Music Idol 3 - тема 14

• 49 278
  • 899
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Боян беше по -добрият. Според мен. Peace
Жалко, че стана така....ама така е с нагласените победители.... Whistling

# 721
  • UK
Ако беше обратния вариант - всички бяха за Маги, а Боян беше спечелил, щяхте да обяснявате, че е било нагласено да се падне мъжка песен в последния кръг, защото е по лесно на мъжа да я изпее, трябва задължително да има конспирация, иначе не е интересно просто.

# 722
  • София
Маги наистина пее страхотно, но нашият фаворит си остава Боян  Hug  
Аз си мисля, че макар и не във Вирджиния Рекърдс (а може би по-добре) - кариерата на Боян тепърва започва  Hug

# 723
Магдалена беше и моят фаворит,още от момента в който я чух,заедно с останалите претенденти.Ми то е очевадно,че е най-добра от всички!! Браво Маги! smile3501

# 724
Абсолютна нагласация.Макар че отдавна предчуствах ,че няма да оставят македонец да спечели.Затова отпадна и Александър на крачка от финала, за да не се окажат двамата в борба за финала на българския Мюзик айдъл.

# 725
  • София

Уф, свърши.
Сега кое шоу следва  newsm78

Сървайвър ! ! !  Peace  Peace  Peace

# 726

Уф, свърши.
Сега кое шоу следва  newsm78

Сървайвър ! ! !  Peace  Peace  Peace
Ох мама!!! Sick Sick Sick #Crazy newsm78

# 727
Да, но Айдъла е в България - ако беше в Македония и на финала имаше двама българи (хах) мислите ли, че щеше да е на български песента? Тя се продуцира от Вирджиния рекърдс за България, не за Македония, ще се разпространява от тях в България, не в Македония, нормално е, повече от нормално е да е на български и научи значението на думата "мрънкам", щото си смешна.

Я се кротни малко. Аман от твоите "компетентни" мнения  Stop .
Единственото, което мисля е, че не беше логично песента да е на Бг при все, че ни надуха главите с Българо-Макединския айдъл. Излгат се.

# 728
Аз си мисля, че макар и не във Вирджиния Рекърдс (а може би по-добре) - кариерата на Боян тепърва започва  Hug

И аз си мисля, че Боян има бъдеще, също както и Преслава - надявам се пак да ги слушам.
Колкото до Маги дано се развие и дано успее да стане истински добра певица - късмет   bouquet и за нея.

# 729
Абсолютна нагласация.Макар че отдавна предчуствах ,че няма да оставят македонец да спечели.Затова отпадна и Александър на крачка от финала, за да не се окажат двамата в борба за финала на българския Мюзик айдъл.
Peace Aбсолютно Peace
Журито здраво се постара да въздейства на вота пробутвайки Маги(особено за песента на Куин,която очевадно Боян изпя невероятно добре,но Фънки се изказа похвално за дамата).

# 730
За цялата вечер ни се навря (без някой да пита интересно ли ни е) рождения ден на Андрей и фактът, че макето между три българки - да, до края може да стигне, но айдъл нема му дадем да стане. Хубава работа, ама българска!
Боян е моят музикален идол и това е!
А ако нямаше македонци и формата си беше изцяло за българи, пак нямаше Магдалена да ми е фаворит, така, че не съм просто анти Маги, а съм ЗА Боян!

# 731
  • Пловдив

И аз си мисля, че Боян има бъдеще, също както и Преслава - надявам се пак да ги слушам.
Колкото до Маги дано се развие и дано успее да стане истински добра певица - късмет   bouquet и за нея.
Peace

Мисля си, че и Русина ще направи нещо. Ваня Щерева ще и на прави песен, така както направи на Аксиния.

# 732
Може ли някой да ме светне коя е песента, която Маги изпя с розовия тоалет? Тази песен изпя и на първия малък концерт (не съм много сигурна).
БЛАГОДАРЯЯЯЯЯ...

# 733
  • UK
Beyonce - Listen

# 734
Може ли някой да ме светне за песента, която Маги изпя с розовия тоалет? Тази песен изпя и на първия малък концерт (не съм много сигурна).

"Лисън" на Бийонсе?

Общи условия

Активация на акаунт