Music Idol 3 - тема 14

• 49 268
  • 899
  •   1
Отговори
# 690
Айде да ни е честита новата айдълка.  Sick Sick  Sick

# 691
  • Пловдив
Предизборна кампания .....аман...
Първият клип с парите на данъкоплатците  Sick
Много смешно ми стана като и връчи Знака на София  Laughing

# 692
  • Варна
Първо Краси Аврамов, след това Антония Петрова, а накрая и Магдалена!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out#2gunfire #2gunfire #2gunfire Sick Sick Sick
Iska, коя е тая Антония Петрова?
Мис България 2009.
Ама защо всички крещят бе! Май аз изтрещявам вече  ooooh!
Или съм много близо до телевизора.

# 693
Iska, коя е тая Антония Петрова?
Мис България 2009! Laughing

# 694
Аз пък я харесвам , и тази вечер я бяха направили да изглежда като истинска звезда

# 695
  • Велико Търново
малей, вярно, знам я, ама бързо я забравих - толкова се помнят такива като нея - няколко дни Mr. Green

# 696
хьхаьхахьха първия сингъл на МИ е на български,а кажете имали ли са намерение да спечели македонец #2gunfire #Cussing out

# 697
Eeee, миналата година имаше награда и за втория. Да му бяха подарили на Боянчо една песен. Тази година много скръндзави...

Честито на Маги Simple Smile

# 698
хахахах първия сингъл на чист български....излагацииииия хахахахаха смешници....

# 699
Май пА не е писана за нея песента, м? Уууууууууу, к'ъв кеф...със сигурност няма да я слуша само родата. А това за справедливостта- еми никога няма за всички... Hug все едни са недоволни.

# 700
  • София
http://images.ibox.bg/2009/03/15/31241/519x1002.gif
Антония Петрова

А новата песен е 'убавиня...Поредния нескопосен опит за песен на айдъла.

# 701
хьхаьхахьха първия сингъл на МИ е на български,а кажете имали ли са намерение да спечели македонец #2gunfire #Cussing out
поздрав с новия летен хит  Mr. Green

# 702

Ма как ще гласуват за македонец,ще вземе да им стане нещо #Cussing out

# 703
Много смешно ми стана като и връчи Знака на София  Laughing

Laughing бе щом пропусна ключа от апартамента пак добре, ама щот не е негов тип, ако беше спечелила ЕлиТо  Crazy Flutter не е ясно дали и това нямаше да е в наградата  Joy hahaha

# 704

Нещо не вдянах....нещо Саня Армутлиева ли е казала ...

Общи условия

Активация на акаунт