Music Idol 3 - тема 14

• 49 267
  • 899
  •   1
Отговори
# 705
Айде да ни е честита!

# 706
  • UK
Е на какъв език да е първия сингъл за българския Айдъл - на румънски ли? Умирате си да търсите конспирации.

Песента между другото на първо слушане (половин слушане) ми хареса. Simple Smile Текста е много постен, но като мелодия става.

# 707
  • Разпиляна във въображението
Честито на победителя!

Шоуто най-после свърши! Алелуя!

Колкото за подаръка на Бойко ooooh!

# 708
Еее, ами в живото предаване от Скопие, какво казаха 100 пъти- Македония подкрепя Боян. Питаха ги за момичетата, ама девойката си знае нейното, били добри, ама те си подкрепят Боян.

# 709
  • София
Ужасно ме е яд за Боян, ние гласувахме през целия формат за него  Cry Cry Cry

# 710
Е на какъв език да е първия сингъл за българския Айдъл - на румънски ли? Умирате си да търсите конспирации.

Песента между другото на първо слушане (половин слушане) ми хареса. Simple Smile Текста е много постен, но като мелодия става.

Уфффф стига мрънка. Песента би следвало да е за айдъла на България и Македония..за мен е ок да е на български, но какво ли си мислят в Македония по въпроса  Thinking

# 711

ами мърморанке при условие,че един от финалистите е македонец е тъпо песента да е бг при условие,че има дори и минимален шанс той да спечели,та поне можеше да е на английски,та да не се набива така на очи ooooh!

# 712
  • Пловдив
Много смешно ми стана като и връчи Знака на София  Laughing

Laughing бе щом пропусна ключа от апартамента пак добре, ама щот не е негов тип, ако беше спечелила ЕлиТо  Crazy Flutter не е ясно дали и това нямаше да е в наградата  Joy hahaha
hahaha hahaha Joy

Уф, свърши.
Сега кое шоу следва  newsm78

# 713
Със сигурност и Боян няма да остане без нищо. Ако Саня Армутлиева има акъл, ще му направи песен.

# 714
  • София
Ееее, страшно разочарование. Боян се представи страхотно, не само тази вечер, а през цялото време. Заслужаваше да спечели.
А таз какво, първо я изгониха, после я върнаха, а сега и спечели. #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Аман от нагласистики. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 715
Аз съм доволна от резултата и много харесвам Магдалена! Браво,Маги!     bouquet  

# 716
  • София
МАГДАЛЕНА ЩЕ Е ГОСТ В ШОУТО НА СЛАВИ !

# 717

Уфффф стига мрънка. Песента би следвало да е за айдъла на България и Македония..за мен е ок да е на български, но какво ли си мислят в Македония по въпроса  Thinking

Стига с тези конспирации, може да е имало и вариянт на македонски Naughty. А Маги беше мой фаворит и се радвам, че спечели Laughing

# 718
  • UK
Да, но Айдъла е в България - ако беше в Македония и на финала имаше двама българи (хах) мислите ли, че щеше да е на български песента? Тя се продуцира от Вирджиния рекърдс за България, не за Македония, ще се разпространява от тях в България, не в Македония, нормално е, повече от нормално е да е на български и научи значението на думата "мрънкам", щото си смешна.

# 719
Аз харесвах и двамата Simple Smile Но така или иначе до сега винаги и втория се е реализирал, съм доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт