12% и косата ти е оранжева  Shocked явно косата ти е или мнооого тъмна или доста упорита

# 272
А защо не я покри с онези шапчиците за баня от найлон дето са по-добре да е станало

# 273
само не и шапчицата, моля ви това е безумие блондора 50 мин и то със такъв оксидант

# 274
не е ли добра идея  Joy

# 275
не е ли добра идея  Joy

ако иска косата да й остане в ръцете след като махне шапката Simple Smile

# 276
аз въобще се чудя как е могла да сложи блондор с 12% на косата си

# 277
  • в голямото село
хайде сега и аз да питам нещо Laughing  боядисах се със светлите цветове безамонячна боя на лореал ричес, обаче...... в началото добре но после някакси с времето избиват едни червеникави отблясъци. Та въпроса ми е може ли да я тонирам с тониращия балсам на престиж? Ако и рошавка се включи супер Hug

# 278
хайде сега и аз да питам нещо Laughing  боядисах се със светлите цветове безамонячна боя на лореал ричес, обаче...... в началото добре но после някакси с времето избиват едни червеникави отблясъци. Та въпроса ми е може ли да я тонирам с тониращия балсам на престиж? Ако и рошавка се включи супер Hug

Не знам на какъв принцип е тониращият балсам на Престиж? Тип матиращ ли е? Ако да, значи можеш.

# 279

Кой номер на Ричес ползва? И обезцветява ли преди това?  Wink

# 280

Роши, аз си поръчах безамонячна от златна рибка и мисля като изсветля корените и да мажа цялата коса. Как мислиш? Така само корените са натоварват повечко, то на косата ми само тонер и трябва, тя е обезцветявана. Знаеш ли дали е трайна?  newsm78

За трайност, безмонячната предполагам, че ще държи до месец някъде, някои от русите безамонячни не покриват добре обезцветявана коса и може да се наложи доста често да си правиш мат по този начин, което не е много уместно ...

Е да, ама нали това е Лореал уш  Crazy Ти имаш ли наблюдения върху коси, които са обезцветявани и боядисвани с Ричес. И ако върху обезцветена не хваща добре, тогава за какво стават тия руси безамонячни бои?  newsm78

Като цяло нямам наблюдения при боядисване на обезцветявани коси със безамонячната на Лореал, но като цяло обезцветяваните коси трудно задържат боя, особенно тези с блондор. Това е и причината поради която трудно се покриват кичури или руса коса с по- тъмен цвят боя.

Безамонячната би ти помогнала да придадеш нюанс на косата си или да освежиш цвета и блясъка Simple Smile

Преди малко ми пристигна Ричеса, донесаха ми я. Роши, аз сега взех да съжелявам  Tired Май сбърках. Трябваше да си поръчам 902 на Мажиблонд. Какво да правя? Да пробвам ли така, както бях решила или?  ooooh!

# 281

Пробвай защо не, за да видиш какъв е ефекта.... но за корените не знам как би било и дали ще изсветли достатъчно?

Преди малко ми пристигна Ричеса, донесаха ми я. Роши, аз сега взех да съжелявам  Tired Май сбърках. Трябваше да си поръчам 902 на Мажиблонд. Какво да правя? Да пробвам ли така, както бях решила или?  ooooh!

# 282
Роши, нещо не разбирам какво си искала да кажеш  Embarassed Joy

# 283
  • в голямото село

Кой номер на Ричес ползва? И обезцветява ли преди това?  Wink
    Не съм се обезцветявала косата ми е светла. Ползвах 9.13 или 9.31 не помня точно номера ванилово бежово се водеше. Д обре ми покри косата и корените и косата ми е някак съживена. Само ако не бяха тези червеникави отблясъци. Ти кой номер си взе? И балсама на престиж матира ли?

# 284

Вив,кой цвят на Ричес-а си взе? Peace

Общи условия

Активация на акаунт