Music Idol 3 - тема 14

• 49 403
  • 899
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз пък разбрах, че днес ще пеят отпадналите, а в сряда - 4-мата с айдъли от минали сезони.

# 76
  • София
Аз пък разбрах, че днес ще пеят отпадналите, а в сряда - 4-мата с айдъли от минали сезони.

Така е  Peace.

# 77
С удоволствие бих слушала нещо по-различно от скучната финална четворка.
А относно анкетата-все ми е тая кой ще спечели.За съжаление никой не ме може да ме впечатли с изпълненията си за да си дам парите за него.

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 12:10 от dandi4ka

# 78
Концертът беше много добър, само Боян с детските песнички изглеждаше леко нелепо.
Маги направи страхотна джаз интерпретация на първата си песен.

# 79
Абе девойки, да ви питам относно простотията в тазгодишния МА и писмата до СЕМ, на вас някой отговори ли ви? Защото аз вчера получих писмо от тях.

# 80
Абе девойки, да ви питам относно простотията в тазгодишния МА и писмата до СЕМ, на вас някой отговори ли ви? Защото аз вчера получих писмо от тях.
Не съм получила отговор, а би било редно. Но някой беше постнал по-напред в тази тема или може би към края на предишната отговор изпратен до него. Може би не са отговорили на всички.

# 81
Добре, мерси Wink

# 82
днес е концерт-бенефис каквото и да значи това, а утре /сряда/ 4-мата финалисти ще пеят дуети с отпадналите. ще се радвам да видя и соня, и дарко, и ели
Ей това ще е готино май, не бях чела/чула за него.

# 83
  • UK
Четиримата финалисти нямаше ли да пеят дуети с Невена, Тома, Тео и Нора утре? А днес са отпадналите?

# 84
  • Варна
И какво отговарят от СЕМ? Изтървала съм предишната тема, Heltah, ако може да постнеш или поне да разкажеш?

# 85
И какво отговарят от СЕМ? Изтървала съм предишната тема, Heltah, ако може да постнеш или поне да разкажеш?
Не е в предишната тема, а на страница 3 от тази

# 86
  • Варна
Дали наистина заради тези писма са махнали онези двамата?

# 87
  • UK
Веднага след тях ги махнаха (тоест не го махнаха, даваха ги пак веднъж след това).

# 88
Дали наистина заради тези писма са махнали онези двамата?

има ли някакво значение. нали беше зорът да ги махнат. сега пък защо? отговорът на сем до megelinka го прочетох. стандартно типово. съблюдавали това-онова. ние знаем, че те изпълняват такава функция. не беше персонално от типа на "благодаря за сигнала. вземехме мерки, наказахме ги, глобихме ги или даже сваляме ги от ефир".

# 89
  • Варна
Ами естествено, че има значение! Как да няма? Ако са ги махнали благодарение на писмата на хората, значи има смисъл да правим нещо, да се възмущаваме и да протестираме! Естествено, че е важно да знаем, че на сигналите ни ще бъде обърнато внимание и ще бъдат взети мерки! Ако на теб ти е все едно, на мен не ми е.

Общи условия

Активация на акаунт