Music Idol 3 - тема 14

• 49 379
  • 899
  •   1
Отговори
# 735
Мисля си, че и Русина ще направи нещо. Ваня Щерева ще и на прави песен, така както направи на Аксиния.

Дано си права, на мен Русина много ми харесва. Има нещо много интересно у нея, да не говорим че гласа и е наистина уникален и неповторим. Въпреки многото против тук - определено е нестандартна и много грабваща. Особено в джазираните версии.  Peace

# 736
Абсолютна нагласация.Макар че отдавна предчуствах ,че няма да оставят македонец да спечели.Затова отпадна и Александър на крачка от финала, за да не се окажат двамата в борба за финала на българския Мюзик айдъл.
Peace Aбсолютно Peace
Журито здраво се постара да въздейства на вота пробутвайки Маги(особено за песента на Куин,която очевадно Боян изпя невероятно добре,но Фънки се изказа похвално за дамата).

Е, журито ще ми въздейства, хайде холан бре Stop, ами по-добра е за мен Магдалена от Боян и това е! А междудругото не го гледах от началото този Айдъл и дори не я знаех коя е Маги Джанаварова докато не ме попитаха  за нея в ICQ мои приятели от чужбина /не са българи/, та тогава отворих vbox http://vbox7.com/play:c582216b и разбрах коя е и че ще е на финал Laughing

# 737
  • UK
От някои мнения тук става ясно, че ние, които харесваме Маги, сме заблудени полуидиоти, дето и за Марин и Мустафа биха гласували, ако журито/Иван и Андрей/Бойко Борисов им каже.

# 738
  • Пловдив
Мърморанке, много навътре взимаш нещата Simple Smile
Радвай се, че твоята фаворитка спечели Simple Smile

# 739
Някой може ли да ми пропимни миналата година Нора като втора какво спечели, че ен мога да си спомня?

# 740
От някои мнения тук става ясно, че ние, които харесваме Маги, сме заблудени полуидиоти, дето и за Марин и Мустафа биха гласували, ако журито/Иван и Андрей/Бойко Борисов им каже.

Абсолютно ...  Joy Joy Joy
Някой по-нагоре каза и аз ще се повторя - Красимир Аврамов, Антония Петрова, Магдалена Джанаварова ...
No comment

# 741
  • UK
Миската е Антония Първанова бе, десет страници търкаляте емотикони и не й уцелихте името.

# 742
  • Пловдив
Миската е Антония Първанова бе, десет страници търкаляте емотикони и не й уцелихте името.
Петрова, Петрова е Simple Smile
Някои кошмари не се забравят лесно  Laughing

# 743
  • Ланкър, планините Овнерог
Антония Петрова

Антония Първанова

Радвам се за Маги. Щях да се радвам за всеки, който не е Русина от финалистите

# 744

Петрова е ...
Антония Първанова е политик от НДСВ.

# 745

И кой твърди това?!
Лично на мен Маги ми допадаше, но фаворити ми бяха Боян и Преслава - признавам си.
И какво от това - пожелах успех на твоята фаворитка и и "честитих" победата, не съм се обърнала към никой с обръщението идиот \ полу-тата не ги обичам и не ги ползвам така или иначе\.....
Много навътре взимате нещата, много се приемате за последна инстанция - нямам предвид лично теб, а доста хора, за които чуждото мнение е непременно недопустимо.
Всеки има право на пристрастия и симпатии и най-вече мисля, че е редно да спазваме добрия тон.
Спечелил е един - такъв е регламента - да е жив и здрав!
Наш фаворит е друг или трети - и на него желаем късмет и развитие Peace
Успокойте топката, че после ще трябва да си купувате специална козметика да си изглаждате бръчките - струва ли си?!  Flutter Crazy Hug Heart Eyes Mr. Green

# 746
Петрова, Петрова е Simple Smile
Някои кошмари не се забравят лесно  Laughing

# 747
Гита Ог - за мен втората по-става за мис   hahaha Joy Joy Joy Joy, ама не съм спец  Crazy Flutter в модния бизнес, та да не бъда обвинена в пристрастие  Joy

# 748
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита Ог - за мен втората по-става за мис   hahaha Joy Joy Joy Joy, ама не съм спец  Crazy Flutter в модния бизнес, та да не бъда обвинена в пристрастие  Joy

Определено е така. ТуЙ първото на нищо не мяза.

# 749
  • Пловдив
Ох, горката Антония .. Какво ли е да си Мис в страна, където хората не само, че не те харесват, ами и ти се подиграват  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт