Music Idol 3 - тема 14

• 49 381
  • 899
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм фен на Боян, пуснахме 2-3 смс-а за него, но мисля, че ще спечели Маги.

# 601
# 602
  • Варна
И се започва, новият МА е, айде да видим реклами, да попее еди кой си  и после пак реклами, и ...........

Боян! Боян! Боян!

# 603
  • Пловдив
Дали ще направят простотията - Имаме по-малка разлика от 1%?  newsm78

# 604
Аз като говорим за физики-да кажа моето си мнение-ако Маги е свиня-не знам Боян с това шкембе какво е тогава-върти ми се шопар в акъла.

# 605
  • Варна
Дали ще направят простотията - Имаме по-малка разлика от 1%?  newsm78
Като нищо.

# 606
  • Пловдив
Аз като говорим за физики-да кажа моето си мнение-ако Маги е свиня-не знам Боян с това шкембе какво е тогава-върти ми се шопар в акъла.
Joy Joy Joy
Ами имаме си 2 прасета на финала  hahaha hahaha

# 607
Нееееееее,той е глиганче hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 608
Абе вие толкова ли не забелязвате,че се натъртва на всяко изречение-" Айдъла на България и Македония.."-стига се молихте и пускахте смс-и-Боенчооооо-ти си герой. Whistling
Дано да не си права.Маги ми харесва повече.

# 609
Joy Joy Joy
ама едното е грозно и постоянно квичи,а другото поне може да го трае човек  Mr. Green

# 610

Ама нали няма да ги правим манекени

# 611
Хм,прави сте-съгласна съм. Манекени няма да ги правим-ама говорихме в чия компания ги искаме-не кой как пее,та реших,че можем да обсъдим и физиката им-какво пък-пак не е свързано с пеене.

# 612
  • Варна
Joy Joy Joy

hahaha hahaha

Ох, ще ме уморите от смях.

# 613
  • София
 Той е глиганче, не знаеш ли? Сам си го каза и така си викали на галено със Соня. Hug

# 614
Маги има невероятен диапазон на гласа!
И според мен се справи доста по-добре с песента на Куин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт