Любители на кучета-8

• 42 968
  • 442
  •   2
Отговори
# 150
  • сусурлево
Ето снимки и от днес на Роман - вече на 3 месеца и половина
      малко мокър      
Много  трудно мога да го накарам да стои на едно място

# 151
# 152
Много е сладък и си личи че е по голям .Ето и нашите поспаланки и поспалан  Joy

# 153
  • София
Много е сладък и си личи че е по голям .Ето и нашите поспаланки и поспалан  Joy

толкова са сладки Heart Eyes
Ето снимки и от днес на Роман - вече на 3 месеца и половина
      малко мокър     
Много  трудно мога да го накарам да стои на едно място

много ми прилича на Мечо    и аз едвам хващам Мечо в хубава поза  много ми е трудно да го снимам

# 154
  • София /Абсурдистан
Ето ни и нас - снимката е от тази неделя в Южния парк.

# 155
  • на плажа
 Етка, не е необходимо да копираш така или иначе огромните снимки, за да кажеш колко са сладки кучовците.  Peace
 Гале, намаляй ги малко, бе душо, че мониторът ми превъртя вече  Wink.

# 156
juliana_p, така като те чета, опцията ти е да потърсиш сама стопани на кучето (Дж.Р. Т. си имат достатъчно организационни проблеми). На пари не се надявай. Особено от боклуците, които са ти го продали. Предположението за евтаназията не е безоснователно в случая. Моля, не бъркай развъдчик с тия бездарни търгаши!
Усяех ти желая.

Нещо си объркала ника нямам дж.ръсал териер , а бих искала

arcana
- има предвид savina_h

# 157
Страхотни кучета и палета  Hug Да ви разкажа на бързо една историйка, аз работа на бар на Златни пясъци, при мен идваха редовно двама клиенти от Холандия, и бях учудени как така се разхождат кучета по улицата, много си харесаха едно и искаха да го вземат със себе си, и ме питаха дали ще е проблем, аз им казах, че няма проблем, само трябва да питата туроператора какви са изискванията за да пренесат куче в Холандия. За съжаление не бях на работа за да разбера какво се е случило, но септември месец пак ще идват, надявам се да ги видя и да разбера, предполагам не са го взели, няма да е толкова лесно предполагам, но щеше да е хубаво един сладък бездомник да живее по-добре...

# 158
Ира вземам си бележка от забележката  Hug

# 159
  • сусурлево
Страхотни кучета и палета  Hug Да ви разкажа на бързо една историйка, аз работа на бар на Златни пясъци, при мен идваха редовно двама клиенти от Холандия, и бях учудени как така се разхождат кучета по улицата, много си харесаха едно и искаха да го вземат със себе си, и ме питаха дали ще е проблем, аз им казах, че няма проблем, само трябва да питата туроператора какви са изискванията за да пренесат куче в Холандия. За съжаление не бях на работа за да разбера какво се е случило, но септември месец пак ще идват, надявам се да ги видя и да разбера, предполагам не са го взели, няма да е толкова лесно предполагам, но щеше да е хубаво един сладък бездомник да живее по-добре...
Става много лесно - отиваш при ветеринар , прави му се ваксина (м/у 10 -30 лева зависи коя ваксина му направят), паспорт (чип) и купуваш клетка за пренасяне и няма никакъв проблем да  го пренесеш където и да е било , плащаш си таксата за самолета или автобуса и готово . Ако не са го взели като дойдат пак им обясни това

# 160
Здравейте отново, искам да ви кажа какво стана с глухото кученце. Предложихме на хората от "Нети" да го задържим , но да ни върнат част от парите. Те отказаха под претекст , че в Западна Европа имало пазар дори за "дефектните" кученца. Ще ни дадат друго и ще поемат разходите по първоначалните манипулации при ветеринара. Поне излязоха коректни. Naughty

# 161
  • сусурлево
А ти не се ли привърза вече към кучето , защо не го задържиш ?

# 162
Както вече казах, синът ми е на 5 и комуникацията между кученцето и него на практика е невъзможна. Дори да го бяхме задържали, щях да потърся човек, който има възможност да се занимава с него и щях да му го подаря. Но при положение, че те отказаха да отбият от цената, не мога да си позволя толкова скъпи подаръци.

# 163
  • София
Галя, бебоците даже са пораснали!

По повод на развъдчиците искам да ви кажа, че се убиват кученца само поради факта, че са женски #Cussing out #2gunfire, камо ли пък да имат някакъв недъг!

# 164
 mariyka  пораснали са дебеланка е наддала за 4 дена 90 гр .другите 60-40гр само черничкото е качило 30 гр ама ако не съм там да я набутам да суче другите я избутват .
Моля те не говори така как ще си убиват бебетата  newsm45

Общи условия

Активация на акаунт